Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 843x
Recenze se líbila: 617 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Dlouho jsme vybírali hotel a můžeme říct, že jsme vybrali dobře a nezklamali se.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování se nám velice líbilo.Byli jsme ubytováni v bungalovu v nádherné zahradě, pokoje čisté, každý den nám uklízeli a měnili ručníky a také jsme měli každý den na posteli překrásné výtvory z ručníků zdobené květy ze zahrady. Také nám dávali pravidelně vodu v petlahvích, která se zde používá i k čištění zubů.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo velice chutné. Na snídani vajíčka, uděli vám i omeletu nebo volské oko, párečky, palačinky, buchty, na oběd si můžete dát u bazénu u moře výbornou pizzu a těstoviny, u hlavního bazénu hranolky a hamburger a v jídelně u pláže ostatní jídla jako rýži, maso, hranolky, zeleninu, ,měli jsme i kraby a kalamáry, vynikajíci placky dělané přímo v peci různě ochucené, byly opravdu moc dobré. Každý den na večeři jsme měli meloun, spoustu výborných zákusků. Mají zde velice chutné polévky.

Od 16 do 17hod. byla v plážové restauraci káva, zmrzlina, buchty a dělali palačinky.

Faraonova pomsta nás nepostihla a ani nikoho ze známých a ostatních lidí, s kterými jsme

se bavili. Jedli jsme vše, jen jsme nepili nápoje s ledem a jako prevenci jsme s sebou měli slivovičku. Zmrzlina je Nestlé, takže také nemusíte mít obavy si ji dát.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení je starší, ale vše čisté.Personál je ochotný, všude vás zdraví, ženám dávají květiny do vlasů, cítili jsme se zde moc dobře. Jsou zde skvělí animátoři, takže přes den si můžete zacvičit v bazénu, zahrát volejbal, pateng, šipky a večer posedět u animačního programu.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž je čistá, nemusíte brzo ráno chodit, abyste si zajistili místo, kdykoli jsme přišli bylo plno míst a to stejné i u bazénu. Moře opravdu super!! Lepší šnorchlování jsme nezažili, spousta korálů a nádherných rybiček.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolo hotelu není nic, není kam jít, akorát se dá projít do vedlejšího hotelu Penzee, kde můžete využít i jejich bazény.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Byli jsme velice spokojeni a ačkoliv nejezdíme nikdy na stejné místo, zvažujeme, zda se sem ještě nevrátíme, jelikož se nám zde velice líbilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jitka: a co faraon??? - 6. 8. 2013 22:30

Chystáme se za týden i s dětmi poprvé do Egypta a přímo do tohoto hotelu, tak mám asi trošku hloupý dotaz.... většina recenzí je nadšených, ale nikde jsem se nedočetla, jak je to s faraonovou pomstou, která prý je v Egyptě téměř na 100% jistá. Co konzumace melounů a zeleniny??? Omývali jste??? A co zmrzlina??? Díky za odpověď. reagovat

Market: Re: a co faraon??? - 7. 8. 2013 8:03

Ano, to jsem zapomněla dodat. Faraonova pomsta, jak se tam říká střevním potížím nás nepostihla a ani nikoho ze známých a ostatních lidí, s kterými jsme se bavili. Jedli jsme úplně všechno, nic jsme neoplachovali. Jen jsme si nedávali nápoje s ledem. Jako prevenci jsme s sebou měli slivovičku. reagovat

IRENA s dcerou Kateřinou: Re: a co faraon??? - 7. 8. 2013 13:36

Do tohoto hotelu se opravdu nemusíte bát jet. 31.7.2013 jsme se z dovolené v tomto hotelu vrátily. BYLO TAM OPRAVDU KRÁSNĚ A URČITĚ BUDETE SPOKOJENI. FARAONOVA POMSTA JE EGYPTSKÉ PRŮJMOVÉ ONEMOCNĚNÍ. Každý, kdo jede do Egypta by to měl znát. Jde o průjem spojený u někoho s křeči v oblasti břicha. Nechte si tady v Česku od obvodní lékařky napsat lék ERCEFURIL - je na lékařský předpis - a stojí cca 80 Kč. ALE V TOMHLE HOTELU TYHLE PROBLÉMY URČITĚ MÍT NEBUDETE. BYLY JSME TAM CELÝCH 15 DNÍ A BYLY JSME BEZ PRŮJMU. I NIKDO V OKOLÍ Z LIDÍ, SE KTERÝMI JSME KOMUNIKOVALI - NIKDO PRŮJEM NEMĚL. TADY DBAJÍ NA HYGIENU A PRŮJEM TU PROSTĚ NIKDO NEMÁ. A kdyby přece jenom nějaké problémy vznikly, tak je možné si na recepci říct a oni vám dají JEJICH SPECIÁLNÍ LÉK - ANTINAL. Ten je účinnější, než náš Ercefuril A PO UŽITÍ TOHOTO LÉKU BUDETE BĚHEM 1 DNE ZAS OK. Ničeho se nebojte a užijte si krásnou dovolenou v tomhle hezkém hotelu s příjemným personálem. NÁM SE Z HOTELU UTOPIA BEACH CLUB A Z MARSA ALAM VŮBEC NECHTĚLO VRACET DOMŮ. Zdravím a přeji krásnou dovolenou Irena Klingerová s dcerou Kateřinou. reagovat

IRENA s dcerou Kateřinou: Re: a co faraon??? - 7. 8. 2013 13:48

Melouny jsme jedly každý den taktéž i zeleninu v syrovém či tepelném zpracování. NIC JSME SI SAMI NEOMÝVALI. PILY JSME I NÁPOJE S LEDEM A ZUBY JSME SI ČISTILY JEJICH OBYČEJNOU VODOU Z KOHOUTKU. Opravdu se ničeho nebojte. BUDETE SPOKOJENI !!!!!! ZMRZLINU TAM DÁVAJÍ ODPOLEDNE V JÍDELNĚ NA PLÁŽI. JE VANIČKOVÁ OD NESTLE. LŽICÍ VÁM JI NABEROU DO JEDNORÁZOVÝCH MALÝCH KELÍMKŮ. ZMRZLINY SE TAKTÉŽ NEMUSÍTE BÁT. Jezte vše, na co máte chuť. My jsme jedly vše dohromady - vůbec jsme na nic nehleděly. A BYLO VŠE OK. JEŠTĚ DOPORUČUJI - KUPTE SI V LÉKÁRNĚ - volně v prodeji tablety LAKTOBACILŮ A UŽÍVEJTE JE TAM VŽDY 1 DENNĚ. Laktobacily udržují střevní mikroflóru v dobrém stavu . Loni jsme byly v hotelu ve městě SAFAGA a tam jsme průjem obě měly ALE TADY V HOTELU UTOPIA BEACH CLUB OPRAVDU NIKDO TYHLE PRŮJMOVÉ PROBLÉMY NEMUSEL ŘEŠIT. Tak, že ještě jednou přeji krásnou dovolenou a pozdravujte všechny v hotelu Utopia :-) kontakt : felissa3@seznam.cz reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání