Napsat recenzi

1.2. - 15.2.2015

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2015
Přečteno: 860x
Recenze se líbila: 643 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Krásná únorová dovolená. Dny jsou kratší. V 16:00hod. to už na koupání nebylo, aspoň na nás (večer je chladno) ale opálený jsme jak ............., no hodně. Hlavně odpočatý,

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pavilon 6. Pokoj už měl něco za sebou (občas nějaká odrolená zeď). Každej pavilon má svého úklizeče, ten náš byl kamarádskej, ale koště neznal. Ustlal, vyměnil ručníky a dal vodu. Labuť nebyla a taky žiju :-) Bakšiš dostával pravidelně. (aby si někdo nemyslel, že jsem ho nemotivoval). Nejel jsem na dovolenou abych se válel na pokoji, takže mi to bylo jedno, po týdnu jsem mu vzal koště a zametl si sám.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Nechápu jak může někdo napsat: Měli jsme hlad! Jestli někdo čeká, že v arabsky mluvící zemi dostane na talíř VEPŘOVEJ řízek tak je blázen a buran. Takže snídaně: Palačinky, sladká rýže, omelety, bagety, chleby, veky, pěčivo z listového těsta, croisanty, másla, džemy, med, vejce na tvrdo, fazole, tvrdý sýr a salám atd. Obědy: Rýže, brambory (vždy upraveny jinak, ano hranolky taky) omáčka s hovězím masem, karbanátky, kuřecí maso, ryba, dušená zelenina, zelenina, těstoviny (na výběr 2 omáčky), 2 polévky, saláty, ovoce a hlavně báječné dezerty. Večeře: Vždy něco na grilu (holuby, kraby, pizza, čivabčiči, špíz - pokaždé něco jiného) zbytek pak podobně jako u oběda. Ze snacků frčela zmrzlina po 15:00hod. jinak bagetka, palačinky, croisanty. Hlad to jsme teda fakt neměli.

Drinky na barech: Pivo dobré, gin+tonic, rum, brandy+cola, Mojito, postmixy, atd. Víno pouze u obědů a věčeří, ale na nás bylo stejně kyselý, takže jsme ho vynechali.

Než jsme odjeli do Egypta začali jsme preventivně užívat probiotika v tabletách (investice asi 200kč) a hle faraonova pomsta nebyla. Doporučuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál ochotný, usměvavý - hlavně barmani a číšníci. Kuchař u těstovin sympaťák.. (já měl těstoviny vždy super), recepční v pohodě (3krát jsem šel, že mi nefunguje karta k pokoji). Po příjezdu se na nás nalepili prodavači masáží, zájezdů, potápění, safari, čtyřkolky, okusování rybama, pernamentní make-up, malování henou atd. ale vlezlý nebyli. Jen chtěli prodat produkt, českej pojišťovák je horší! 2 kulečníkové stoly (jedna koule chybí, asi potřeboval někdo jednu do plavek), stolní tenis, fitko jsem nenaštívil. Animační tým se snaží: postřehnul jsem něco jako jógu, volejbal, aquaerobic, vodní pólo, karaoke, dětská diskotéka.

Veškeré info na nastěnce v hotelu. Delegát mluvil skvěle česky.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Písčitá s pozvolným vstupem do moře. Korály jsou označeny bojkami, super šnorchlování. Bar a pěkné posezení. Daleko od hotelu to rozhodně není. U silnice je regulovčík který Vás převede po tý strrrrrrrášně frekventovaný silnici :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Bude to asi šok, ale je tam jen písek, kdo by to byl řekl. Dá se jít pěknou procházkou po pobřeží laguny až k otevřenému moři. To, že je občas někde nějakej bordel, to je u nás ale taky! Bežte se projít okolo českých řek a silnic. Takže v okolí je krásná egypská poušť.

Letiště: cca 1hodina od hotelu, Free shop na příletu ( i v letadle). Nákup v Marsa Alam na příletu samozřejmě s pasem (Marlboro 16 dolarů). Při odletu 3 freeshopy a dost času.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Dovolenou jsme vybírali poměrem cena/výkon. Když odečtu letenku, tak se dostavám na cenu nekdě kolem 500kč/den, to neseženu ani stodolu v Bruntále :-) (Takže jeden pozdrav přátelům do Bruntálu).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdenka: Oriental - 22. 2. 2015 7:43

Dobrý den,díky za skvělou recenzi,která mě pobavila.Múžu teda souhlasit se vším,a to jsme tam byli už v říjnu 2011.Vidím,že se tam skoro nic nezměnilo,hlavně pokud jde o úklid. Jen se chci zeptat,jak reagoval uklízeč na akci s koštětem,l oni jsou totiž moc citliví na kritiku.Manžel mu tenkrát vytknul,že jeho práce za moc nestojí,a další dva dny po návratu z pláže jsme měli okno v ložnici dokořán ,a těch komárů -no hrůza. reagovat

Tobi: Re: Oriental - 24. 2. 2015 9:17

No koště jsem si půjčil na "tajňáka", takže blbej pocit neměl :-) reagovat

Jana: děkuji - 14. 9. 2016 9:23

Dobrý den, díky za Vaší recenzi, mohu se prosím zeptat jak to bylo s odlivem? Od kolika do kolika bylo málo vody? Je to daleko do hloubky? předem děkuji za informaci, krásný den reagovat

Tobi: Re: děkuji - 14. 9. 2016 9:48

Ja se priznam, ze si neuvedumuju, ze by nejaky byl....takze byl tak neznatelny (je to laguna-zaliv) nebo byl v case kdyz uz jsme na plazi nebyli. Vstup do more pozvolny. Do hloubky asi tak no 30 metru. Vyuzival jsem bazen - more jen na snorchlovani. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání