Napsat recenzi

Super dovolená až na to jídlo :-(

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 738x
Recenze se líbila: 809 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hned po příjezdu náramky, snídaně což je vyhoda Náramky až do odjezdu.. Pokoje do deseti i bez bakšiše, pěkné. My byli v hotelu hned u recepce, tak nevím jak jinde.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pěkné pokoje, každý den uklizeno, čistě povlečeno. Měněné ručníky. Zvířátka nebyli ani za dolar, ale někdo měl. To je to poslední co by vadilo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zde nejslabší článek hotelu. Skoro vše vez chuti, takové nemastné neslané. . Snaží se vařit evropskou kuchyni, ale nějak to nejde. Výběr je vybere si každy to jo,ale třetí den už vám půjdou oči v sloup :-) jeden druh syra, jeden druh salamu na snídani, nepoživatelného. pečivo rohlíky atd vše nasládlé. Nic neochucené, každé sousto skoro solit a pepřit. :-) Nejlepší byli snidaně, dělali vaječné omelety atd. , ale obědy, večeře nic moc, byl sice krocan , skopové, ale jak rikam bez chuti.Hlady rozhodně neumřete,ale rozhodně žádná sláva. Většinou si nepochutnáte prostě. Jen se najíte, že musíte :-) Zákusky sice výběr, ale nic moc chuťově. Ovoce k večeri dva druhy, jablko, hrušky, nebo hrozno jablka, banán. V nejhorším se dojíte česnekovýma plackama co pečou místní ženy na pláži :-) ty jsou výborný. A to že naše rodinka sežere jinak skoro vše :D Když jsme někde četli negativní komenty k jídlu , moc jsme nevěřili,ale pak jsme se přesvědčili. Sto lidí sto chutí uvidíte sami.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Tady zádný problém. vše ok. Personál ok. usměvavý, vstřícný, Krásná zahrada o vše se starali pěkně, bazen, každy den čistili.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž úžasná, dostatek lehátek i v 11 najdete místo. Plázová restaurace je vyhoda, ze se nemusíte převlíkat na oběd. Moře nádhera, pozvolný vstup do moře, boty nejsou potřeba ani snad. Vlevo směrem k molu přenádherné velké korály, žije tam i metrová barakuda. Pláž uklizená, animace, čisté záchody na pláži. Je to v zátoce to je výhoda, když fouká, tak se dá do moře každý den, nebyl problem.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Tak jako v Marsa Alam, nic jen poušť. NIc nového pod sluncem, to se dá čekat. JInak můžete vedle do hotelu Penzee, mají tam nákupni centrum takové menší.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Super dovolená, jak říkám,až na to jídlo. Určitě neprohloupíte, když tam pojedete. KLidně by jsme se tam vrátili, ale uvidíme to jídlo to se prostě za pár dní nedá.... :-) to je fakt škoda.Nikdo z nás faraona neměl, měli jsme sebou i tříleté dítě jedlo vše i zrmzliny a ok.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ala: souhlas - 12. 10. 2014 8:35

Byli jsme na Utopii vloni na jaře a letos na přelomu září/říjen. Souhlasím s každým slovem v této recenzi. Jídlo se hodně zhoršilo, u hodně lidí byly i střevní potíže, ale žádný "faraon". Měli by vyměnit kuchaře i cukráře. Jeli jsme tam za sluncem a mořem, ale aby si člověk za 14 dní na ničem ani trochu nepochutnal, to je síla. Brambory vaří denně v různých podobách, ale dovařené nejsou nikdy. Nedají se jíst. Byli jsme na rýži a plackách.Takže celkově dovča fajn, ale ....... reagovat

Kamila: Nesouhlas - 4. 11. 2014 13:57

V žádném případě nesouhlasím s recenzí. Byli jsme začátkem září 2014 a absolutní spokojenost s jídlem ,ubytováním ,pláží ,obsluhou prostě parádní dovolená, určitě se vrátíme do tohoto hotelu a všem mohu doporučit. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání