Napsat recenzi

Žádné nadšení, ale ani neurazí !!!!

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 724x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 4
  • Odliv a moře je pryč, na korály se nesmí chodit. Odliv a moře je pryč, na korály se nesmí chodit.
  • Čas na fotce je pravdivý, moře se vrátí až odpoledne po třetí hodině. Čas na fotce je pravdivý, moře se vrátí až odpoledne po třetí hodině.

Jednoduše řečeno, průměrná dovolená. Zažil jsem určitě lepší zejména strava a moře. Kdo si chce zaplavat v moři, tak tady určitě ne !! Kdo má rád ovoce a dobré jídlo - také zde moc nepochodí. Na druhou stranu, pěkný hotel, písčitá pláž a obědy u moře, ale to je asi už běžné i v jiných destinacích..

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hotel pěkný a čistý, bohužel co je mimo hotel, o tom raději nemluvit. Doporučuji - uklízeči vysvětlit, že po dobu jeho úklidu ve Vašem pokoji, nesmí nechávat otevřené dveře ven. Jinak Vám tam nalétají komáři a to se v noci potom pěkně vymstí. Klimatizace skutečně hlučnější, ovládání výkonu ventilátoru prostě nefunguje, jinde lze na noc snížit výkon ventilátoru a tím i hlučnost. Tady jim to asi nejde. Dvakrát to opravovali, ale bez úspěchu. Postele pohodlné a měkké. Je tedy pravda, že v době mého pobytu nebyl hotel plný ani z poloviny. Neumím si představit, jak to tam vypadá, když je hotel plný. Evidentně je tam nedostatek míst, jak v jídelně, tak určitě na pláži - málo lehátek !!!

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava - jídla dostatek, nikdo z personálu nešmíruje kolik si berete na talíř. Bohužel, téměř stále stejné druhy jídel, po celý týden. Také potvrzuji jiné recenze, co zbylo z předchozího dne např. americké brambory, tak je druhý den udělali jako zapečené a pod. Sladkostí dost, zelenina také - saláty, tedy zase např. rajče, nebo okurek pouze na požádání a to Vám nakrájel kuchař - jen polovinu, nebo čtvrtinu uvedeného. Ale ovoce skutečně velmi málo !!!! Jen datle + pomeranče a poslední dva dny pobytu, byl meloun a meruňky - jakési záprdky. Žádné jiné ovoce jsme neviděli. Pití dostatek, jak v baru u moře tak u jídla. Také polévky zde nabízejí, ale k tomu tak směšně malé mističky - opravdu směšné, mistička na polévku o obsahu 2 dcl. Měřil jsem to přelitím sklenky od vína, která se rovnala obsahu misky na polévku !!!! Hluboké talíře zde nikde nenajdete, asi cíleně - jen mělké talíře nebo již uváděné mini mističky. Bary fungují dobře, místní alkohol, jako všude jinde. Také mi chutnala jejich káva, nevím jak to dělají, ale byla dobrá. Znovu zdůrazňuji, když je hotel plný, musí tam být chaos a fronty. Opět pozor na komáry, kdo si u jídla (zejména u večeře) rád pohoví na terase vně hotelové jídelny, musí počítat s tímto dotěrným hmyzem. Skutečně bylo v hotelové jídelně docela vedro, asi chyba klimatizace, nebo ji tam nemají - nevím. Stejné to bylo i u večerního posezení na venkovní hotelové terase a baru - komáři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál hotelu uctivý a bezproblémový. To víte, že uvítají nějaký bakšiš. Sportovní vyžití ujde, ale upřímně v tom vedru - komu se chce hrát na slunci volejbal. Cvičení v bazénu bezva. Chválím průvodce Alího, umí obstojně česky a stále se o nás staral. Delegátka - zařídí co je třeba, ale sdělila nám, že pokud nastane např. úraz u nějaké akce (čtyřkolky, potápění a pod), kterou jsme si koupili mimo jejich smluvního partnera, tak nám s vyřizováním lékařského ošetření, nebo pojistky nebude nápomocná. Takže pokud si koupím výlet nebo akci přes naši delegátku, tak je vše OK, pokud si koupím něco individuálně (levněji), tak nás nechá ve štychu? Myslím si, že tam je pro nás za všech podmínek !!! Nebo ne ? Večerní programy - zažil jsem mnohem lepší, docela nudné a hlavně se konají daleko od hotelového baru, tudíž jsou účasti obecenstva slabé. Máte na výběr - zábava, nebo posezení a popíjení u baru. Případně si běhat pro pití cca 250 m - do hotelového baru. Ze zábavy super - představení fakíra, jeho představení stálo za to. Jinak pozor na internet - Wi-Fi - za 15 minut připojení chtějí 3 Eura, myslím, že je to přehnané.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž bezvadná, deštníčky a lehátka super. Hrubší písek, malinké mušličky, které vyplaví moře shrabují a odklízejí. Moře čisté, rybičky Vám plují okolo nohou, ale pozor po deváté dopoledne - přijde odliv a koukáte se jen na korály, na které se nesmí chodit a mokrý písek. Jako důkaz připojuji fotku. Zbývá malá zátoka, kde se můžete smočit, na hluboké moře se většinou nesmělo, velký vítr a vlny. Odpoledne se voda začala vracet a tak to potom ušlo. Na plavání to tam prostě moc není. Také počítejte se silnějším větrem, než je obvyklé např. v Řecku, kde fouká mírně a je to příjemné. Zde je vítr silný, někdy až nepříjemný. Jo - také zde zapomeňte na jakékoliv vyžití. Žádné zábavné aktivity - jízda na člunu, svezení na tzv. banánu, nebo něco podobného, žádný padák a pod. Tak jak to bývá naprostým standardem v evropských destinacích, nebo v Tunisu. Prostě zde není v tomto směru vůbec nic !!!! Jak uvádí jiné recenze, poklidná dovolená s vlastní knihou, pro ukrácení času.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí hotelu je všude stejné, prostě měsíční krajina, obchody vně hotelu - samé cetky, nic ke koupi co by bylo člověku užitečné !!! S úklidem v okolí hotelu se nikdo nezabývá - vítr vše rozfouká. Jinak zde v okolí nic není, není kam jít - jak jsem uváděl v úvodu jen měsíční krajina na jednu i na druhou stranu. A ta jedna restaurace, před hotelem, kde chtějí za třetinku piva 4 Dolary a asi 5 obchodů s naprostými blbostmi Vás opravdu nezachrání. Žádnou vnější promenádu zde nečekejte, jen písek a kamení. Uvnitř hotelu, je jen maličká lékárna a malý obchůdek s dalšími cetkami. Jinak nikde opravdu nic, jste zde skutečně závislí na tom, co nabízí hotel a nebo si musíte zaplatit nějaký výlet.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jak jsem uváděl již v úvodu, čekal jsem prostě více od této destinace. Mohu zodpovědně říci, že nejsem nijak náročný a v jídle nijak vybíravý, ale prostě chci sdělit jaké to tam skutečně je. Součástí tohoto areálu je ještě jeden hotel - Utopia, říká se, že je to tam lepší, hlavně zábava , nebo strava. Skutečně jsem nakoukl a mohu potvrdit. Moře a pláže jsou vlastě společné, tak v tomto je to stejné. Doporučuji sebou vzít dobré léky na průjem, naše (Endiaron), jsou naprosto k ničemu !!!! Zabírají místní léky ( Antisan), ale za krabičku chtějí 10 Eur. Víte, někteří se zlobí na zdejší negativní recenze, ale zastávám názor, že pokud taková čtyřčlenná rodina zaplatí za týdenní pobyt více jak 60 000,- Kč, tak si myslím, že to jsou sakra velké peníze, oproti nabízeným službám a aby zde někdo bagatelizoval pravdivé výtky, k tomuto hotelu. Znovu uvádím, neumím si zde představit, jak to vypadá, když je hotel plný, kapacitně to nemůže zvládnout. Málo míst v jídelnách, jen my jsme vždy poobědvali cca. 1,5 hodinky s kávičkou, po jídle. Vždy si raději prověřte co cestovka nabízí, oni vždy vychvalují každý hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin: cílené - 2. 9. 2016 12:17

fotky jsou foceny na konci pláže, pokud by se s foťákem otočil byla by videt zátoka kde se dá bezproblémů plavat i pri odlivu a dal pláž utopie kde se šnorchlovalo ve velké míře.. určite se dá moře užít od rána do večera každý den. ps: nejezdete do Egypta pokud se vám zdá divné že nesmíte šlapat po korálech.. :D vážně směšné reagovat

Pitrs: Re: cílené - 2. 9. 2016 12:51

Nic není cílené, jen asi špatně čtete. Jasně píši, že kdo si chce zaplavat, tak zde nepochodí !!! Nepíši , kdo chce šnorchlovat !!! A ta zátoka o které píšete je opravdu malá a na plavání nevhodná. Když moř ustoupí, tak tam zůstane malá zátoka, to ano, ale když se tam sejdou lidé, ze dvou pně obsazených hotelů - no potěš koště !!! reagovat

Martin: Re: Re: cílené - 3. 9. 2016 7:27

No, nechápu tedy proč vám fotka zátoky chybí.. Píšete malá, já si to nemyslím. Pro lidi ze dvou plně obsazených hotelů by asi tesná byla,ale ted jsme se vrátili a za 14 dní se nám nestalo, že by jsme se celá pláž sešli naráz ve vode :D Navíc, kdo tuží po plavání v moři a ne šnorchlování, tak toto určitě není vhodná destinace. reagovat

Pitrs: Re: Re: Re: cílené - 5. 9. 2016 9:34

No vidíte a o čem v úvodu píšu, kdo si zde chce zaplavat, tak tu nepochodí. No a ohledně velikosti zátoky, tak to je věc názoru. My tam v té malé zátoce měli docela přelidněno a to nebyly hotely moc obsazené !!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání