Napsat recenzi

Raději někde jinde

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 940x
Recenze se líbila: 600 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel a pobyt neodpovídá kategorii 4hv, ale maximálně 2hv(ev.2hv +). Zejména - provozní 24hod.hluk z motorové elektrocentrály, nevyhovující sprchy. Ostatní závady méně důležité

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Trvalý 24h hluk z elektrocentrál - nemožnost nepřeručovaného spánku. Při " zabednění" nedýchadtelné horko, ev.klima další hluk. Sprcha -pevná cca 2m vysoko a ovládání přímo pod ní u dna vaničky, tedy v pokleku.Výsledek-nutno ovládat nohou,což ve vyšším věku hrozí úrazem.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Běžné ,ale stále se opakující sortiment a navíc jakési "zámotky", z nichž vyčníval pár šťíhlých nožiček (vzezření jako smažený a obalený netopýr)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Výměna ručníků až po 3 dnech a to ještě na vlastní žádost. Servis (danní bar) v hotelu-začátek ani o minutu dříve, ale u bazénu klidně o hodinu později!

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

bez připomínek

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

uzavřený areál - spolu s hotelem Utopia. Zahrada pěkná, yelená,okrasná a zalévaná.Zalévání má za násleek roje komárů,které se personál kažný večer hubit vykuřováním. Na požádání vyspejují i pokoj.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nelze doporučit lidem hledajícím klid (smysl dovolené mimo centra), bezproblémové spaní a sprchování v pokoji. Vhodné pro mladé a mrštné lidi. Každopádně jiná kategorie hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva: odezva na hodnocení na pensee azur - 28. 7. 2013 19:43

v tom hotelu trávíme dovolenou už po druhé ale to co jste napsal se nezakládá na pravdě jsem také ve věku a se sprchou jsem neměla žádné problémy . Ručníky měnili denně aniž by jsme museli žádat , pokud se vám ta dovolená nelíbila tak už nevím co očekáváte. Proti kdejakému českému hotelu je to luxus. reagovat

Sába: nesouhlasím - 22. 7. 2014 15:31

My jsme v tomto hotelu byli také dvakrát a už nikam jinam letět nechceme. Byla to nádherná dovolená. Lidi kteří píšou že je tento hotel katastrofa asi spadli v višně chtělo by to nemít nos v oblacích. My byli nadmíru spokojení a příští rok nebo možná ještě v září se vracíme. Takové super lidi (číšníci, kuchaři...) jsme tady v česku ještě nepotkali. Máme tam už i své přátele což je super. tento hotel nemůžu vynachválit . reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání