Napsat recenzi

Už ne !!!

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 299x
Recenze se líbila: 89 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Po čtvrté v tomto hotelu .......Mafie na recepci, pokoj až ve 13,00 hod., čekání od 7,00 ve vedru v neklimatizované recepci, nebo bez snídaně a pití u bazénu, a to si řekl ještě o 10 USD - dále představení pokoje 1,- USD, dovoz kufrů 1,-USD, 3 dny čekání na výměnu trezoru, natažená ruka.

Odjezd ve 20,00 hod., doplacení 30,- USD ( opuštění pokoje musí být ve 12,00 hod. ),

dle delegáta zaplacen pokoj + oběd + večeře, ihned po odhlášení v 18,45 natažená ruka a nůžky, že to je bez večeře.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Švábi, milion faraonů, utržená klika od sprchy, zablokovaný trezor ( výměna po třech dnech - pořád tvrzení, že přijdou za hodinu, čekat - tři dny jsme se nedostali na pláž :-( ! Voda za dveřmi občas, povětšinou stíhání uklízeče, aby nám dal vodu.

Katastrofa - ubytování pokoj 411, pod náma každý večer diskotéka 9,00 - 22,30, někdy déle, techno a rap na plný pecky, přebasováno, až bedny chrčely, vyřvávání diskžokeje 150x za večer Letś Go .......... Na balkoně ani omylem, okna se otřásala, ucpávky do uší ........

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Pořád dokola, kuřata grilují do doby, než se jich zbaví, 1 cm černá krusta, po požití panganiuse třetí den zvracení ( nebyl jsem sám -), buď zkažený, nebo nedopečený ......

Jinak chudší klasika, stále menší a menší výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Klasika Egypt .

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Hotel na tomto profituje, bez chyby. Na pláži zase techno a rap na plný pecky, z jedné strany z Pensée, z druhé z Utopie. Šílenost, animátoři si tímto asi zahánějí nudu. Nevím, mám rád hudbu, ale toto bylo pro 90% důchodců moc !

V červnu prý byl na hotelu klid, žádná hudba.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jak jsem tento hotel doporučoval, po těchto zkušenostech už ne !

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Čochtan: oprava - doplnění - 7. 10. 2022 10:48

Disko od 20,45 hod. Pokoje vpravo od recepce od 201-301-401 - až po cca 235-325-425 nebrat - disko a vyřvávání ! A bungalovy u amfiteátru to samé ! V Utopii přidělují místa se slunečníkem a lehátky, upřímně jsem litoval ty, kteří měli místo 5m od řvoucích repro. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání