Napsat recenzi

Pensée Royal Garden - nikdy více!

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 2 288x
Recenze se líbila: 527 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Koupit si dovolenou v tomto hotelu, to raději hoďte peníze do popelnice. Ušetříte si tím škodu na věcech, psychice i na zdraví! Hotel je poloprázdný, jede v jakémsi úsporném programu. Personál kuchyně nechutně špinavý. Ropa, či mazut v moři a na okraji pláže. Trapní a otravní animátoři.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Dvoulůžko s proleženou společnou matrací, kde budete každým pohybem a otočením budit jeden druhého. Při příjezdu prostěradlo špinavé, deka rovněž plná skvrn a špíny. Velkou škvírou pod dveřmi lezou do pokoje švábi a další hmyz, soustavné problémy se zámkem dveří. Koupelna špinavá (stěny i podlaha). V koupelně vana bez špuntu pouze se sprchou, která je napevno (bez hadice) vysoko na zdi. Ze špinavého závěsu u vany se vám obrátí žaludek. Toto zařízení vám omezí osobní hygienu na minimum, protože o dobrém umytím - osprchováním nemůže být řeč. Nedoporučuji pohled na nevýkonný větrák WC-koupelny! Několikrát se nám stalo, že jsme měli špinavé ručníky a osušky. Balenou vodu nedoplňovali každý den.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Přestože máte All inclusive, personál se tváří, že jim kradete jídlo. Malinké kelímky na pití, škemráte o teplou Coca-Colu, pivo, Sprite, atd. Sami si můžete do těchto (asi 1 dcl) kelímků natočit pouze 3 druhy "džusů", které byly občas horké. Personál kuchyně má katastrofální hygienickou úroveň. Špinavé a roztrhané oblečení, potrhané gumové rukavice, ze kterých jim lezou špinavé ruce, nehty. Průjem a bolesti žaludku jsme měli od třetího dne všichni. Ze lžic a talířů, kterými si nabíráte jídlo vesele hodují vrabci a další ptactvo. Pozor na rýži, tam se ptačí trus snadno zamění za zrnko rýže!!! Zvykněte si, že toulavé a zablešené kočky pochodují po jídelně a žebrají jídlo, kocouři si močí značkují židle ... a vaše nohy. Je zajímavé pozorovat nevraživost, když si někdo dovolí chtít pizzu, těstoviny, omeletu. Maso nedoporučuji, pokud je, je jako podešev a bez chuti. Málo ovoce. Když si u baru půjde vaše dítě opakovaně pro zmrzlinu, která je rozteklá a zase zmražená, bude se pán tvářit jako zuřivý býk, ale když přijde bouchač z Ruska, dá mu s úsměvem za drobný bakšiš celou lahev vodky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Bazény a voda v nich zrovna čistotou neoplývají. Dohánějí to chemií, že vám polezou oči z důlků, jak to pálí. Animační programy jsou stupidní a trapné, myslím tím večerní vystoupení. Animátoři vás nenechají na pláži v klidu. Přestože jsem jim jasně řekl, že si nepřeji být rušen, nerespektovali to. Infantilní diskuse... proč? jak? kdo? každý den dopoledne i odpoledne znovu. Hulákání hloupých frází po celé pláži.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře, ryby, korály nádhera! Pravidelné dávky ropy, mazutu další nádhera! Zničené plavky, boty... pohádka!!! Plážový personál neochotný a nepříjemný. Musíte ho nahánět, aby přinesl matrace. Neumí odpovědět na pozdrav, poděkování. Plážové osušky jsou potrhané a páchnou. Zaznamenali jsme opakovaně pokus o podvod, vrátit méně kartiček na osušky! Dávejte si na to pozor, dělají to schválně a na recepci vás zkasírují za "nevrácenou" osušku!

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel těsně sousedí s dalším hotelem Utopia. Mezi nimi je regulérní smetiště. Rozhodně doporučuji mít repelenty v množství větším než malém, protože vás budou soustavně obtěžovat mouchy, po západu slunce se do vás pustí hordy komárů, které hotel nehubí.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem? Dvě hvězdy je moc! Vyhozené peníze, vážné zdravotní potíže, radost, že jsme to přežili. Ještě se nám nestalo, abychom v rámci All inclusive zhubli. V tomto resortu se to podařilo. Protože nemáme nadváhu, vypadáme teď jako z koncentráku. Za 4 x 18 000,- Kč co byste chtěli?!?

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Monika: pensee - 17. 8. 2015 19:13

Pane Honzo, plně s Vámi souhlasíme, my zde byli loni a po necelých dvanácti hodinách jsme odjeli do jiného hotelu. Vidím, že se od loňska nic nezměnilo!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání