Napsat recenzi

Aurora Bay (ex. Oriental Bay)

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 253x
Recenze se líbila: 546 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Lepší hotel jsme si nemohli vybrat, dlouho na strávenou dovolenou zde budeme vzpomínat, ať krátkou (8 dní je opravdu málo), ale nádhernou.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Dali jsme do pasu 5 dolarů a to jste měli vidět, jak jim zazářili očička :) Přijeli jsme do hotelu kolem 7 hodiny ráno a ubytování jsme byly asi tam za hodinu a půl. Některým dali pokoj pomalu hned, ale ty dostali pokoje až na konci areálu. My jsme dostali pokoje ve 14 budově (dle nás nejlepší), je hned u bazénu, restaurace, nejblíž k pláži a navíc nádherný výhled z balkónu na bazény. Pokoje super - trezor, lednička, fén. Pokoj je společný ještě s jedním pokojem (společná místnost a balkón s druhým pokojem), ale se sousedy jsme se vůbec nepotkali, pomalu ani neslyšeli. Takže si myslím, že to vůbec není problém.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo? Tak to bylo geniální. Cpali jsme se a cpali. Mají výborné omáčky s masem, to klobouk dolů. Zkoušeli jsme i polévky a ty byly také dobré. Prý nebyl takový výběr jídla oproti ostatním hotelům, ale neumím si představit, co víc by jsme si mohli přát. Několik druhů salátů, zeleniny, ovoce, pečiva, hromadu zákusků a denně se grilovalo jak na pláži, tak na hotelu v restauraci. Oběd byl možný i na pláži, ale tam nebyl zas tak velký výběr, pomalu pořád to samé - hranolky s masem atd. - ale stačilo. Na dovolené jsem ztloustla 3 kg a přítel 5 kg - takže na jídlo se zde opravdu nemůže stěžovat :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Denně jsme dostávali balenou vodu na pokoj i bez bakšiše :) Jednou jsme dali dolar na postel pro uklízeče, tak jsme měli překvápko z ručníků na posteli. Denně uklizeno, čisté ručníky. Samotný personál - to byl největší plus tohoto hotelu. Takový milý, usměvavý lidé, kteří si z Vás pořád dělají srandu, škádlí Vás a hlavně se snaží česky mluvit. Byly jsme maximálně spokojeni. Snad můžu říct, že větší srandu dělal personál oproti animačnímu týmu :)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž čistá, zdarma ručníky, bar na pláži, jídlo na pláži. Zde zase si nemůžu stěžovat. Hlavně to moře, to je opravdu nádhera. Velké plus tohoto hotelu, že vstup do moře není přes molo. Je zde zátoka, takže i přes velký vítr se zde dalo koupat. Na ostatních hotelech měli černou vlajku, protože byly u otevřeného moře a tady to byla paráda. Korály, rybičky všech barev, rejnoci a hlavně želvy. Denně jsme si hladily želvy. Jsou jich tu hromady, protože tu mají řasy u dně (ve větší hloubce). Opravdu zážitek se želvami. Viděl je tu každý. Nejlepší je šnorchlování po ránu, kdy není voda tak zčeřená a je tu hromada rybiček. Lehátka jsou pořád nějaká volná, nestalo se nám, že by jsme nenašli lehátko.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí je jen poušť a poušť. Ale byly jsme si projít zátoku, kde se dá krásně nafotit moře. A co hlavně můžu doporučit, hned vedle pláže nahoře je půjčovna čtyřkolek. Půjčují i zadarmo na projížďku a mají výlety do beduinské vesnice. Vyzkoušeli jsme tento výlet a můžem jen doporučit. Stál o hodně míň než přes cestovku (o polovinu levnější) a navíc jsme jeli na čtyřkolkách přes 2 hodiny pouští a docela ve předu metelil, tak jsme se pořádně rychle projeli :) S přítelem jsme si vzali oba dva svojí čtyřkolku a opravdu super.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Tak a co k tomu všemu dodat? Příští rok na to samé místo určitě. Tento hotel má své kouzlo, sice není moc veliký, takže se moc večer neprojdete po areálu, ale to je vedlejší. Možná proto, že je ten hotel menší, tak je to o to lepší. Se všemi jsme se to po krátké době znali a při odjezdu jsme se loučili s personálem pomalu, jako by to byly naši čeští kamarádi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 151 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání