Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 561x
Recenze se líbila: 637 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V roce 2014 jsme byli v tomto hotelu poprvé a letos se opět vrátili. Od objednání až po návrat probíhalo vše hladce, vždy s úsměvem a nic nebylo problém. Jenom servis letecké společnosti se velmi zhoršil.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Rodinný pokoj s výhledem na bazén i na moře byl vždy čistý, denně čisté osušky, krásně ustláno s výzdobou, každý den doplněna voda. Malinký mráček byl nedaleký agregát , který hučel celou noc.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava rozmanitá, hodně dušené i čerstvé zeleniny, každý den ryby, vždy jinak upravené a chutné. Maso se nám ani jednou neopakovalo, jídlo bylo dochucené a bylo všeho dost. Ovoce bylo rozmanité, pomeranče, grepy, meloun, granátová jablíčka , hrušky, jablka, hroznové víno a za 2 eura fresh z manga, pomeranče nebo z grepu. Snídaně rozmanité a všeho dostatek, každý si našel co má rád. Nejbáječnější byl oběd, který byl podáván na 3 místech. U bazénu hamburgery s hranolky, u druhého bazénu italská kuchyně a v hlavní plážové jídelně se mimo jiné pekly v peci úžasné placky. Personál úslužný a vždy usměvavý. Pití nealko, alko ,káva, čaj po celý den. Odpolední palačinky pekl kuchtík s grácií, bylo radost ho sledovat a zmrzlina přivolala děti ze všech koutů pláže.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

K personálu nemáme žádné připomínky jenom chválu, pokoje vždy čisté, krásně ustlané nazdobené. Důležité je zmínit toalety na pláži, jsou čisté a voňavé po celý den. Číšníci úžasní, příjemní a vždy s úsměvem na rtech. Usměvaví kuchtíci nabízející jejich dobrůtky, u čerstvé zeleniny kuchtík tvořil přímo na talíř krásné kytičky a vydlabával do melounů krásné tvary. Dortíčků bylo vždy hodně, nedalo se vše ochutnat. Máme personál v tomto hotelu rádi, cítíme se, že neobtěžujeme a opravdu nám vždy chutná. Animátoři jsou úžasní a přátelští, neumí česky a je dobře,že česká animátorka Katka vše přeloží.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

To je něco úžasného, pro děti mělko a mohou šnorchlovat u kraje, kde plavou ryby. Dospělí mohou šnorchlovat dál, kde jsou korály plné rozmanitých ryb. Je tady možnost potápění v potápěčském centrum, vám zapůjčí výbavu.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Zahrada kolem hotelu je udržovaná ,plná zeleně, rozmanitých kytiček a keřů. Mimo areál je to jako v Egyptě.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Vždy si vyhledáváme klubový hotel, protože je tu česká animátorka a kdo neumí cizí jazyk ví o čem je řeč a také je tu pro naše děti. V tomto hotelu je Katka, která celý den prochází mezi klienty a má zájem zda jsme spokojeni a nic nám nechybí. Určitě se do tohoto hotelu vrátíme i příští rok, ale jenom když zůstane jako klubový, chceme jet se třemi dětmi a v mini klubu je třeba česká řeč. S CK Blue Style jsme spokojeni a přejeme jí ať má všechny hotely tak dobré.Byla to krásná dovolená a všem ji vřele doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání