Napsat recenzi

Vynikající dovolená!

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 759x
Recenze se líbila: 522 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Stravili jsme tu 15dní přes Vánoce i Silvestra, vše bylo perfektní a jednoznačně musime doporučit, měl jsem trochu strach kdyz jsem cetl predchozi recenze, ale my jsme asi byli nekde jinde :o) nemeli jsme jediny problém!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Velké pokoje, vyhledy do zahrady, mozno chodit pres terasu ven a do pokoje, na pokoji trezor, Tv s 20ti programy (mnoho v ENG nebo DE) takze dnes pro kazdeho, lednice, kazdy den doplnena voda, kazdy den uklid, 2x tydne prisli cistit odpad a desinfekce proti broukum a komarum, velika koupelna, varna konvice, hrnicky, kava caj.....co by jste chteli vice???

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Asi jsme nenarocni, ale nechapu co jini lide jedi doma? Tady bylo vse. Snidane: palacinky, omelety, ruzna vejce, jogurty, minimalne 5 druhu marmelad a medu, peciva, fazole, parecky s cibulkou, cerstve nakraji zeleninu.

Obedy: na plazove restauraci, nemusite nikam daleko, 20m z lehatka:o) , vzdy aspon 2 druhy masa, kdo nechtel tak vzdy Pizza nebo testoviny pripravene na míru, spousta priloh, vzdy 2 druhy polevek......zakusky a pudinky a z ovoce pomerance, banany datle atd....

Odpoledne u bazenů zmrzlina, hranolky a grilované masa v houskach.....

Vsude spousta napoju a alkoholu......dobre pivo......nechapu komu vadi ze nalevaji vse do 2dcl nebo 3dcl sklenicek kdyz si clovek muze jit kolikrat chce....

Večeře opet v hotelové restauraci.....velky vyber, kazdy vecer smazene zakusky a na terase se vzdy smazilo nebo grilovalo (steaky z hoveziho, krepelky, grilovana kurata, vynikajici rybí filety smažené) různé placky se sýrem nebo nasladko

Kazdy vecer bez priplatku míchané drinky alkoholické i nealko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Ochotný a slušný personál, vse uklizeno a cisto.

Na disko kazdy vecer nejaky program, my jsme meli povetsinou vlastni ale parkrat jsme nakoukli. Bezplatne ping pong, vyhrivany bezen pod hotelem.

V lobby wifi zdarma, jen si staci rict na recepci o bezplatne heslo ktere plati jen v lobby.

Jinak WIfi signal je i na plazi i na pokoji ale ten je zpoplatněn, takze ten v lobby nam uplne stacil.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláz cistá, lehátka s paravany proti vetru, ciste rucniky.

Moře nádherné, cisté, spousta ryb, korálů, rejnoci......dokonce k molu jezdili i delfini.

Jednoznacne snorchl sebou, voda je tepla, da se tam pak dlouho vydrzet....

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Abych porad jen nechvalil, je pravda ze okolo nic neni, jen poust......ale clovek si zabavu najde, mozno vylet na ctyrkolkach po pousti, super!'

Procházka po zahradách a do okolního resortu (do 5km) podel plaze, odpoledne pochodit pred zapadem po zahradách a k mesite.....nebo doporucuji jeden den si domluvit s taxikarem vylet.....

Kdo hledá diskotéky a mesto tak pro nej to neni (to ale nebyl nas pripad)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Naprostá spokojenost, klidne bych se sem rád vrátil.

Velký klid a pohoda.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání