Napsat recenzi

Nezapomenutelné zážitky

Recenze hotelu Aurora Bay Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 450x
Recenze se líbila: 625 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Ulička k pláži :) Ulička k pláži :)
  • Jídelna s fitkem a pool bar :) Jídelna s fitkem a pool bar :)
  • Mořské potvůrky :) Mořské potvůrky :)
  • :) Druhá pláž :D :) Druhá pláž :D
  • Západ slunce u bazénu Západ slunce u bazénu
  • Východ slunce :) Východ slunce :)
  • Přístav :) Přístav :)

Byla jsem proti dovolené v Egyptu, ale paní z Cestovní kanceláře nám tento hotel doporučila, cena byla příznivá tak jsme to vzali :)

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Na ubytování si nemůžeme stěžovat! Pokoj vybaven klimatizací, lampou, skříní, trezorem, ledničkou, televizí kde se dali najít i polské stanice, v koupelně fén, je sice pravda, že po příjezdu koupelna zapáchala zatuchlinou, ale stačilo vyvětrat a po zápachu ani památky.

Byli jsme ubytování na budově č. 4 takže k bazénu a do jídelny kousíček.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Na jídlo jsme si nemohli stěžovat! Byl obrovský výběr, pokud si člověk dal každý den něco jiného nemůže si stěžovat že se jídlo opakovalo. Večer se venku grilovalo: od ryb, přes chobotničky, kachnu, krocana... bylo z čeho vybírat a jídlo bylo chutné!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál?! Na každém rohu se na Vás usmívají, ptají se jaký máte den, přejou Vám dobrou chuť, všichni jsou milí, příjemní, ochotní!

Služby: Přes den animátoři pořádali růné hry, cvičení, a večer jsou animační programy od pul 9 pro děti minidiskotéka, kdy jsem se vždy skvěle pobavili a poté buď fakírshow, orientalní show, surpriseshow...

Bazény byly 3 ráno při tom, jak jsme šli na snídani jsme si zabrali lehátko a poté se vydali k moři. Ale i když jsme si lehátko nezabrali, vždy jsme, alespon jedno našli, nepotřebovali jsme ho ani, jen na odkládaní věcí, většinu času jsme byli v bazénu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž byla přes cestu, přes, kterou vás převede zaměstnanec hotelu. Na pláži jsme vždy našli volná lehátka, neměli jsme s tím problém. Pláže jsou dvě, k té první dojdete chodníčkem s mírného kopečka je písčitá na pláži je bar, sprcha, stánek, kde prodávají suvenýry a šiša stánek.

Druhá pláž je na proti, je to asi 5 minut chůze, po vyšlapané cestičce a nebo se dá i po vodě, nebo přeplavat. Pláž je uplně bílá, naleznete na ní korály, mušle, krabi, korýši.. Je to prostě živá pláž, když se soustředíte vidíte, jak se všechno kolem vás hýbe.

Moře byla naprostá pecka!! Šnorchly s sebou!!! Z první pláže jsou sice korály ale nejlepší je tam jít šnorchlovat ráno, potom se písek rozvíří a nejde nic vidět.

Ale z druhé pláže, šnorchlování naprostá bomba! Obrovský útes kde vidíte od Nema, doris, chobotnice, perutýn, miliony barevných rybiček, rejnoci...

Pokud šnorchlujete uprostřed je možné vidět karety!

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu... .. nic hotel a zase nic... bordel... a jedno velke staveniště...

Doporučujeme výlet na delfíny! Je to 2,5hodin lodí ale nezapomenutelný zážitek :)

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Byli jsme nadšení :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 150 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání