Napsat recenzi

Vlastni zkušenost

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 415x
Recenze se líbila: 85 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Myslim, ze pri momentalni situaci cen za dovolene, nabizi tento hotel za dobrou cenu, slusne ubytovani v hotelu se stravou all inclusive, s dostacujicimi pokoji pro prespani pri pobytu na dovolene v resortu . Na bazeny se hoste divaji primo ze svych teras z pokoju. Resort je v tesne blizkosti more. Vzdy jsou lehatka dostupne pro hosty hotelu , jsou bez poplatku. U bazenu i na plazi. Plaz je pozvolna piscita, pruzracna voda v mori. Tato plaz nema molo, po 30m lze uz plavat v mensi hloubce kolem koralu, ktere lze objevovat pri snorchlovani. Nadherne more, plne zivota pestrobarevnych ryb, bez obavy z hloubky a uplne na dosah poznavani koraloveho utesu i pro snorchlovani s detmi. Vedle resortu asi 100m chuze po plazi je zakladna pro potapece, kde je veliky utes a moznost ponoru a snorchlovani v hloubce. Z nabidky jidel v hotelove restauraci si kazdy host jiste vybere pokrm, kterym se nasyti. Jidla je dost pro vsechny, kuchari doplnuji stale sortiment po celou vyhrazenou dobu na jidlo. Pro napoje si dochazite sami na bar, podavaji vam piti v kelimkach cisnici. Kelimky jsou male, muzete si vsak rici o vice kelimku s napojem na raz. Nam se zde dovolena libila, my nehledame prepych v ubytovani s masazni vanou uprostred koupelny , ani neocekavame kuchyn v all inclusive, kde nam pred ocima budou servirovat na prani lanyze a langusty. Pokud nekdo ma tuto predstavu, tak tento hotel rozhodne nenavstevujte. Zde luxus nehledejte ani necekejte a pokud si prejete perfetni servis se vsim vsudy a jste narocni hoste , pak si doprejte hotel kde zaplatite 5000Kc na noc a dostanete k noclehu perfektni snidani s nabidkou 5* hotelu dle evropskych norem, ne podle Africkeho kontinentu, kde pocet hvezd neodpovida hotelum v evrope a vzdy je servis nizsii.

Rozhodla jsem se napsat svou recenci , podle vlastnich pocitu z dovolene, jelikoz kritici, kteri napsali recenze na tento hotel, by meli nejprve ohodnotit celek sve nespolojenosti v porovnani s jinymi destanacemi a posoudit co ocekavaji za 15 dni dovolene s all inclusive vcetne letenky , sluzby cestovni kancelare, zajisteni trasportu z letiste k hotelu a zpet, vcetne sluzeb delegata za 16600Kc za osobu v plne letni sezone?

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Starsi vybaveni. Hotel neni novy. Perfektni terasa u vsech pokoju. Trezor na pokoji. Klimatizaci si ridi hoste podle sebe. Pokoj byl rozlohou velky.Koupelna s vanou.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Kazdy si vybere. Zelenina vseho druhu. Jidla se opakuji, ale vyber je veliky, jidlo je doplnovano po celou dobu stravovani. Na kazdeho se dostane.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Starsi hotel. Postele jsou rozvrzane, ale a matracich se spi dobre. Byly nam pohodlne. Klima dle nastaveni hostu. Trezor v pokoji, velika terasa. Delsi doba cekani pri prijezdu na volny pokoj na ubytovani.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Krasna. Vetsina mist nema zdaleka tak perfektni plaz a nadherne more.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Resort v poradku, plaz pisecna primo pro hotel. Nechodit mimo resort, jste v Egypte, neocekavejte u plaze taverny a promenady na vecerni prochazky. Za hotelovym resortem neni nic nez poust a odpadky od mistnich obyvatel. Neopoustet resort.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Ubytovani a sluzby hotelu odpovidaji dobre nenarocne klientele za priznivou cenu pobytu u more. Za me dobre. Dostacujici pro bezne hotelove hosty Nam se zde libilo. Krasna plaz , nadherna voda v mori. Narocnym hostum nedoporucuji. Nemohou ocekavat luxus za cenu teto dovolene. Pro perfektni sluzby, servis, vybaveni pokoju, veskery profesionalni pristup personalu doporucuji rozhodne jiny hotel v naprosto v jine cenove relaci radove o par desitek tisic korun drazsi. Narocni hoste ve vsem najdou kritiku. Spokojeni rozhodne nebudou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání