Napsat recenzi

Super dovča :)

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 898x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 2
  • :) :)
  • pláž pláž
  • muréna :) muréna :)
  • čtyřkolky super zážitek doporučuji :) čtyřkolky super zážitek doporučuji :)

Když jsem tu četla ty hrozné recenze celkem jsem se bála vůbec do tohoto hotelu jet, ale jak vidím, stydím se za náš český národ :( Tady rozhodně platí jaký si to uděláš, takový to máš. Byla to super dovča.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Dostali jsme best room, jak říkal recepční a šlo to i bez bakšiše. Byl to hotelový pokoj, lednice, fén, krásná prostorná koupelna, tv, trezor. Každý den krásně uklizeno, za bakšiš nám párkrát udělal blbůstky z ručníků. Uklízeč byl hrozně příjemný, dala jsem mu ráda nějaký ten dolar :)

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Je fakt, že strava byla slabší. Opakovala se a měli jsme střevní potíže. Ale hladem jsme rozhodně netrpěli. Snídaně super, obědy jakžtakž večeře lepší než obědy. Nápoje mirinda, cola, 7up, soda, pivo. Dělal nám i radlera :D bylo to vlastně pivo se 7upem. Kelímky malé, ale já si vzala vždy velký talíř a pro každého jsem vzala hned dva :) Není pro ně problém Vám nandat třeba 10 kelímků najednou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál super, bylo mi jich vlastně strašně líto, jak za takovou almužnu dřou až z nich lil pot :( Prý berou jen 70 dolarů za měsíc, tak je vlastně živí jen náš bakšiš. Jediný nepříjemný byl týpek u báru. Občas se zasmál, ale to byla opravdu vyjímka :D

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Tak tohle bych hodnotila nejlépe, bylo to vážně takové akvárium. Nádherný podmořský život. Viděli jsme spousty rybiček, murénu, rejnoka atd atd...

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Byl to veliký komplex, okolí je samá poušť, ale to jsme věděli.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem je super, hned bych se vrátila. Ještě doporučuji výlet na čtyřkolky s Jamaicou je to vážně super týpek. Zážitky na hodně dlouho. Byli jsme i na výletě s Titem, jachtou na želvy, mořské krávy, ale manžel měl mořskou nemoc, když jsme viděli želvu bylo tam najednou mraky lidí, takže nic moc jako. Tento výlet bych si příště odpustila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Bartoňová Eva: Reakce na vaši recenzi - 4. 9. 2014 11:27

Dobrý den,plně se ztotožňuji s vaší reakcí na hotel Pensée Royal Garden.Ještě před dovolenou jsem četla ty "děsivé"recenze a měla jsem obavu,co nás čeká,ale vcelku jsme byli spokojeni.jen bych dodala,že jsme měli štěstí a kousek od pláže jsme viděli delfíny.Ale měla bych k vám velkou prosbu.Nějak se nám nepodařilo nafotit korály s rybičkama,tak kdybyste byla tak hodná a poslala mi pár fotek na e-mail???Adresa bartonova217@seznam.cz ????Byla bych vám moc vděčná!Moc děkuji.S pozdravem Bartoňová reagovat

Pavla a Zdenek: recenze - 26. 11. 2014 22:56

Jsme šťastni, že nejsme sami, kteří se vrátili z tohoto hotelu nadšeni reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání