Napsat recenzi

Utopia v dovolené velmi pěkná!

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 138x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj pokoj
  • tobogány tobogány
  • moře moře

Dovolená se nám moc líbila, a dost uvažujeme že s manželem v září vrátíme tentokrát bez dětí :) V hotelu je klid ... žádna muzika během dne u bazenu apod, se nekoná ... opravdu ticho a klid ... to je jediné co nám asi trochu vadilo , ale co za to nádherné moře to tam stojí!Jako 2 velké plus ale vidím doktor přímo na hotelu i s lékárnou, a na pokoj jsme po příjezdu v 9h čekaly asi 10min a to bez bakšiše!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování my byli spokojeni, denně uklizeno čisté ručníky a na osobu 1.5L balené vody.Jen tedy my jsme měli na uklid Mohameda uklizeče a musím říct že jeho chování se nám uplně tak nezamlouvalo ... všude jinde kde jsme byli tak uklidili pokoj a hotovo ...Mohamed nikoliv ... uklidil vytřel...odešel...poté zase přišel donesl ručníky...poté zase přišel doplnil toaleták ... poté zase přišel doplnil vody ... takže uklid měl na půl dne s tím že do pokoje neustále lezl tedy když to shrnu uklid jednoho pokoje měl na minimálně 5 návštěv .... Jinak ale uklizeno čisto,vše fungovalo...

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Ten kdo zde píše že jídlo neni dobré či že je maly výběr pak byl asi v jiném hotelu ... Jídla bylo dostatek ... snídaně ...vajíčka na měkko natvrdo...omelety vám kuchař uděla dle přání..michané vajíčka,omelety,volské oko ... dále dalsi kuchař dělal palačinky k tomu čoko marmelada cukr no dle libosti, dále spousty pečiva jak sladkeho tak slaného ..sýr salam maslo.... jogurty,lupínky do mléka , a spousty egypskych pokrmů k snidani pod podklopy ... obědy u bazenu hamburgery a hranolky,u dalšího bazenu těstoviny, a dole u moře v jídelně byli normal obědy ano ty byli krapet chudší na výběr ale nam nevadilo,ještě tam paní pekla denně placky které byli výtečné.Co se večeří týkalo vždy jsme se vyborně najedly, spousty dortíku , a každý večer bylo něco jiného i maso ...měly jsme skopové,kuřecí,krocana,ryby apod,. vyborné všechno!Ješte dole u moře v jídelně od 16.30 byla denně zmrzlina a palačinky a sladké pečivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel udržovaný, recepce i vše okolo pěkné čisté.Zahrady udržované denně se o ně staraly zahradníci.Pouze wifi tedy za poplatek 7 dolarů za 1h

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Skvělé!Skvělé!Skvělé! Po zkušenosti pláže a moře v Utopii už jinam něž do Marsa Allam nechcem ... podmořský svět báječny, moře v červnu teploučké čisté jedna báseň.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu bordel a poušť ,... nic překvapujícího na Afriku :)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem za nás výborný, ano vždy se dá něco najít ...

pokud bude někdo chtít více info tak zde můj mejlík :)

lucie.hlucha@seznam.cz

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání