Napsat recenzi

Utopia Beach Club 6.8.2014-16.8.2014

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 960x
Recenze se líbila: 577 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel jsem vybrala na základě požadavku potápění a šnorchlování a cenové dostupnosti. V Egyptě jsem byla již po šesté a pokaždé v jiném hotelu (od pětihvězdičkových a níž), a tento hotel dle mého názoru, svou kvalitou předčil kde jaké pětihvězdičkové hotely. Byla jsem nadmíru spokojená!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj jsme měli superior a byl velký a prostorný, koupelna s vanou se sprchou, čistá. Vybavení bylo standardní - v pořádku a čisté. Výhled byl na moře a bazén - no nádhera :) PS: my už jsme zvyklí při ubytování dát do pasu pár euro či dolarů, mile se usmát a pokoj vám dají pěkný :)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Výběr jídla byl srovnatelný s kdejakým all inclusive - vždy bylo co jíst, výběr velikánský od masa, ovoce a zeleniny a příloh a vybere si každý. Velká pochvala je za pečené holuby, které jsem tu mohla poprvé v životě ochutnat. Nápoje se rozlévají z originál lahví coca-cola, ganta, sprite, tonic, což mě mile překvapilo (žádně ředěné coci z automatu). Bohužel si musím postěžovat na špatnou dobu nápojů na pláži. Pláž je otevřena do 18,00 (vrácení ručníků), ale je možnost být na pláži jak budete chtít až do soumraku, bohužel bar s nápoji se zavírá v 17,00 takže nemáte co pít a ani boiler na vodu tam nenechávají.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení bylo všechno v pořádku a hotel měl vše co by klient mohl žádat, nezjistila jsem, že by mi něco chybělo. A personál, kapitola sama o sobě. Tak příjemný a přátelský personál jsem nikde jinde neviděla, vždy se usmívali, vtipkovali a vyhověli všem požadavkům. Stačí se na ně usmát a poprosit a poděkovat :) Je to tam skvělý tým lidí!!!

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Tady jedna velká výtka - v informacích o hotelu se píše, že pláž má jemný písek - nemá. Nevím co si autoři představují pod pojmem jemný písek, ale ten hrubý písek s kamínky při vstupu do moče se jemnému písku nepodobá ani náhodou. Trošku jemnější byl až na úplném konci pláže vlevo, kde začínala poušť. Na boty do vody to není, přesto upozorňuji, že jedná o hrubý písek. Což je logické když tam jsou korálové útesy ;) Pláž i moře bylo vždy čisté a uklizené.

Co se týče podvodního života dávám jednoznačně 1* jako ve škole. Viděla jsem vče co jsem vidět mohla. Kousek od břehu jsou malé ostrůvky, dále do moře je větší útes, který míří až na otevřené moře. Je tam spousta různě-barevných škeblí, mraky korálů a mraky ryb všeh druhů a velikostí. TIP: Obrovský korálový útes je vlevo po pláži naproti maríně (kotví tam jen jedna loď a je tam molo). Pod lodí je velká barakuda, kolem lodi hejno sardinek, u mola 2 perutýni. A u toho obrovského útesu (kam se pořádají ponory z diving centra) je vše :-D Další postřeh - u hotelu jsou 2 diving centra, přímo v komplexu SuvAqua (oranžová trička), které je velké a taky tomu odpovídají ceny. Druhý je u mola (modrá trička) je to menší centrum s naprosto úžasným personálem a dobrými cenami :)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí odpovídá egypskému standardu - písek, poušť a nepořádek :-D A široko daleko nic. Po pravé straně naléhá další hotel - Penseé (tam bych já osobně nejela). Můžete využívat služby druhého hotelu, kromě jídla. Je tam lékařské centrum, lékárna (které je i na pláži v obchodě X-tream) a hlavně (!) je tam studený krytý bazén, kde může bezproblémů pobývat.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Hotel splňuje veškeré mé náročné požadavky na čistotu a zahradu a vůbec na všechno. Já jsem byla velice spokojená a moc moc se mi tam líbilo. Jsem si jistá, že se tam ještě někdy vrátím :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání