Napsat recenzi

Žádná sláva

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 503x
Recenze se líbila: 522 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší dovolená v Egyptě po všech stránkách

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Vše za hranicí životnosti

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Malá pestrost stravy, málo ovoce, čekání na pizzu 10 minut je neskutečné, zvláště, když si jí tam dávalo hodně lidí, mistra kuchaře nenapadlo si jich pár předpéct. Jediná jistota je rýže. Nápoje nalévané do titěrných pohárků z plastu (1,4 dl), které obsluha obratně vyloví ze štosu tak, že do něj zaboří tři své prstíky. Do těchto kelímků chtějí, aby jste si udělali sami kávu. Prostě děs!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Animátoři se snažili seč jim síly stačily, bohužel mnohdy bezvýsledně. Bazény špinavé, hlavně usazená špína na obkladech (tzv. rantly). Na čištění měla obsluha svoji unikátní metodu, která spočívala v tom, že namočila smeták v bazénu, ošolíchala tu špínu a znovu si namočila smeták v bazénu a pokračovala dále. Jinak personál normální

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Vzdálenost dobrá, stejně tak teplota vody. Matrace mají již to nejlepší za sebou, máte-li smůlu, ležíte celý den jako na pryčně.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Každému musí být jasné, že hotely jsou vystavěny v poušti, tudíž nemůže čekat zeleň kam až dohlédne

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem je špatný. Hotel je po stavební stránce za hranicí své životnosti. Divím se, že taková renomovaná cestovní kancelář, jakou CK ***** zcela jistě je, takový hotel má ve své nabídce. Myslím si, že nový managment, který má do hotelu od července údajně nastoupit, bude mít hodně práce, aby úroveň hotelu pozvedl

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání