Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 156x
Recenze se líbila: 739 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 4

Vrátili jsme se 7.7.2013 a hodnocení dovolené nesplnilo naše očekávání ani náhodou. Nádherné moře s pěkným přístupem vynahrazuje nevábné ubytování se šváby a klimatizací fungující na heslo(to nám, ale zapomněli říct). Jídlo velmi dobré, ale sklo neumývají. Takže cizí rtěnka na sklenici není náhodou. Chátrající hotel z roku 1997 je udržován jen sporadicky. Celkový dojem a hodnocení NIC MOC.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Nic moc

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení z roku 1997

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Krása

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Mimo hotel se nadá jít.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nic moc

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 103
z 119 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

IRENA s dcerou Kateřinou.: NESOUHLAS s recenzí Kracama - 7. 8. 2013 14:10

Tak teda nevím, kde jste ty šváby viděli ???????????? MY JSME BYLY V TOMTO HOTELU CELÝCH 15 DNÍ - 17.7. - 31.7. 2013 a ŽÁDNÉ ŠVÁBY JSME TAM NIKDE NENAŠLY. POKOJE BYLY VELKÉ, PROSTORNÉ, KLIMATIZACE FUNGOVALA NA 1* , JÍDLO BYLO VÝBORNÉ - menší výběr ale byly jsme velice spokojené. PERSONÁL VELICE MILÝ A OCHOTNÝ. Hotel je sice starší ale to patří i k jeho názvu - je to přece UTOPIE. Spousta Čechů čeká od hotelu zázraky a přepych, který ani doma nemají. Pro nás je hlavní si odpočinout, poznat milé a příjemné lidí, neřešit problémy a celou dovolenou u moře si krásně užít. VŠUDE BYLO ČISTO- BYLY JSME NADMÍRU SPOKOJENÉ A RÁDY SE DO TOHO HOTELU OPĚT NĚKDY VRÁTÍME. reagovat

kracama: Re: NESOUHLAS s recenzí Kracama - 7. 8. 2013 16:47

Zdravím paní Ireno. Jsme rádi, že jste si dovolenou užila. Pro nás byl tento pobyt bohužel zklamáním. Jelikož jsme nebyli v Egyptě poprvé mám s čím srovnávat. Škoda, že tady již další obrázek nelze vložit. Poslala bych Vám ještě jednoho švába přímo z jídelny. Do původního komentáře jsem ho dávat nechtěla, zdálo se mi to celkem nevkusné. Měj te se. reagovat

IRENA: ODPOVĚĎ pro Kracama - 7. 8. 2013 19:54

Zdravím i Vás. Chápu váš názor. My jsme také nebyly v Egyptě poprvé. Loni jsme navštívili Egypt a strávily jsme s dcerou 15 dní v městečku SAFAGA - HOTEL SHAMS SAFAGA. Nebyl to špatný hotel , i cena byla ucházející. Jen byl SHAMS V MNOHÉM HORŠÍ, NEŽ HOTEL UTOPIA. V Shamsu v Safaze nebyly vůbec myté plastové kelímky, do kterých nalévali barmani pití, v jídelně nešla vůbec klimatizace - u oběda z nás ve vteřině tekl proudem pot, bazén byl hrozně malý a tady v Utopii před našima očima všechny plastové sklenice v barech přímo před námi myli v myčce.A PERSONÁL SE NÁS NEUSTÁLE PTAL, JESTLI JSME SPOKOJENÉ, MÁME- LI NĚJAKÉ PŘIPOMÍNKY. Připomínky jsme neměly.Byli ochotni ihned cokoli řešit. V Safaze v hotelu Shams Safaga jsme já i dcera 23let prodělaly 3 denní průjem a tady v UTOPII BYLI VŠICHNI HOSTÉ BEZ JAKÝCHKOLIV PRŮJMOVÝCH PROBLÉMŮ. PROSTĚ HOTEL UTOPIA BEACH CLUB BYL OPROTI SHAMS SAFAGA hotelu VE VŠEM MNOHEM LEPŠÍ. Tohle je naše zkušenost. A v jídelně jsme taky žádného švába neviděly. Běhaly tam pouze kočky, které jsme rády pod stolem krmily - byly chuděrky hladové a vděčné za kousek sousta. Na pláži běhal toulavý větší pes, který byl taky velice milý a přátelský. Ani ten nám v ničem nepřekážel - rády jsme ho hladily a on byl rád. Víte, možná, jsme každý jiný - co člověk, to názor, to jiná zkušenost i jiné požadavky na dovolenou. ALE MY JSME OPRAVDU NEMUSELY ŘEŠIT ANI JEDEN SEBEMENŠÍ PROBLÉM V HOTELU UTOPIA. Je mi to líto, že vám se v tomtéž hotelu dovolená nevydařila. MY JSME BYLY SPOKOJENÉ A VÍC, NEŽ LONI v Shams Safaga. Snad příště vyberete lépe- tak abyste byli nadmíru spokojení.. Moc vám to přeji. Hezký podvečer Irena s dcerou :-) reagovat

marketa: také nesouhlas s recenzí Kracama - 15. 8. 2013 14:45

Musím souhlasit s paní Irenou.V hotelu Utopia jsme byli velice spokojeni, pokoj jsme měli čistý, každý den uklizený a švába jsme za celou dobu dovolené neviděli. Ani s klimatizací jsme neměli žádný problém.Nebylo co vytknout. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání