Napsat recenzi

Peter Repa

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 561x
Recenze se líbila: 540 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Sklamanie, v tomto hoteli sme boli pred 4 rokmi, perfektna dovolenka, preto sme sa sem vratili. Co vtedy fungovalo, teraz chybalo, nevedel som sa dockat konca dovolenky

Ubytování  průměrně (3,4/5)

nefunguje klima! ked som narobil bordel na recepcii tak ju zapli az vecer, aj tak casto vypadavala. Moja skusenost: kto sa malo stazoval, resp. vobec, nemal klimu zapnutu, treba si otvorit hubu

Strava a stravování  průměrně (3/5)

slabe, okrem ranajok vsetko malo rovnaku chut a vonu, vyber biedny, napr. jeden a stale ten isty druh syra. Oproti predchádzajucim 4 rokom uroven stravy isla rapidne dole - viem porovnat napr. s 4* hotelom v Hurghade. Pivo capuju do decovych plastovych poharov ako aj vsetky napoje, z toho deci je mozno poldeci, ostatne je pena. Videl som Čechov s vlastnymi kryglami, vyborny napad, doporucujem! Asi uz boli v tomto hoteli :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Nefungujuca klima, spolocne priestory, recepcia, jedalen a bar, hotove utrpenie, vecera pri snad 40C, ked uz vonku teplota davno opadla na 30C. Po prichode kazdy zhana vodu, ak si neprinesie svoju prazdnu flasu, tu avizovanu al inclusive vodu dostane az na druhy den v dvoch 0,6L baleniach, co je na cely den nic! Potom je treba chodit s prazdnymi flaskami a capovat si vodu z barelov ktore su iba 3 v spol. priestoroch, samozrejme voda sa nestiha chladit pre velky odber.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Lehatka a slnecnik je treba obsadit este vecer, alebo rano o 6. hod. inak ma clobek smolu, je ich malo! Hrozne! Podmorsky svet som tu zazil per 4 rokmi aj teraz, uz to tam vymiera ako v Hurghade, koraly takmer bez farieb - ano, boli kedysi krasne farebne - , sem tam priplava naftova skvrna. Okolo obeda je odliv, to akoby niekto vypustil vanu, more hlbo ustupi.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Pust, nie je kam ist pesi, ale to je ok, hladal som kludnu dovolenku. Pred hotelom su obchodiky kde sa da kupit vsetli co, treba zjednavat, ja som to sekol casto na 50% ceny, resp. min. na 30%. Lepsie obchody su vo vedlajsej Utopii.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Neodpotucam, mozem porovnat ked som tam bol aj pred 4 rokmi. Este doplnim: nekupovat lieky v miestnej lekarni ktora ma sklennu stanu a kde stave prazi slnko. Je tam snad 50 C, a lieky maju skladovacie teploty do 35C!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kajo: Ha :D - 21. 7. 2014 12:43

takym ako vy by mali zakazovat recenzie :) reagovat

Peter NR: Re: Ha :D - 22. 7. 2014 9:12

:-)ja som napisal iba to co som zazil, a kedze som tam bol pred 4 rokmi kedy som nemal jediny problem, viem porovnat. reagovat

Peter NR: Re: Ha :D - 22. 7. 2014 9:37

:-) napisal som iba co som zazil a porovnal s tym co som v tom istom hoteli zazil pred 4 rokmi reagovat

Alena: mám stejnou zkušenost - 23. 7. 2014 16:03

Autor předchozí recenze si nevymýšlí, realita v tomto hotelu je taková. Směšné je vozit si na dovolenou do čtyřhvězdičkového hotelu (byť do Egypta) vlastní nádobí, aby se člověk mohl alespoň trochu napít. Prostě hvězdy dolů anebo výrazně lepší přístup managementu hotelu, nic jiného to nechce... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání