Napsat recenzi

Pohodová dovolená pro celou rodinu

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 094x
Recenze se líbila: 650 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme v Marsa Alam podruhé (před 3 lety v Brayka Bay Resort) takže jsme věděli, co nás čeká. Slunečno, super potápění (i pro děti - 6 a 9 let) a klasická egyptská kuchyně. Utopia byl hodnocen kladně v recenzích, tak jsme se rozhodli, že to zkusíme. Navíc tu byly 2 skluzavky a 1 "tobogán", což byla podmínka dětí (Brayka Bay bohužel nic takového nemá).

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Běžný pokoj kde bylo vše, co jsme potřebovali.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla slušná, každý den na večeři nějaká specialita (krůta, kachna, jehněčí, rostbíf.....) takže si mohl každý vybrat. Ovoce - pomeranč, jablko, hruška, zelený meloun... sladkého kopa

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybevení běžné, služby na úrovni, všichni se snažili. Děti chodili do Croco klubu, pochvala animátorce Katce, večer dětské diskotéky, pak různé "show" pro dospělé.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Jedinečné, jak možnost šnorchlování pro děti, tak pro větší, ráno nebyl problém zabrat pro sebe lehátka. U moře jsme strávili 95% času, děti chodili i do blízkého bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Blízké okolí krása, vzdálenější už tak moc pěkné nebylo. Ale to je v těchto zemích běžné (předloňská zkušenost - Djerba)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkové hodnocení kladné, klidně bych se sem za pár let vrátil.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání