Napsat recenzi

Příjemná, odpočinková dovolená :)

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 500x
Recenze se líbila: 595 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Na základě všech recenzí jsme do tohoto hotelu odjížděly se smíšenými pocity a strachem co nás tam čeká, avšak mile nás překvapilo příjemné a klidné prostředí hotelu, velmi vstřícný personál a skvělý animátorský tým. Veškeré naše požadavky byly okamžitě a s ochotou vyřešeny, každý dotaz zodpovězen, s ničím nebyl problém.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Nejprve nás ubytovaly do bungalovu, který se nám úplně nelíbil, takže jsme požádaly o pokoj v hotelu a během půl hodiny jsme dostaly krásný nový pokojíček. Každý den uklizeno, vyměněné ručníky. Nemám co vytknout. Lednice, televize, trezor, telefon.. vše funkční. Postele velké, pohodlné.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně a večeře se odehrávají v hotelové restauraci, obědy na pláži. Snídaně se nám asi líbily nejvíc, kuchař vám tam udělá luxusní omeletku přímo před vámi, druhý zase dělá palačinky. Zelenina, sýry, spousta pečiva, jogurt.. myslím, že si vybere každý. Obědy na pláži byly praktické z toho důvodu, že se nemusíte oblékat a můžete jít jíst v plavkách rovnou z vody :) Na oběd dělaly denně pizzu a těstoviny se vším možným, nějaké to maso, brambory, rýže, i polévka byla - tu jsme nechutnaly. Když vychytáte dobu kdy na oběd jít, jde to i bez dlouhého čekání a front. Místo k sezení jsme našly vždy. Večeře v restauraci - v podstatě zase maso, těstoviny, různé přílohy, něco sladkého, zelenina i ovoce..vždy bylo z čeho vybírat. Když srovnám s jinými hotely - pravda, výběr trochu slabší, ale hlady jsme nikdy nebyly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel má tři venkovní bazény, jeden s barem. Jeden krytý bazén, ten je asi jediný kde je chladná voda a býval většinou prázdný. U krytého bazénu jsou tři výřivky, které jsou za poplatek. Lehátek u venkovních bazénů bylo vždy dostatek, s ručníky a matracemi problém nebyl. Personál u bazénu je milý, veselý a ochotný. Po třetí hodině se u bazénu podává chutná zmrzlina a hranolky. Trošku nám vadily otravní zaměstnanci z wellnesu, kteří denně chodily jak kolem bazénů, tak po pláži a vnucovaly nám předražené masáže a kosmetické služby. Co se týče dětí - v hotelu je česky mluvící animátor, který se o děti stará, dopoledne jsou v croco clubu - vybavená herna, a odpoledne s nimi chodí na tobogány do vedlejšího hotelu (2min.pěšky). Hodně rodičů jeho služeb využívalo a děti se zdály spokojené. Nám se líbila slovenská animátorka Dada a egypťan Lee, byli naprosto perfektní, celý den měli nějaký program, zabavili děti i dospělé, sršeli energií a pozitivní náladou.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře nádherné, čisté, teplé jako kafe...:) Plavčík, který chodí kolem bazénů, ochotně vezme méně zdatné plavce (v našem případě děti) na prohlídku korálů a rybiček, zapůjčí i šnorchl s brýlemi. Přesně ví, kam vás má zavést a co má ukázat. Vše je o domluvě, nic za to nechtěl. Velmi ochotný. Pláž čistá, trošku problém s lehátky, lepší je vyběhnout ráno a nějaké si obsadit.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotelová recepce je první kam vás zavedou, není bohužel klimatizovaná, ale za celý pobyt jsme neměli důvod na recepci nějak vysedávat nebo se tam dýl zdržovat, tak nám to až tak nevadilo. Za recepcí je terasa s pozezením. Jednou tak byl večerní program a bylo to super, jinak se tam neděje nic a večery jsou trochu nuda. Prostě jen sedíte a pijete. Obsluha pouze sklízí ze stolu, takže pro pití běháte na bar. Večerní zábavný program standartně probíhá v amfiteátru, kde zase chybí ten bar. Kolem celého hotelu se rozléhá příjemná zahrada. Venku před hotelem je nákupní centrum, pár obchůdků se suvenýry, hadříky, bylinkářství, šperky, kabelky... všechno možné.. ale na větší nákup doporučujeme vyjet do PortGhalib,nespočet obchůdků, velký výběr všeho na co si vzpomenete a dá se tam smlouvat.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel je menší, velmi klidný. Nám toto naprosto vyhovovalo. Pro odpočinek a relax naprosto ideální. Užily jsme si pohodovou a bezproblémovou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdenka: Pensee Azur - 15. 9. 2014 18:05

Chtěla jsem napsat recenzi na tento hotel, ale po přečtení této Vaší už není třeba, protože bych jen opakovala totéž.Vrátili jsme se včera, a pod vše co jste tady napsala se můžu s klidem podepsat.Taky jsme odjížděli se strachem, jak se to v hotelu změnilo k horšímu. Bylo to zbytečné, protože tam bylo moc fajn. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání