Napsat recenzi

doporucuji vynikajici pro mensi deti

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 655x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

vrele doporucuji xtreme safari myslim, jsou to ctyrkolky. ale uzasny zážitek, postarají se o vas, cekaji radi foti vas, projeli jsme poust navstivili poustni obyvatele, videli zapad slunce.

Mladi kluci ale nebyli vlezli. a opravdu odvedli svoji praci vyborne.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Samotne ubytovaní prijemne, služby personalu stran uklidu vyborne. Měli jsme pokoj dole, coz bylo kvůli kocarku bajecne. terasa pristupna ze dvou stran. chybelo mi hodne kus snury na poveseni mokrych plavek.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

hodne ryze, hodne zeleniny, hodne ryb.hodne palačinek. jídelna jak vne tak venku. Plazova jídelna hm hm snad lepe umyvatelne stolky. Ale super placky primo z pece . Zmrzlina není pro deti po cely den coz je skoda pouze od 16 do 17 v ramci odpoledni sladke svaciny. Dostatek original kola fanta tonik .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personal hotelu. mluvi i cesky snazi se je to prijemne. nemeli jsme s mistnimi zadny problém. Vybaveni : nejake venkovni opravy by se nasly jak bazen tak tobogany. Problém stran služeb, byl s hotelovou lékařkou. po cekani na ni / doprovázela pacientku / kdy jsme cekali ze provede zasiti prstu / byli jsme ujisteni ze to udela / se ani na syna nepodivala a rekla at si odjedeme do nemocnice. Takove chovani se naprosto neslucuje s chovanim jakeho´koliv lekare.Nestacili jsme se divit, lékařka nemka, pracovala pro pojišťovnu u které jsme byli pro tyto pripady pojisteni. Pro deti croko klub, jak dopo tak odpo, animátorky bajecne deti je miluji. Mají vlastní klimatizovanou hernu, vecer minidiskoteka, nase dcera nadsena.

vylety nabídka velka, nejprve vas na hotelu upozorni at nejezdite s mistnimi a výsledek ? zaplatite si vylet v ramci hotelu a oni vas stejne daji mistnim , který také nabízí vylet ale za méně nez hotel ci cestovka. Absolvolali jsme jak hotelovou nabidku tak mistnich a není třeba se bat. vrele doporucuji xtreme safari myslim, jsou to ctyrkolky. ale uzasny zážitek, postarají se o vas, cekaji radi foti vas, projeli jsme poust navstivili poustni obyvatele, videli zapad slunce.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

uzasne more pristup paradni, pro male deti a jejich rodice fantazie.

potapeni skvele, ne hluboko ale i tak zážitek. Mistni plaz uklizi ale mnozi rekreanti hazeni nedopalky do pisku i přes pritomnost odpadkových kosu, no prasata jsou všude bohužel.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

klasika egypt.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Ano stoji za to jet do této země. Myslim ze je jedno jaky hotel , snazi se všude, Nas hotel mel pro nas super plaz.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání