Napsat recenzi

Super hotel a prostředí

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 1 125x
Recenze se líbila: 662 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 2
  • hlavní jídelna - snídaně hlavní jídelna - snídaně
  • výhled z pokoje na moře (pláž 3min chůze) výhled z pokoje na moře (pláž 3min chůze)
  • výhled z pokoje na bazén výhled z pokoje na bazén
  • foto našeho pokoje -mezi věžičkami - vpravo nahoře foto našeho pokoje -mezi věžičkami - vpravo nahoře

Po přečtení některých recenzí jsem se opravdu zhrozil. Občas se objevovala negativa typu: špína, neochota, hrozné jídlo atd. Měl jsem tendence místo pobytu i za nějaký storno-poplatek zrušit a objednat jiný. Jsem rád, že jsem to neudělal a níže napíši proč. Drobné nedostatky se našly (hotel nebyl úplně nejnovější), ale ty se najdou všude. Sám jsem byl již několikráte v 5ti hv. hotelech a byl jsem zklamaný a např. v Tunisu jsem v minulosti prožil ve 3hv. hotelu nejkrásnější dovolenou se službami jak mají být...

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj jsme měli 521 - vchod hned u terasy jídelny, 2 patro, nádherný výhled na bazén a moře. Všude kousek... V přízemí bych bydlet nechtěl - hluk, komáři aj. 1, 2 patro ideální! Pokoj byl prostorný, čistý, televize, klima, lednice -denně doplněná balením vody, rychl, konvice a vedle v hrníčku čaje, inst.káva, cukry, velká teráska, telefon, WC, sprcha, denně čisté ručníky. Prostě vše jak má být. Překvapila mne prostornost pokojů.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Nejel jsem se do Egypta najíst, ale za sluníčkem a krásami moře. Jídlo bylo standardní. Švédské stoly - vždy si člověk něco vybral - saláty, masa, polévka, ryby aj. Snídaně, večeře byly v hlavní restauraci a na terase, obědy byly u pláže moře - což bylo super!!! Toto někdo psal v recenzích jako negativum - my jsme to velice uvítali (žádné převlékání, pohodička, výběr jídla super) - odběhli jsme si z lehátek na oběd a "frrr" zpátky do moře! Pití: pivo - v tomto hotelu stále na všech barech (což v některých hotelech prý v této oblasti je za poplatek či pouze k obědu), veškeré nealko nápoje, tvrdý alkohol, vína (horší kvalita). Odp. u baru - zmrzka, hranolky. Celkový dojem ze stravy byl dobrý... Zažili jsme v minulosti sice v některých hotelech o něco větší výběr - ale v rámci ceny za zájezd, kterou jsme zaplatili, jsme byi více jak spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení dobré. Některé věci lehce zastaralé, ale funkční. Personál byl ochotný a hlavně neotravný - žádné škemrání o bakšiš atd. Trošku vázly animační programy = čekali jsme v rámci dlouhých večerů nějaké kulturní programy - fakír, krotitel hadů, úkazky tanců atd. - což nebyly... (možná to bylo tím, že nebyla hl.sezona ??? (zase byl, ale klídek... :-)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž super - bar, sprha, lehétka a matrace k dispozici. Nádherná příroda, ryby, korály, čisté - průzračné moře.. Dalo se chodit v moři i bez bot. Veliké plus -obědy od 12.30h ve venkovní restauraci přímo na pláži - klíďo v plavkách.... Žádné zdržovačky :-) . Jako minus bych ohodnotil v rámci pláže - nedostatek WC - pouze 1 pro ženy a 1 pro muže...

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Nic moc -poušť... Pouze před hotelem jeden obchůdek.... bída...

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Zažil jsem hodně zájezdů -Tunis, Djerba, Turecko, Egypt, Španělsko, Chorvatsko, Bulharsko aj, - takže mohu porovnávat... Mně osobně se hotel a služby s ním spojené v korespondenci s nízkou cenou, kterou jsem za zájezd vynaložil = MOC LÍBIL ! Hotel je klidný, menšího typu. V našem turnusu byli ubytováni Rusové, klidní Němci a Češi. Převažná část turistů byli senioři - takže byl v areálu až na pár Rusů a Čechů poměrně klídek. Zatím bych z mého pohledu a zkušeností tento hotel hodnotil jako nejklidnější co jsem kdy zažil. Za ty peníze co jsme zaplatili - vřele doporučuji. Tzn. za málo peněz = poměrně dost muziky,

Abych nebyl jen optimistický, tak potvrzuji recenze, které se týkají komárů. Jakmile zajde sluníčko, tak se začínají rojit, Doporučuji -repelenty na pokožku + repelent do zásuvky na pokoj. Dále doporučuji šňůru na prádlo -na balkon, slivovičku jako prevenci proti Faraon. pomstě, a doporučuji tento hotel (i dle informací od lidí, kteří tam jezdí každoročně) spíše říjen , listopad = ideálních cca 30stC, klídek, málo turistů!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Věra: Chybí fronty u bufetu! - 24. 11. 2014 18:46

Nedávno jsem se vrátila ze zmíněného hotelu. Nezbývá mě než v něčem reagovat na vaši recenzi. Napsal jste, že hotel je menšího typu. V tom souhlasím s předchozí recenzí, že naopak se jedná o velký hotel a číslo 1000 hostů není přehnané. Máte foto, že u bufetu je jen pár lidí. Škoda, že jsem nepořídila fotky já. Na těch byla fronta 20 - 30 lidí. Jídelna plná, jen jsme dojedli a museli jsme opustit místo pro další. Škoda, nikdo mě teď nevěří, že bylo to tak, ale bohužel... reagovat

Mirek: Re: Chybí fronty u bufetu! - 24. 11. 2014 23:47

Sem tam fronta u bufetu je všude. Nezažil jsem hotel, který by nebyl o občasné frontě u jídla, které v danou dobu a na daném místě frčí. Jinak hotel není velký. Zažil jsem sám mnohem větší hotelové komplexy. Souhlasím, že hotel je středního rázu. Ani malý a ani veliký. Mě osobně se v tomto hotelu líbilo. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání