Napsat recenzi

hotel a moře OK,strava hrůza

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 785x
Recenze se líbila: 608 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ráno v 8 hod. příjezd na hotel, hned jsme dostali náramky a šli jsme na snídani. Poté jsme šli na recepci, tam na nás čekala česká aminátorka .Tam nás překvapil recepční ,který si hned řekl o 10 USD, že nám dá pokoj pro VIP a to hned. Přestože jsme měli u CK zaplacený superion ( standart prý už nebyl) tak po 5 hod.letu jsme byli rádi, že nemusíme čekat až do 14h.Později jsem se dozvěděla ,že zde je to prý normální. Ano dostali jsme pokoj v levém křídle budovy p.č.256 ve II.p. s výhledem na velký bazén a moře.To jsme ale netušili, že hotelový agregát bude hučet a smrdět tak, že se na pokoji nedalo dýchat ani spát. Po stížnosti několika hostů, ubytovaných na stejné straně, další dny alespoň tolik nesmrděl. Našlo se ještě spoustu nedostatků, ale ty jsme hodili za hlavu. Jeli jsme v lastu za přijatelnou cenu, za uvedenou cenu v bych si vybrala 5*hot. V Egyptě jsme byli už 11x tak mohu srovnávat.Celkové hodnocení: je to příjemný hotel až na stravování a to jsme hodně skromní strávníci, žádní rejpalové! Výhoda je, že tady nejsou rusové, nejvíce jsou tu češi ,slováci a němci.

.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování slušné

Měli jsme zaplacený pokoj Superion Nevíme, jak velký rozdíl je to od standartu.Pokoj veliký, postele velké a pohodlné.Koupelna prostorná, fén, sprcha na pevno a vana, V chodbě je velká skříň s dostatkem ramínek a na pevno přidělaný trezor.Je zde špatný tlak vody, čili umýt si hlavu byl docela problém. Kolem 18 hod. často voda netekla vůbec. Uklízelo se každý den, někdy nám mladý hoch vytvořil z ručníku různé variace.Ručníky i povlečení měnil každý den. Denně 1,5l láhve vody na osobu. Na pokoji byla TV ve které byly české kanály - Prima COOL, Nova, Nova Cinema, Prima Zomm. Tak to jsme fakt ještě nikdy v Egyptě neměli. Za úklid jsme nechávali 1 dol. nebo euro. Jinak žádný švábi, komáři a jiná obtěžující havěť zde nebyla. Není zde žádný sušák na plavky!

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně byly slušné, obědy a večeře pohroma.

To bylo největší mínus z celé dovolené. Při večeři na vás hledělo přímo ze židle několik krásných koťátek, tak si asi dovedete představit, když jim hosté hodí na zem jídlo...)) Jsou tu 3 místa kde si dáte oběd.Horní část bazénu - hamburger s hranolky. Dolní část bazénu - pizza a těstoviny a hlavní u pláže, byla zelenina, rýže a nějaké jedno maso, ovšem výborné placky přímo z pece, nejlepší jsou česnekové. Nechápali jsme smysl proč 3 místa. Od 16:00-17:00 byla zmrzlina a palačinky. Kafe je obyčejná naše melta, Dobrou kávu jsme si dávali na recepci, latté ,capučíno, míchané kokt.např. Mochitto ,Pinacoláda,Cubalibre není v rámci all inclusive.Ale nebojte se, hlady tam neumřete, my jsme byli na česn. plackách a na rýži. Zákusky byly bez chutě. Zkrátka kuchař byl asi začátečník.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

. Personál byl milý a za bakšiš udělal cokoli :D. Bylo čisto a vybavení v pohodě. Nehledali jsme žádné moderní vybavení, bylo zde vše, co je potřeba. V celém areálu jsou nádherně vzrostlé palmy, kaktusy, různé barevně kvetoucí keře a všude uklizeno. Jsou zde vyhlídkové terasy, kde si můžete posedět a kochat se tou nádhernou zahradou.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž a moře

My byli moc spokojeni s lagunou, člověk se do ni mohl naložit a jen se tak válet.. kdo chtěl vidět korály, taky je viděl a troufám si říci, že takovou nádheru jsem neviděla ani v Tabě. V jednom místě vlevo k molu dosahují výšky 7 až 10 m spousta druhů nádherně barevných ryb,také murény, rejnoci ,tuňáka. U tohoto mola se objevuje i delfíní rodinka,která však se dlouho nezdržuje,My jsme ji viděli kolem 9 hod. a jednou zase navečer.Myslím, že zde člověk najde kombinaci všeho. Prostě flóra a fauna to je nezapomenutelný zážitek .Za našeho pobytu byl každý den kolem 9.30 velký odliv a příliv tak po 16 hod. My jsme byli na 1/2 denním lodním výletě Marsa Mubarak a opravdu jsme měli štěstí na Dugona a obrovskou želvu, Je pravda, že když se na jedno místo seskupí 50 lidí,tak na focení je to problém. Můžete si z lodě prohlédnout přístav Port Ghalet ), je to hezký přístav, luxusní jachty a krásné hotely.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nic neuvidíte :)))) neexistuje se jít projít kolem hotelu ,tam prostě nic není Můžete se projít do sousedního Pensé Azur, ale to je jako jeden komplex dohromady. Prostě poušť a zase poušť:)))

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Znovu sem nepojedeme, ale nelitujeme. Tento hotel je vhodný pro všechny generace. Výhodou je, že náramky Vám ponechají až do doby odjezdu.:D

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání