Napsat recenzi

AURORA ORIENTAL BAY MARSA ALAM

Recenze hotelu Aurora Bay Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 586x
Recenze se líbila: 362 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • El Quseir El Quseir
  • Beduíni Beduíni
  • Port Galeb Port Galeb
  • hotel hotel

Byli jsme spokojeni, nádherné moře...

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel je starší, ale dostačující. Byli jsme 3 (pár + kamarád), dostali jsme apartmán - velká obývací místnost s kuchyňskou linkou a balkonem, dvě ložnice - každá svoji koupelnu s fénem, TV, lednička, klimatizace ve všech třech místnostech. Není pravda, že je všude plíseň, jak tu někdo psal, pouze spárovačka není jen ve spárách, v koupelně je usazen vodní kámen, žádný hmyz na pokojích (komáři, brouci apod.). Pokud něco nefungovalo, řekli jsme to na recepci (např. tekla hadice od sprchy), okamžitě závadu odstranili. Vzhledem k tomu, že pokojské nejsou ženy, tak nám nebyl za celý pobyt setřen stůl na balkoně, v obýváku (nechci křivdit mužům :-D, ale tohle by asi každá z nás udělala automaticky). Láhev vody denně na pokoji, jednou se tak nestalo, řekli jsme to na recepci, hned zjednali nápravu. Krásná udržovaná zahrada, akorát vše kvetlo. Na recepci je jediná žena a ta umí česky, lze se tedy na ni obrátit....

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Nabídka odpovídá 4*, tedy není tolik druhů jídla, ale jídlo bylo chutné. Vždy bylo kuřecí, ryba, hovězí. Nepočítejte s mořskými plody. Příloha rýže, brambory, dušená či grilovaná zelenina, zeleninové saláty, několikrát grilované maso na terase. Cekově převažuje zelenina, ovoce je minimum (grep, granátové jablko, avokádo, kousky jablek), protože je i v Egyptě drahé. Velký výběr sladkého pečiva k snídani, palačinky, vajíčka připravují před vámi dle vašeho přání. Pokud budete jíst s rozumem, tedy každý den pouze něco a ne ode všeho trochu, tak budete spokojeni, ten kdo vytváří pyramidy na talíři, bude remcat, že má stále to samé...Za některé lidi jsem se styděla, nabírali si obrovské porce bez ohledu, jestli zbude na druhé, z omáčky vybrali maso aj. Místo aby si vzali 2-3 talíře a na každý si dali jeden druh jídla, tak si udělali jednu velkou hromadu všeho možného....Jediné, co mně vadilo - fronta na jídlo jako v závodní jídelně. Místo aby si lidi šli jen pro to konkrétní jídlo, tak stojí ve frontě, kde tedy prochází okolo všech mís...V jídelně jsou skleničky, u bazénu a na pláži plastové. Obsluha kmitá, odnáší hned špinavé nádobí, doplňuje chybějící jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Na pokoji je vše, co potřebujete. Tři bazény, lehátek dostatek, po celém areálu pořádek. V jídelně nejsou ubrusy, tak jak je na fotkách, ale když sledujete způsob stravování některých lidí, tak rychle pochopíte, proč tomu tak je...Na nádvoří každý večer program nejprve pro děti, poté pro dospělé, animátoři se velice snaží (u bazénu, u moře i večer), stále se usmívají, ochotně pomohou. Několik obchodů se suvenýry (sušenky, pití, korále, magnety, trička- Diesel, Gucci apod. :-D, ručníky, sošky, koření aj.). Nezapomeňte smlouvat, nejlepší je říci svoji cenu, když nedá, tak odejděte, většinou vás zadrží a dá vám to za vaši nabídku. Některé zastaralé věci pro volnočasové aktivity by mohli vyměnit (polofunkční, potrhaný biliár aj.), ale to není až tak zásadní. Nahoře j fitko, masáže - příjemný relax, kadeřník...

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Prostě bomba! Zatím jsem nikde jinde neviděla to co zde - želvy, perutýny, rejnoky, barakudy, dugonga - mořskou krávu, delfíny, korály ve všech barvách (modré, křiklavě zelené, žluté, růžové...), rybičky od malinkých po obrovské v úžasných barvách (fialové, duhové, žlutočerné - pruhované, puntíkaté....Bohužel, zase se našli tací, kteří po korálech chodili a tím je ničili!! Lehátek dostatek. Doporučuji si vzít svůj plastový hrneček, z recenzí jsem se poučila a byla jsem spokojena, protože nevím, jak moc dokonalé je mytí nádobí u pláže....Denně se hraje beach volejbal, petanque, šipky... Vstup písčitý, korál po stranách zátoky.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Bezprostřední okolí - poušť, procházka tak max. podél pobřeží. 5* dávám za výlety. U hotelu je půjčovna čtyřkolek, doporučuji přes Aladina, který je nabízí přímo na pláži a umí česky. Jeli jsme do pouště k Beduínům, jízda na velbloudu. Pokud chcete poznat, jak žijí běžní lidé, jeďte na výlet do města E lQuiser, pochopíte, v jakém luxusu si žijeme v ČR...Super byl také celodenní výlet lodí z Port Ghalib podél pobřeží, potápění k dugongovi, želvě, delfíni, korály....

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Vždy si pročítám recenze, všem kritikům doporučuji, aby si uvědomili, že jsou v AFRICE....!

a že za branami resortů je jiný svět a bída....Tedy že pro turisty dělají vše, co je v jejich silách. Pro příklad - pokojské si vydělají 60$ měsíčně. Tento hotel není luxus, prostě běžný hotel. Za nás tedy naprostá spokojenost, protože jsme jeli za mořem a nikoliv se přejídat...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 150 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání