Napsat recenzi

Hotel plný místní honorace

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 1 073x
Recenze se líbila: 242 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je postarší, ale v nádherném místě. Jenže pokud hotel zaplní místní Egyptská "honorace", z pěkného pobytu se vyklube horor. Jezdili jsme sem průběžně několik let z důvodu pěkné šnorchlovačky i koupání. Když byl hotel prodán Italům, po znalosti italských hotelů a po negativních recenzích jsme tam již nejeli. Nyní hotel opět změnil majitele, vlastní ho Egypťan. A protože požadavky Covidových restrikcí se z Evropy namířily i na Afriku, ubylo hostů - Evropanů (viz. požadavek sociální distance), zato plnou kapacitu zaplnili svými rodilými zbohatlíky. Egypští hosté jsou velmi hluční, naprosto bezohlední; stolování s nimi je zážitek, který bychom museli popsat vulgarismy, takže zjednodušeně řečeno - ídlo sice bylo velmi dobré, ale díky spolustolovníkům jsme mnohdy ztratili chuť cokoli jíst. Slunečníky jsou nově obsazovány nastálo po celý pobyt - vyberete si volný (označený zeleným praporkem), červený praporek znamená OBSAZENO. Problém je v tom, že přední řady jsou pořád jenom červené, plážová obsluha je poskytuje za nejvyšší úplateček... Vnitřní korál za poslední 4 roky (poslední doba, co porovnáváme) vzal již téměř za své, protože nadšení šnorchlaři začátečníci, jak zahraniční, tak místní, po něm šlapají a pěkně ho likvidují. Takže pro nás Utopia již skončila! Zase škoda kdysi dobrého hotelu.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Starší hotel, potřeboval by již rekonstrukci.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo průměrné, večer chybělo jakékoliv ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál v porovnání s jinými hotely v Egyptě je dobrý.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž pěkná, ale pokud jedinou lagunu pro hotely Utopia a Peense obsadí Egypští hosté, kteří neplavou, jen stojí, máte po koupání. Korál na vnitřním reefu je prakticky "po smrti"...

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Dva hotely vedle sebe, kolem poušť.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Poslední návštěva...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 103
z 119 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání