Napsat recenzi

Poprvé a naposled

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 235x
Recenze se líbila: 664 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Máme bohužel stejnou zkušenost s placením víza, jako p.Kňourek jen s tím rozdílem, že my jsme si vízum za 15USD na letišti zakoupili a i přesto po nás v autobuse při cestě na hotel v 5 hod.ráno, egyptský delegát CK Fischer úporně vymáhal oněch 17USD.Prý to máme následně řešit u delegátky CK Fischer na hotelu. Vyčerpáni jsme podlehli, zaplatili, aniž bychom dostali nějaký doklad!!! Na hotelu jsme se ničeho nedomohli. Prý jsme to neměli platit v autobuse,když už jsme vízum měli z letiště a máme ho tedy již na příští rok. Ale jelikož se bude zdražovat, tak je nám k ničemu. Chybami se stále učíme!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Nic moc, místo skříní police, postele na podezdívce,dveře na terasu byly posuvné, ale s těžkostí a pokud jste je nedovřeli, sežrali vás v noci komáři, kterých bylo po celém areálu hotelu, díky jejich kanalizačnímu systému,mraky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Velké zklamání. Byli jsme z Egypta zvyklí na usměvavý a nablýskaný personál. Zřejmě díky malé obsazenosti hotelu (cca 1/10 kapacity hotelu - většinou češi), bylo všechno jinak. Obsluha žádná, pro použité nádobí se unuděně ploužili ošuntělí "sběrači", na kuchaře byl smutný pohled, jejich uniformy již něco pamatovaly. Stejně na tom byl i stav podávaného jídla. Co zbylo od snídaně bylo přidáno na oběd a po té i na večeři. Neustále dokola stejná jídla. Změna k lepšímu, co do čistoty a ochoty, nastala po týdnu, kdy na hotel dorazilo pár cizojazyčných turistů.

Stejně bídně vypadal i plážový bar, kde se podávaly většinou jen nechlazené nápoje. Studené pití dostalo prvních 5-10lidí, protože jim zbylo od předešlého dne v lednici, pak teprve doplňovaly do lednice to, co se jim mezitím vařilo na slunci. Mohu doporučit bar na recepci, tam to nikdy nezklamalo :0). Můžete rozdávat bakšišné na všechny strany, ale VIP klient stejně nebudete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Bazény se začaly čistit po týdnu, klouzačky byly v provozu jen část dne a ne všechny, animátoři každý večer pustili utahanou, uspávací hudbu a sedli si na bar. Jednou jsme měli kulturní vložku, jinak jsme se bavili sami, ničeho jsme se ani po naší intervenci nedomohli.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Díky silnému odlivu bylo půl dne z moře brouzdaliště a jediné místo, kde se dalo šnorchlovat bylo tím pádem přelidněno. Neumím si představit, že by byl hotel plně obsazen!

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Krásná zahrada, udržované cesty, ale všude okolo, nepořádek, nečistota.

Po týdnu nám otevřeli pár krámků - koření, čaje, trička...tím, že měli málo zájemců, dala se usmlouvat dobrá cena.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Jednou opravdu stačilo.

Na druhou stranu, jeli jsme za mořem a díky skvělému potápěčskému centru, jsme odlétali celkem spokojeni. Moře nás naplnilo, je opravdu na co se dívat. Díky

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání