Napsat recenzi

Již nikdy více Utopia beach club

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 2 433x
Recenze se líbila: 628 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 7
  • Zámek dveří,kde hotel neručí za věci odložené na pokoji Zámek dveří,kde hotel neručí za věci odložené na pokoji
  • Krásný výhled po opuštění pokoje Krásný výhled po opuštění pokoje
  • Báječná jídelna na pláži Báječná jídelna na pláži
  • Uklizená pláž Uklizená pláž
  • Luxus z toho přímo čiší Luxus z toho přímo čiší
  • Pohled u vstupu do hotelu Pohled u vstupu do hotelu
  • Není nad zděnou postel a moderní vybavení Není nad zděnou postel a moderní vybavení
  • Když chybí voda tak si musíte najít tu svou kaluž Když chybí voda tak si musíte najít tu svou kaluž
  • No coment No coment

Po příletu do tohoto hotelu16.9.2013 jsme se nestačili divit. Šokem pro nás bylo,že jsme si museli koupit od delegáta CK Fisher vstupní vízum za 17 USD a vůbec ho nezajímalo,že se na letišti prodává za 15 USD.Prostě ,že prý to tak je,že je to v podmínkách,takže jenom na nás cca 20 klientech si přišel za 15 minut na 40 dolarů což je slušný zisk za odvedenou práci a ani reklamace u delegátky Petry M. nebyla nic platná. Po příjezdu do hotelu nás čekalo rozčarování.Ve vstupní hale neskutečný bordel,špinavá podlaha a roztrhané a různě látané sedací/pokud se to dá tak nazvat/ soupravy.Požádali jsme o bydlení u potapěčské základny,ale milý recepční si drze řekl o 200 USD za splnění našeho přání. Asi byla klika ,že se zrovna střídali neboť nový recepční již nepožadoval nic.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

NIC moc. Při příchodu na pokoj-šok.Do pokoje si to šinuli zástupy faraonů,kteří mimochodem již stihli sežrat futra u dveří. Žena z toho zůstala paf. Po chvilce dohadování nám pokoj vyměnili za jiný. Sice žádný zázrak, ale po vystříkání proti mravencům a uklizení jakž takž šel až na plíseň mezi kachličkami v koupelně.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Otřesné,pokud bych měl hodnotit z předchozích návštěv Egypta ,kdy jsme několikrát po sobě byli v Dahabu v hotelu Happy Life vilage což je v překladu vesnice šťastného života tak Utopie maximálně 1* a Happy Life 5*. Nejsem vybíravý,ale to co tam předváděli kuchaři to se musí viděl a zažít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Hrůza děs.Personál vyloženě líný a neochotný,jedině když člověk vyndal dolar tak zvedl znechuceně zadek!

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pokud by se dbalo více na úklid v průběhu dne tak by to ušlo,ale.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Pokud si zaplatím all inclusive,tak chci za své a ne zrovna malé peníze odpovídající služby a ne to předváděl,tedy nepředváděl animační tým a personál tohoto hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 103
z 119 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

sklenda: to si děláte srandu - 6. 10. 2013 17:52

vůbec nechápu Vaši recenzi ..pokud jste tak hloupý že nedokážete šnorchlovat a válíte se v lagunách při odlivu jste mimo a pokud neznáte jak to tam chodí a za pár korun chcete mega luxus tak si zase jeďte do Chorvatska a nepište hovadiny!! reagovat

Josef Kňourek: Re: to si děláte srandu - 6. 10. 2013 18:27

Srandu,tak to bych si opravdu nedělal ani náhodou.pokud si člověk prohlédne obrázky na kterých na kterých je tento hotel prezentován,tak si řekne bomba tam chci jet. Jenže!To,že mě napadáte ohledně šnorchlování tak to mě asi špatně a vlastně vůbec neznáte. Jsem vlastníkem licence divemaistera se stovkami ponorů,nafotil jsem stovky podvodních fotografií a natočil dost videí.Takže jsem se v lagunách neválel. Akorát mě bylo líto těch oklamaných lidí co hupli na recenze a fotografie před uzavřením hotelu.Znovu otevření se jaksi vůbec ale vůbec nepovedlo.. Procestoval jsem mnoho různých destinací a tak mohu porovnávat. Takže to co jsem napsal, tak za tím si stojím a chci jenom varovat ty co se válí v lagunách.mě to bylo šuma fuk. rána na východ slunce jsem již plaval přes přístav na lokalitu Nord. a potom trávil den pod vodou nebo na vodě se šnorchlem jak píšete,že to asi neumím, měj te se. J.K reagovat

Sony: nesouhlasím - 8. 1. 2014 9:39

Dobrý den, V Marse jsem byla p. Kňourek v šesti hotelech, některé byly dokonce 5*. Letoviska Taba, Sharm Safaga, Dahab a Hurghadu mám taky vyzkoušené. Až jsem narazila na Utopii, kde mě osobně se líbí nejvíc. Takže jsem byla v Utopii již po páté. Nesouhlasím s Vaší recenzí, podle fotek je vidět že jste hledal i mimo hotel, mimo pláž aby jste mohl vyfotit takový hnus.Co se týká odlivu, který máte na fotkách tak ten je před hotelem Penseé. Před pláží Utopie žádný takový odliv není. To nemluvím o tom jak je to nádherné za reefem. To že jste chtěl ubytovat k potápěčské základně to je opravdu jenom Váš problém. Pokoje na hotelu i v bungalovech jsou hezké a čisté. Známe hromady potápěčů, kteří se vracejí do Útopie a kteří tam jezdí už 7 let. A určitě nejsou ubytovaní u potápěčské základny. Co se týká jídelny na pláži tak je to jedna z nejlepších věcí co na tom hotelu je. Může být člověk celý den v plavkách a opravdu si užije moře. Co se týká jídla tak je hodně dobré. Já preferuji raději menší výběr, ale aby bylo chutné. Personál velice ochotný. Takže mě připadá že jste si tu dovolenou kazil sám jenom tím že jste hledal pořád nějaké nedostatky, a tím neviděl to hezké. Hotel není žádný luxus, pro ty co mají luxus rádi doporučuji nejezdit. Aspoň tam nebude narváno ☺S pozdravem velký fanda hotelu Utopie. Sony reagovat

sklenda: Re: nesouhlasím - 8. 1. 2014 12:55

přesně ..Egypt je Afrika ..jestli jste DIVEMASTER nebo nejste,musíte vědět že Egypt nejsou Maledivy nebo jiná top lokalita. Máte za mrzký peníz servis který jinde nenajdete a pokud si ho chcete užít užijete si to na 100%. reagovat

Janca: Re: Re: nesouhlasím - 18. 8. 2014 13:48

právě jsme se z Utopie vrátili a byla to nejlepší dovolená. Jsme úplně nadšení. Jídlo bylo super, personál milý ochotný, animátoři skvělí. Pokoje u potápěčské základny jsou starší, nechápu proč jste chtěl být ubytovaný zrovna tam. Jídelna se nám naopak líbila. Myslím, že jste si celou dovolenou pokazili sami, když něco najít chcete tak to najdete, šťourali a nespokojenci jsou všude.. Všichni hosté, kteří byli s námi byli spokojeni. reagovat

SKLENDA: návrat - 18. 8. 2014 14:15

tak jsem tam bylo nazpět v roce 6/2014 mimo starých známých jsme našli vše jak bylo.. Takže za nás normálně zase spokojenost...nejsem divemaster ale turista a opět spokojenost. Určitě se tam nevrátím protože víc jak 2x nemá cenu jezdit zpět ale určitě bych doporučil... reagovat

jaroslav svoboda: Nehorázně blbá recenze i s spisovatelem. - 17. 10. 2014 7:48

V Egyptě jsme byli 40x z toho Utopia Beach 10x.ikde nebylo po všech stránkách lépe než zde. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání