Napsat recenzi

:) Suprová dovolená :)

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 972x
Recenze se líbila: 647 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 2
  • záchůdek záchůdek
  • koupelna koupelna
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • náš pokoj náš pokoj
  • dortíky dortíky
  • uklid pokoje uklid pokoje
  • klouzačka do vody klouzačka do vody
  • rybičky rybičky
  • rybičky rybičky
  • hotel večer hotel večer
  • večeře kraby večeře kraby

Dovolená se nám moc líbila hned bych jela znovu.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování se nám velice líbilo,velký pokoj s koupelnou a terasou.Pokoje čisté každý den uklizené ,čisté ručníky .Voda každý den ani jsme nestíhaly vypít a pořád dávali novou a nou.Fén v koupelně ,trezor na pokoji ,klimatizace .

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídla byla vždy dost a pití také .Ráno od palačinek ,omelety ,křupínky pro děti s mlékem.Sladké pečivo ale i slané,Džusíky ,káva .Oběd pizza těstoviny ,ryby .rýže brambory na pláži u bazénu .Mezitím hamburgry a hot dog u dalšího bazénu a samozřejmě pití ,Odpoledne káva a zákusek ,palačinky , zmrzlina .Večer opět výběr z rýže ,brambory ,zelenina .polévky,,kuřecí maso ,dary moře-Stoly vždy připravené a čísníci kdykoliv potřebujete vše donesou jinak švédské stoly.Skvělé dortíky ,každý den melouny ,víno .hrušky banány a pití od rána do půlnoci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Animační programy každý den na pláži si můžete zahrát šipky ,petang ,cvičení ve vodě a jiné,večer začínají diskotékou pro děti a pokračují dále ,super animátoři .Personál milý pár vět umí i česky ..Tři skluzavky u bazenu.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Vše bylo čisté ručníky každý den u bazénu i u moře.Lehátek je dost jak u moře tak u bazénu.V moři spousta rybiček ,nadherné korály.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu nic moc ,nikam se nedá jít jen do vedlejšího hotelu.Jen výlety zakoupeně od delegátky.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Dovolená byla skvělá ,voda průhledná teplá,vše čisté ,jídla dost .pití celý den .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eliška: dotázek - 12. 8. 2013 10:30

Dobrý den, letíme tuto sobotu a už nás chytá cestovní horečka :o) mám na vás dotaz - lze v okolí hotelu nebo na pláži koupit doplňky do vody??? (například botky do vody pro děti, kruhy, rukávky, nafukovací matrace a podobně??) a jakou měnu místní upřednostňují, máme si vyměnit spíš dolary nebo akceptují i eura??? Díky za odpověď reagovat

Mili: Re: dotázek - 12. 8. 2013 16:13

Dobrý den ,obchůdky tam jsou ale jen dva jeden v hotelu a jeden na pláži mají i boty do vody a rukávky a kruhy ale raději bych si to koupila u nás .Matraci neměli boty do vody mají ale nevim na kolik přijdou mi je kupovali v Globusu .Jen jsme kupovali brejle a šnorchl chtěli 33 eur a ukecaly jsme to na 25 :).Jejich peníze jsme vůbec neměnily a sebou jsme měli jen eura ,kamarádi měli zase jen dolary .Neni problém platit jak eury tak dolary.Přeji krásnou dovolenou hned bych jela s vámi.mili reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání