Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 759x
Recenze se líbila: 659 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu jsme se letos vrátili již podruhé. A opět to byla úžasná dovolená od začátku až do konce.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Velký rodinný pokoj v druhém patře s výhledem na moře i bazén (pokoj číslo 257). Vybavení trochu starší, ale naprosto dostačující. Denně uklizeno, čisté osušky a ručníky. Jedinou vadou na kráse byl místní agregát, který v některých pokojích hučel 24 hodin denně. Dala se ale domluvit výměna pokoje, což jsme nevyužili, dalo se to přežít. Byli jsme každý den tak unaveni ze všech aktivit, že jsme spali dobře i s hučícím agregátem. Dokonce na pokoji TV s českými programy, takže bohužel zprávám z domova jsme neunikli :-)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava čerstvá, přiměřeně rozmanitá, každý si mohl vždy vybrat. Za týden pobytu se nezopakovalo vůbec nic - rýže sice každý den, ale vždy na jiný způsob, ryby stejně tak. Vždy všeho dostatek. Jídlo velmi chutné. Snídaně - jogurty, musli, zelenina, ovoce, sladké pečivo (plný dlouhý stůl), různé druhy slaného pečiva, máslo, úžasné sýry, kuchař připravoval palačinky, volská oka nebo omelety. Za 2 eura mangový džus nebo čerstvé mango (naprosto úchvatné). Oběd - na třech místech: u velkého bazénu hamburgery, hranolky; u menšího bazénu italská kuchyně; v plážové restauraci výběr z čerstvě připravovaných placek, polévka každý den jiná, čerstvé ryby nebo maso na grilu, čerstvá zelenina a další chutná jídla na výběr. Odpoledne svačina - sladké pečivo, čerstvé palačinky, zmrzlina pro všechny. Večeře (v hlavní jídelně) - zeleninové saláty, polévky, několik druhů jídel, masa, nějaké těstoviny, vždy něco na grilu, mnoho druhů zákusků - nedalo se vše ochutnat, oči by jedly, ale žaludek už to nepobíral :-) Stravování jedním slovem SUPER! - pro normálně náročné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Služby skvělé, cokoliv jsme potřebovali, jsme bez problémů dostali. Personál slušný, velmi přátelský, ochotný, ale nevtíravý. Snaží se komunikovat (mají to v popisu práce), je to velmi milé. Za každé vlídné slovo a úsměv jsou vděční. Samozřejmě i za bakšiš, který je potěší, ale nečekají na něj. Dokonce se nám stalo, že nám jej vraceli :-)

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž čistá, velká, vždy volná lehátka a slunečníky. Zdarma madračky na lehátka a osušky každý den. Beach boy velmi ochotný. Plavčíci milí. Vstup do moře pozvolný, písčitý, vhodné pro děti (malé šnorchlisty). Rybičky jsou vidět všude. Ke korálům se dá doplavat - buď do míst, kde je stále mělko nebo do míst, kde je menší hloubka. Podmořský svět naprosto úchvatný - viděli jsme krásné trnuchy (v úplně mělčině), perutýny, havýše, různé klipky, bodloky, a mnoho dalších krásných rybek. Bydlí tam i muréna. Preventivně doporučuji boty do vody, v korálech je mnoho ježovek. Právě na tomto místě jsem vloni propadla šnorchlování a letos jsem z vody nevylezla :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí je jen poušť. Dá se jít do vedlejšího hotelu do "nákupního centra" - což je pár obchodů, kde nechtějí moc smlouvat, protože sázejí na to, že jsou široko daleko jediní. Dá se vyjet ale na výlet do asi 20 km vzdáleného města.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Prostě skvělá odpočinková dovolená, které se nedá vůbec nic vytknout. Skvělý je také animační tým, pořád chodí a ptají se, jak se máme, jestli něco nepotřebujeme, česká animátorka Katka byla úžasná. Rozhodně se příští rok vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání