Napsat recenzi

Pochvala do Utopie Beach Club

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 1 554x
Recenze se líbila: 600 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V Utopii jsme již po čtvrté a opět jsme byli,tak jako při každém pobytu,velmi spokojeni.Nechápeme lidi,kteří píší do recenze,že jsou zde mouchy nebo ko-

máři.Snad tam,kde je teplo a vlhko,tak tam asi musíme s tímto počítat.Ale vůbec to není tak,jak to někteří zveličují.Existují repelenty,které pomohou.

Ale někteří nevědí,co si za slušný peníz ještě přát.My jsme spokojeni a proto se sem rádi vracíme.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Super!!!Klima,lednička,sprcha,TV,SAT,krásně široké postele,prostě pro nás

bez chyby.Všude blízko,jak k moři,tak na jídlo.Nemáme výhrady!!!

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava velmi pestrá a chutná,Je zde vše od ovoce přes ryby i drůbež a různé

omelety a palačinky.Zkrátka nechá se tady i "přibrat"Pochvala kuchařům!!!

Jen víno bylo letos nějaké ředěné?

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení odpovídá kategorii hotelu a personál je přívětivý a vždy usměvavý a ochotný i bez bakšiše,který za ochotu a přívětivost vždy rádi poskytneme.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Moře nádherně čisté,přístup do vody je zde jako u jednoho z mála hotalů přímo a ne přes molo,což je super!Lehátka a slunečníky v pohodě,jen nám letos chyběli boudičky z palmových listů,které údajně tentokrát patří sousadnímu resortu.Škoda.Ale to je snad jediné negativum oproti minulým pobytům.Pod slunečníkem se to taky nechá vydržet.Jinak super.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Při procházkách po resortu obdivujeme vždy to,že uprostřed pouště je možné udržovat takovou spoustu zeleně a kvetoucích rostlin.Však personál je neustále v pohybu.Je to prostě oáza....

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Jako vždy jsme byli nadmíru spokojeni a dle možností se sem budeme velicerádi vracet.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lucie Košnářová: Hotel Utopia dotaz ... - 9. 4. 2015 0:04

Dobrý den Miluško, měla bych pár dotazů k Hotelu Utopie, budu moc ráda když se semnou spojíte přes email lucie.hlucha@seznam.cz Předem moc děkuji Lucka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání