Napsat recenzi

zklamání

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 838x
Recenze se líbila: 566 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Už nikdy do toho hotelu.Byli jsme velice zklamáni,jidlo stále stejné,animace pro děti bída s nouzí,většinou zpívala ukrajinka a ještě bídně..Aco bylo nejhorši šest krát denně jsme řešili klimatizaci která vůbec nešla.Jednu noc jsme museli spát venku protože nešlo klima celou noc.Delegát od čedoku se moc nesnažil,bylo mu to jedno.Pro rodiny s dětma v žádném případě nedoporučuji budou opravdu zklamáni.Píšu to z vlastní zkušenosti.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Nic moc,stále nešlo klima

Strava a stravování  průměrně (3/5)

jídlo každy den stejné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

personál nic moc

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

ušlo

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

velké zklamání,

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr: Takovou recenzi když čtu .... - 2. 9. 2013 11:58

... tak si myslím, že jsem byl asi někde úplně jinde. Vůbec nechápu, jak někdo může říct, že tam je pořád to samé k jídlu ... ale chápu, kdo si myslí, že švédské stoly jsou od toho, že každý den se bere od každého kousek, tak pak ano, pak je to stejné. Jenže opak je pravdou, švédské stoly jsou od toho, aby si každý mohl poskládat jinou skladbu jídla a právě v tomto hotelu to šlo bez problému. Chtěl bych vidět lidi co kritizují švédské stoly, co jedí doma ... tam si dají chleba s máslem a jsou nadšený, co? :-( Dovolená v Egyptě je jistě trochu exotická o proti Evropě a s tím se musí počítat, pokud s tím někdo nepočítá, tak má jet na Mácháč, bude to mít za stejné peníze a bude spokojený. Je potřeba si uvědomit, že je to jiný kontinent a očekávat za takové peníze Hilton někde v Paříži asi zcela nejde. V tomto stejném hotelu jsme byli i my a podle všeho ve stejné době a máme zcela odlišný pohled na tuto dovolenou. V Egyptě jsme byli asi po jedenácté a rozhodně se to nevymykalo očekávání a místním zvyklostem. Egypt není pro každého, ten kdo si ho oblíbí, tak jezdí pravidelně, kdo neoblíbí, tak už nepojede, alespoň zbude místo pro ty co se rádi do Egypta vrací na levnou, bezproblémovou dovolenou k jednomu z nejhezčích moří na světě. Už nyní se těšíme na další dovču v Egyptě. reagovat

Ludmila: Sdílím stejný názor jako Petr - 17. 9. 2013 12:26

Já už jsem recenzi psala a to kladnou. A jak jsem již psala ve své recenzi, prostě češi jsou rozežraní, rozmazlení burani. Mě si většinou pletou v Egyptě za místní, takže se až zas tak za to, že jsem češka, stydět nemusím, ale kolikrát mě bylo za ně studno. Petr má pravdu. Jídla tam bylo dost. Švédské stoly jsou pro český národ o tom, že si narvou na talíře všechno, i několikrát za oběd a pak to většinou nesní a zůstává to věechno na stolech a chodí a stěžují si, jak to bylo hnusný, jak toho bylo málo apod. A na pláž paní napsala: ušlo to :-D ? tak to jsem se musela fakt smát. Pláž je krásná, právě pro malé děti úplně ideál. My tam byli s rok a půl letým synkem a paráda. POzvolný vstup do moře, krásný čistý písek, nádherný podmořský svět....Jediný co se dalo vytknout, ale za to nikdo nemůže, tak nám tam dost v tom listopadu foukalo. A že personál nebyl ochotný? No jestli se k nim paní chovala stejně, jako se cítila, když psala recenzi, tak se jim ani nedivím. Petr má pravdu, Egypt není Evropa a když tam někdo jede, měl by si přečíst alespon základní informace, než pak jen kritizovat, to umí každý. Za relativně slušný peníze se dostanete ke krásnému moři atd., pak leda jak psal Petr na Macháč :-). My tam letos v zimě jedeme zase a už se moooc těšíme. Vedlejší hotel Utopia byla taky mooc krásná :-). Tento hotel všem doporučuji, mohu srovnávat a i přesto, že to nemá 5 hvězdiček, je tam nádherně. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání