Napsat recenzi

Rozhodně zklamání

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 1 212x
Recenze se líbila: 573 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla jsem v Egyptě 3x, ale tohle byli rozhodně nejhorší služby.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Dala jsem do pasu na recepci 4 dolary, ale asi to bylo málo, neboť jsme dostali pokoj, který měl daleko k pláži, daleko k jídelně a hned u cesty. WC zapáchalo tak, že to mě i spolubydlící v noci probudilo. Když jsme reklamovali, nabídli nám opět u cesty, ale o nic lepší. Nepočítejte s tím, že Vám dají pokoj, kde budete mít sami balkon, vše za příplatek. Wifi 15 minut za cca 60 korun. Hotel je celkově krásný, zahrady září barvami, plno květin a keřů, palmy...nádhera, ale to je tak vše....

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Pořád to samé dokola, šílené fronty na cokoliv. I u pití...v ostatních hotelech mi alespon první pití vždy přinesl číšník, tady opět fronta. Červené víno 1 dl k obědu a k večeři. Pokud si jej chcete vzít ven, máte smůlu, musíte si jej vypít na patře, takže na venkovní posezení u vína zapomeňte...jelikož nepiju pivo ani tvrdé, bylo to celkem omezující. Co se týče pitného režimu, vodu v PET láhvi dostanete jen první den, pak si budete muset chodit čepovat z barelu, ale jen na určitých místech v určitou dobu (na pláži nás poslali, ať si ji doplníme v hotelu během snídaně, oběda nebo večeře).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Děkuji slabomyslným čechům, kteří si dělají z číšníků "cvičené opice" a přijde jim vtipné, když je naučí nějakou hlášku. Nezlobte se na mě, ale aby mezi naučenými českými slovíčky bylo "Ty ku*vo líná", tak to mi přijde dost za hranicí a díky ním trpíme my ostatní různé rádoby srandy, kdy mi číšník bral sklenici od úst se slovy "are you finish?".

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře: Nádherné moře a korály!!!! Vyrazilo mi to dech...předtím jsem nikdy nešnorchlovala a jsem moc ráda, že jsem překonala strach a plavala v hloubce několika metrů....rybičky nádherné, korály barevné...prostě bomba!!!

Pláž: na pláži hudba a řev z animačních programů a z druhé strany hráli z "pelešárny" Kabáti nebo ruská hudba a přebíjeli se v hlasitosti...no jak u kolotočů...do toho pořád někdo otravoval u lehátka se safari, s čtyřkolkami, s tetovanim, s masážemi, s animačními programi. O hlučnosti Italů se nemá smysl bavit...

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je v poušti u cesty. Není tam bankomat!!! Jeli jsme proto v rámci EXIM TOUR na výlet do 60 km vzdáleného přístavu, o laxním přístupu delegátky se zde raději vyjadřovat nebudu.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Nejhorší služby co jsem zažila. Jsem zvyklá na otravné číšníky, ale mám pocit, že je to čím dál horší. Pracuji přes rok mezi lidmi a doufala jsem v nějaký klid, ale marně...abych to shrnula: chceš pokoj se samostatnym balkonem? Zaplať. Chceš si večer posedět u vína? Kup si láhev za 20 dolarů. Chceš wifi? Zaplať si ji. Chceš vodu? Choď si ji čepovat. Chceš mít klid? Máš smůlu, Italové mají přednost...ani jednu výše uvedenou věc jsem v předchozích hotelech, kde byl all inclusive nemusela řešit.

Pokud Vám ale nevadí společný balkon, nepijete víno, nepotřebujete wifi, nepreferujete jako hlavní pití vodu, nevyhledáváte klid, budete určitě spokojeni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 114
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání