Napsat recenzi

už nikdy více

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 509x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Starší recenze jsou výborné, tento hotel byl asi dobrý, jenže se změnil majitel a sním i služby. Bohužel ne k lepšímu, ale k horšímu. Byli jsme tu 31.7-11.8 s dvěma dětmi 3 a 10 let a byla to katastrofa.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Po příjezdu nás ubytovali v bungalovu, v němž není ani skříň, jen dřevěný regál, zděné postele, takže s malým dítětem nehrozí, že si dvě srazíte k sobě, trezor zde také není a o vaně či fénu v koupelně si můžete nechat jen zdát. Druhý den jsme požádali naši delegátku o přestěhování do hotelového pokoje a ta vše zařídila. Pokoj již byl v pořádku, klasika jako všude v Egyptě, jen klimatizace fungovala, jak se jí zrovna chtělo, nebo spíše nechtělo. Poslední 2 dny nešla vůbec, takže noc před odletem jsme ani nespali, v tom horku se to nedalo. Úklid byl více méně bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Tak strava byla opravdu katastrofální, kromě snídaní, ty byly jako všude jinde, vejce, omelety, palačinky, pečivo slané i sladké, džemy, med, jogurty... Nejsme nijak nároční, ale abych raději večeřela jen meloun, protože jinak nebylo co, to se mi ještě nestalo. Hovězí maso většinou mleté a hrozně kořeněné, vařené v omáčce za 12 dní jen 3x. My celou dovolenou jedli kuře s rýží, protože jinak to většinou opravdu nebylo k jídlu. Dobrá byla dušená zelenina a zeleninové saláty, ty byly čerstvé. Kalamáry, které si normálně v Egyptě dávám a jsou výborné byly jako podešev a těstoviny oschlé a tvrdé, že by si člověk vylomil zub.

Pití to byl také děs. Plastové kelímky o obsahu cca 1,5 dcl a to né z tvrzeného plastu jak je v Egyptě zvykem, ale obyčejné měkké plastové, co máte v obchodech u automatu na vodu, takže celý den lítáte pro pití jak pitomci a oni se na vás ještě na baru dívají, jako by jste je obtěžovali, co po nich pořád chcete, prostě se 2x nepřetrhnou, aby vás obsloužili, takže neustále fronty na pití. Někteří to dobře vyřešili a dovezli si sebou thermohrnky, což všem doporučuji, pokud už se rozhodnete do tohoto hotelu jet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál jak kdo. Na recepci hrozné, hlavně po nikom nic nechtít a jsou šťastní, to stejné obsluha barů. Naopak číšníci byli ochotní a v pohodě. Animátoři toť kapitola sama o sobě. Nebýt Egyptského animátora Aliho, který frčel od rána do večera, dělal ráno strečink, pak aqua aerobik, odpoledne vodní pólo a večer ještě show, jako např. dělal fakíra, tak to mohli rovnou zabalit. Byla tam ještě slovenská animátorka, ale tu šlo spíš slyšet, než vidět, že by něco dělala.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

jediná kladná věc na tomto hotelu. Voda teplá jako ve vaně a nádherné korály a podmořský život. I naše tříletá dcera se naučila potápět s brýlemi, jak se jí to líbilo. Sice byl veliký odliv, protože je tu nízká hladina( při přílivu vody tak po stehna), ale stačí zajít si kousek do leva k přilehlému hotelu Utopia a tam už se dá šnorchlovat celý den. Jen lehátka si musíte zabrat tak kolem šesté ráno, někdo to dělal tak, že si tam nechal šátek uvázaný na slunečníku jež večer, jak jsme si všimli. Jinak pláž čistá, hlavně nešlapat na korály, to tam opravdu hlídají a je to pod pokutou.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

kolem je jen poušť a nepořádek, jako snad všude v Egyptě. Před hotelem je pár obchůdků, takže i možnost nákupů

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem velmi špatný. Do tohoto hotelu jsme chtěli již loni, recenze byly úžasné a známý tam jezdí pravidelně, jenže kvůli loňským nepokojům, jsme cestu museli zrušit. Letos jsme proto objednali dovolenou 14 dní před odletem a teprve potom jsme si přečetli nové recenze. Ty byly většinou špatné, ale říkali jsme si, že to přece nebude tak hrozné, že je to jako vždy a píší to lidi, co řeší kde jakou prkotinu. Bohužel to tak nebylo. Vše co bylo v recenzích byla pravda. Opravdu nejsme nároční, neřeším jestli je na pokoji okopaný starý nábytek, nejedu na dovolenou, abych ji strávila v pokoji. Ale neochotný personál, věčné stání ve frontě na pití a to že si ani nemám při jídle si z čeho vybrat, to mi opravdu vadí. Do tohoto hotelu se již nikdy nevrátíme, bylo to poprvé, co jsme se nemohli dočkat konce dovolené.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání