Napsat recenzi

Úžasná jarní dovolená

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 1 126x
Recenze se líbila: 624 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 5

Přes všechna varování a pochybnosti známých jsme se opět rozhodli pro jarní Egypt - NEZKLAMAL !

Ubytování  průměrně (4,2/5)

V přízemí-pěkný pokoj,čisto,denně převlékané postele /až zbytečné/,klid,nábytek trochu starší,ale matrace bezvadné,neproleželé,čisté.TV i s našimi kanály /NOVA,PRIMA ../

Teráska na posezení s výhledem na bazén i moře.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Výběr jídel velice dobrý,egyptské speciality chutně připravené,všeho dost,masa se střídala : kuřecí,hovězí,kachna,krůta,grilovaná masa... /nechápeme "frfňaly"/,zeleninové saláty,zelenina samotná - všeho dost. Ráno tradiční jídla i teplé pokrmy,pečivo.Nápoje /teplé i studené/ celý den. Úžasné placky jako příloha k obědu připravované v peci přímo v plážové restauraci !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Ochotný,usměvavý personál. Ráno vše uklizené-včetně uklizené a uhrabané pláže. Od rána uklízeči zametali chodníčky,prostory kolem bazénů.Pochvala také uklízeči na WC : doplňoval ihned toaletní papír,podlaha i sanita perfektně čisté a uklizené !!

V sobotu připravena pro hosty "Zahradní párty" -při svíčkách a lampionech večeře v zahradě -krásné a také na přípravu náročné.Spoustu různých prostor orientálně zařízených. Odpočinkové sezení či ležení s polštáři na cestě z pláže. K dispozici stolní tenis /každý den jsme využili/.

Nádherné bazény se skluzavkami,i pro děti. Krámky se suvenýry,půjčovna pro potápění,lékárna atd. - vše v krásné zahradě.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Fantastické moře : křišťálově čisté,teplé /28-30 st.!!/,nádherné ryby a koráli.bezvadné šnorchlování.

Pláž uklizená,uhrabaná,bytelná dřevěná lehátka,molitanové podložky,velké osušky -vše zdarma !!Rákosové zástěny proti větříku,široké rákosové slunečníky.

Možnost her na pláži : petangue,šipky,volejbal,aerobic atd.Jemný čistý písek.

Nadšeni jsme byli "Restaurací na pláži" !!!! Odpadla cesta tam a zpět /do hlavní budovy/ a oficiální převlékání k obědu. Nábytek ratanový,stín a chládek. SUPER !

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotelový komplex je v zahradě. Ta se udržuje,stříhá,upravuje. Krásná orientální architektura-kolem množství palem,keřů,květin. Prodejci neobtěžují s prodejem zboží.

Je to Egypt -jiná krajina,jiné životní podmínky,teplo a SLUNCE. Za tím tam jezdíme !

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Byli jsme nadšeni,spokojeni navýsost se vším !! Budeme-li příští rok živi a zdrávi, URČITĚ se sem vrátíme .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

zdenka: utopia - 30. 4. 2016 7:19

Dobrý den, poradte, jestli je lepší mít pokoj nebo bungalov, děkuji reagovat

J.Kunertová: Re: utopia - 30. 4. 2016 18:17

Dobrý den,v recenzi píšeme,že jsme měli pokoj v přízemí-levé křídlo hotelu poblíž recepce.Cestou k moři míjíte bungalovy-jsou romantické,asi i větší soukromí,dodělávaly se nové bungalovy blízko moře.Doporučovat si netroufáme,je to individuální,co kdo upřednostňuje... S pozdravem Kunertovi reagovat

zdenka: utopia - 1. 5. 2016 6:43

Dobrý den,právě se rozhodujeme,takže sondujeme, co a jak. Vedlejší Pensee známe, ale ubytování v Utopii ne.Moře tam je úžasné,chceme koncem května,tak uvidíme. I tak díky za odpověď Zdenka reagovat

Kunertovi: utopia - 1. 5. 2016 9:59

Hezké prvomájové ráno, my jsme letěli 29.3. a ke konci pobytu už bylo dost teplo.Kvůli laserovému zákroku na krku jsem musela posunout termín,jinak bychom letěli min.začátkem března. Bylo tam fakt ÚŽASNĚ,ač nás známí odrazovali..?! Hned bych se sbalila a jela zpátky !! Vám přeji hezkou klidnou dovolenou,užijte si to a pozdravujte v E..... J.Kunertová reagovat

Stanislav Gerčák: Re: utopia - 7. 5. 2016 11:53

Prosím Vás.CHtěl bych se zeptat.kam se pořádají výlety z tohoto hotelu.Někdo psal.že i do městečka Phort Ghalib.Jinak Vám děkuji za recenz.byla moc fajn. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání