Napsat recenzi

Klidná, krásná ale přesto zábavná dovolená v Oriental Bay

Recenze hotelu Aurora Bay Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 745x
Recenze se líbila: 583 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu se určitě moc ráda vrátím.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Byly jsme ubytovány v krásném, čistém a funknčím pokoji, který měl svoji vlastní kuchyňku s obývacím pokojem a balkonem. Poprvé v životě jsem zažila, aby pokoj vypadal opravdu přesně tak, jak je vyfocený na fotografiích cestovních kanceláří.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Výběr jídla byl menší než v jiných hotelových komplexech, nejspíše kvůli menšímu obsazení návštevníků. Ale vždy jste si něco vybrali, čerstvě ugrilované maso, těstoviny, sladké a saláty. Každý den jsme měli k dispozici pizzu na pláži, která byla opravdu výborná. Alkoholické nápoje se podávají do 23:00, a na alkoholu opravdu nešetří. Personál byl úžasný, vždy donesl pití, aniž by očekával bakšiš, všichni velice milý, vstřícný a obětavý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Veškeré služby hotelu byly na jedničku. Animační programy byli slabší, jelikož bylo po sezoně a animační tým se skládal ze 3-4 lidí, ale veškeré denní i večerní aktivity probíhaly pod vedením úžasných lidí, kteří se s Vámi snažili co nejvíce seznámit. Každou středu byla večer beach party, která byla také úžasně udělaná, osvětlená pláž, dobré drinky a super hudba.

Hotel měl úžasné 4 bazény, díky menšímu obsazení návštěvníků byli bazény prázdné, což bylo úžasné.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je vzdálená od resortu asi tak 7 minut chůze, pokud jste ubytováni až uplně na konci resortu, cesta bude trvat o pár minut déle a možná budete trochu vyčerpáni, jelikož cesta z Vašeho ubytování do lobby je do kopce.. Pláž je nádherná, většina lidí, jede do tohoto resortu hlavně kvůli nádhernému šnorchlování. Perutýni, rejnoci, murény, želvy, mořské krávy a spoustu nádherně zbarvených rybiček. Do tohoto resortu bez podvodní kamery nebo foťáku určitě nejezděte, je tam tak krásně čisté moře, že i s úplně obyčejnou kamerou uděláte nádherné záběry. Lehátek bylo vždycky dost.

Jediné co mi na pláži moje chvíle znepřijemnovalo, byli klasicky neodbytní nabízeči výletů, spa a beauty, masáží apod..

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu moc pěkné nebylo, všude pouze pustina, ale myslím, že to nikomu z nás nevadilo, v resortu bylo spoustu obchůdků, jak "potraviny", tak spostu suvenýrů, lékárna i kavárna. Nedaleko hotelu je pouze Marsa Alam, do které ale jezdit nedoporučuju, protože v ní není skoro nic k vidění, ani obchůdky zde nejsou tak rozsáhlé, jak jsme očekávaly.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Do tohoto hotelu se určitě ráda vrátím, ať už kvůli rodinné atmosféře v tomto hotelu, spoustu českých navštěvníků, nádhernému šnorchlování, tak i kvůli krásnému prostředí v tomto hotelu.. Jak říká Oriental Bay - „Přijeďte k nám jako host a odjíždějte od nás jako náš blízký přítel“

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 150 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání