Napsat recenzi

Slušná kvalita za pár korun

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 828x
Recenze se líbila: 550 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 2
  • naše ložnice naše ložnice
  • detská ložnice detská ložnice
  • Sataya delfíni Sataya delfíni

Jeli jsme 2 dospelí a 2 deti 12 a 6 let. Na 11 dní 1990e, pokoj se dvěma ložnicema, byla to dobrá cena. Jediný čeho jsem se podle recenzí bál byla strava a to bylo též, to jediný kde to opravdu nebylo nic moc. Ani bych tolik nekritizoval výber, jako spíš kvalitu. Během pobytu jsme byli na výletu lodí, tam obed kuře, ryba, testoviny, rýže a salaty.. vše super uvařené a chutné, v hotelu platil spíš opak. Brambory často nedovařené, rýže suchá zvláštních chutí a těstoviny jste museli přelít kečupem aby se srazila chuť jejich nakyslé ne moc dobré omačky. Dobrý se dají nazvat jen palačinky, některé ranní pečivo a dušena zelenina- je proste dušená zelenina, byla ok. Zbytek divný.. Kdo chce velký výběr kvalitního jídla, tak zde ho nenajde, ale definoval bych to asi.. najíst se dá - dobře moc ne.. nakonec hlady jsme nezustali.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj starší. Ovšem 2 velké místnosti a balkon s vyhledem na bazén a moře nám zajistili dostatečné uspokojení. pozn. 10e v pasu pri prijezdu. Telka ... italstina, arabstina. Drobné závady byli, zle se otevírali dveře, deti to nezvladli, trochu opadaná omítka na balkone, ale víc nic.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

žádná sláva,ale dá se to přežít.. žádné zdravotní potíže jsme neměli, ale často jsme talíř vrátili skoro netknutý a šli si vybrat znovu.. byli věci které se zkrátka sníst nedali a radši jsme skončili u melounu a hrozna, obzvlášt pri obedu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení je dobré. Trezor zdarma na pokoji, v sousední utopii bankomat smenarna dve skluzavky a tobogán.

Bar na bazenu atd. Animační programy, spíš slabší ale... Personál, ochotný a usmevavý.. opravdu žádný ksichty, nebo otrávený pohledy jsme nezaznamenali. Chcete flašku wisky, no problem za 4e je vaše :D Navíc snaží se česky. 80% hostu bylo z čech a slovenska. Opravdu zde vám personál dovolenou zpříjemní.

Nesmím zapomenout na výtvory z ručníků.. nechali jsme si uklízet každý druhý den a.. viz foto.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Vždy se dá vykoupat i když je příliv a červená vlajka, tak vlny se rozraží o korály,které chrání pláž. Vhodné jak pro neplavce a děti tak i pro náročnější šnorchlisty,kteří pokud popojdou pár desítek metru na sousední pláž utopie, snadno si zašnorchlují do míst kde korály mizí v hlubinách a že jsou opravdu krásné to zahrady. Pláž pro mne srovnatelná a AL Nada kam se dělají výlety na jeden den z hurghady za korály.. Opravdu super a místa dost.

A na co jsme měli štestí ve vodě... 1x vetší muréna, 1x manta.. vícekrát rejnejnok a spousta běžných krásných rybek.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Dávám super, protože koupíte v okolí vše i když jste v poušti. Jen pro kuřáky, doporučuji koupit cigarety hned na letišti LM 16e za karton v hotelu 30e Karelia 8.5e v hotelu 20-30e ty druhý jsou dost LM podobné.. vážně dobrá volba :D z dalších.. egyptské triko converse na syna 5e, tenisky 8-10e polobotky/kotníkové, zavinovačka pro holku 5e, mikyny cca 8-10 ale samozřejmne chce si to ve finále domluvit cenu konečnou :D

ps: jsou tam 2 shoping centra jedno pred hotelem druhé v sousední utopii. V utopiji jsou milejší prodavači, ale nemyslím tím obchudky na recepci ale za levou částí hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Být jídlo jako na lodi dáme 5 hvězd... takto jsme spokojení ale super to nebylo. Klidně by jsme se vrátili takže doporučujeme a to všem :D

ps: zájezd na Satayu jsme koupili u T***.. vše ok cena nižší než CK.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Denisa: dotaz na výlet lodí - 9. 9. 2016 20:18

Dobrý den, do tohoto hotelu letéme 6.10.. Byli jsme minulý rok v sousední utopii. Chci se prosím zeptat, na ten váč výlet lodí....kde a za kolik jste to koupili a kam se jelo? šnorchovat? díky moc za info Denisa reagovat

Martin: Re: dotaz na výlet lodí - 4. 1. 2017 17:33

Prominte Váš dotaz jsem našel asi příliš pozdě,no i tak odpovím.. Jelo se na Satayu za delfínama na šnorchl a i jsme jich dost videli. Cena byla na pláži 160e za 4 lidi.. Pro všechny další upozornení: cesta lodi je opravdu dost houpava a trvá cca 2h, polovina lidi značná nevolnost, ale na delfíny se dalo skoro sahnout. Je potřeba mit neco odšnorchlováno ,hopsa, se mezi ne z člunu a oni o turisty příliž velký zájem nejeví reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání