Napsat recenzi

pobyt 16,6,-23,6,2018 Blue Style

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 733x
Recenze se líbila: 290 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hotel jsme si zarezervovali již v lednu,po přečtení recenzí před létem jsem byla z našeho výběru neštastná a dovolené jsem se velmi obávala,přivítali nás krásně na recepci,hotel je sice starší,ale že by to byla až taková katastrofa co tu píší ?Pokoj byl čistý,klimatizovaný po celou dobu,elektřina vypadla jednou při večeři na 2minutky.Je pravda,že kdo tam byl na 15dní a končil jim turnus tak si stěžovali že neměli na většinu pobytu klimatizaci,ale před naším příjezdem zakoupili 2agregáty.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

čisté,klimatizované,měli jsme pokoj superior s balkonem-výhled na bazény i moře.na pokoji rychlovarná konvice,instantní káva i cukr v ceně pobytu,když došla vždy dodávali další

teplá voda tekla stále,elektřina fungovala i klimatizace. Kdo jsme nechali na pokoji dolar jsme každý den měli z ručníku nějaké kreativní dílo,moc krásné,,kdo nedával měl pokoj stejně naklizený,ale čisté ručníky měli jen tak položené na posteli nebo v koupelně.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

strava je zde kritizována jako stále stejná,ano byla ale s výběrem každý den 2druhy masa(ryby grilované,zapečené,kuře grilované,pečené,hovězí se zeleninou grilované,podušené v omáčce,játra.Přílohy vždy těstoviny(velké,špagety,malé zapečené),rýže)vařená,pečená),pasta(drobné testovinky jako rýže),2xrýžové nudle,spousty pečiva několik druhů,pečená či dušená zelenina a samozřejmě syrová,či v salátech,každý den na pláži čestvá pizza ......fazole v omáčce,,,,,ovoce melouny,hroznové víno,jablka,datle.Jediné co mi chybělo bylo více nealka,byla bud voda nebo do vody zamíchaný jako náš Tang,prostě ovocný prášek, a čerstvě vymyčkaná štáva z pomerančů byla za 1dolar či euro.Zákusky zpočátku suché,poté zlepšeno s krémy,rosoly. Stačí se jim zmínit,snaží se.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

personál skvělý,příjemný,snaží se domlouvat česky,ihned po příjezdu podchytí děti,chodí si pro ně na různé aktivity,každý večer program pro děti při hudbě,nesetkala jsem se nikdy s tím,že někdo natahl ruku a čekal bakšiš.

U hotelu jesou 4bazény s různou hloubkou,voda sice moc čistá nebyla,ale co chcete,když přijede rodina s dětmi a nechají děti po snědení brambůrku házet pytlíky do vody a nabírat do nich vodu.Několikrát denně chodil persovál a čistil bazény i od různě napadaného listí,květů...i čistili okolí. Vždy byli volná lehátka,na které Vám obsluha donesla matrsaci a ručník.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

pláž je krásná,lehátek dostatek,nebylo vůbec nutné vstávat a dávat si ručníky na lehátka. Jak jsme dorazili,obsluha také ihned přinesla matrace a ručníky,které Vám rozprostřou na matraci ke spokojenosti,stalo se mi,že jsem i musela za obsluhou dojít abych mu dala bakšiš,protože hned odcházela,nečekají na něj,ale opravdu je potěší.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

rozdělila bych to na 2části. 1,část střed komplexu je čistý,kvetoucí,,,odvrácená část,tj vchody do pokojů ze zadní strany komplexu je nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

když to shrnu,tak jsem byla s pobytem celkem spokojená,byla jsem tam i s lidmi které mám ráda,tak jsem si to užila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání