Napsat recenzi

Opět parádní dovolená

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 433x
Recenze se líbila: 363 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 5

Do hotelu jsme se vrátili po roce, byli jsme příjemně překvapeni. Hotel se oproti loňsku dost zvedl. Personál ochotny, za úsměv se mohou přetrhnout. Nečekají na bakšiš, jídla je sice menší výběr, ale je velmi chutné. Převlada ryba a kuřecí, ale pokaždé na jiný způsob. Snídaně normální Eg. standart. Co se týče přímo hotelu, tak je vidět, že se snaží a průběžně se snaží opravovat, služby tentokrát fungovaly všechny.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

pokoje jsou starší, ale čisté. Vše funkční. Za celou dobu jsme nenarazili ani na komára, natož abychom potkali švába, či jinou havěť. Pouze u bazenu se obcas objevili mravenci. Jinak opravdu nikde nic. Ubytováni jsme byli v hlavní budově. Pokoj velmi prostorný, Denně uklizeno, čisté ručniky a láhev vody na osobu byla samozřejmost. I přesto, že byl hotel plný, tak i nějaké výtvory z ručníků. Klimatizace se tu vypiná v době obědů (kdy jsou všichni na pláži ) a v době podávání večeří.Nám se to podařilo zažít jen 1x, kdy jsme šli ihned po večeři na pokoj. Pokud si clověk chladno ,,nevyvětrá,, tak se to dá přežít uplně v pohodě, takže žádná katastrofa.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vzhlehem k plné obsazenosti hotelu, by mohla být kapacita jídelny na pláži větší, ale na druhou stranu, když se šlo na oběd o půl hodiny dýl, byla jídelna prázdná a jídla byla dost.

Snídaně klasika vejce na několik způsobů, palačinky, rýžová kaše, cereálie, párečky, syry, různé smaženky, smažený lilek, pomazánky, pečivo nekolik druhů slaného, nekolik druhů sladkeho. Obědy na pláži. Denně výborná polévka, 2 druhy masa, vesměs ryba a kuře, sem tam hovězí, čevabčiči, jako příloha rýže, brambory, dušená zelenina, těstoviny. Pizza téměř denně. 6 druhů zeleninových salátů, dresinky. Kazdy den 2 druhy ovoce a nejaká sladká tečka, jako puding, nebo zakusek. Odpoledne u bazenů denně palačinky a nějaký ,,burgr,, Večeře opět 2-3 druhy masa, jako přílohy hranolky, rýže, brambory, těstoviny, zelenina, 2 druhy polévky, sýry, zeleninové saláty, 3 druhy ovoce, nekolik druhů zákusků. Jídlo, vždy čerstvé a vyborně dochucené. Nám moc chutnalo a myslim, že každy normální člověk si vždy vybere a pochutná si. Kdo hledá knedlo-zelo-vepřo, tak holt musí jinam.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

V hotelu je funkční SPA, kadeřnice, masáže, lékarna (mimochodem lekárník si je vědom, že je daleko od civilizace a podle toho má napalené ceny, že to považuji, až za zlodejinu) Jsou t výborní animatoři, pokud chcete tak se vám o zábavu postarají cely den. Zahrada je oproti loňskému roku udržovaná (pravda zalevají odpadní vodou, ale vždy kolem oběda, kdy jsou lidi na pláži. Cítit je vždy jen opravdu chviličku a to jen pokud zrovna v ten moment projde okolo. Personál je ochotný, usměvavy. Jsou hodně společenští. Pokud se na ně člověk nepovyšuje, tak pro Vás udělají maximum, když pustíte sem tam nějaký dolárek, tak Vám snesou i modre z nebe. Pro nás je to maličkost, pro ně dost důležitá součást příjmu

Jediné co by se dalo trochu napravit je čistota bazénu, ale na druhou stranu, byly minimalně 2 vždy funkční a my jsme tu hlavně kvůli moři.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře je nejlepší co jsme v Eg zažili, protože je zátoka ohraničená reefem, tak se dá koupat pořád. Vstup je pozvolný, vhodný pro děti i špatně se pohybující. Určitě si nezpomeňte šnorchlvací výbavu, najdete tu spoustu Klipek, nádherné perutýny, trnuchy, bydlí zde i murénu, obcas se ukáže i síba a chobotnice. Kousek od mola se dá přeplavat i na otevřené moře, už když plavete tím směrem můžete obdivovat život v korálu. Taky čas od času k molu připlouvají delfíni a kareta.

U mola přes noc kotví lodě. Pláž je čísta, slunečníky a lehátka sice starší, ale vše funkční.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel je v poušti, takže kolem je hlavně písek, nezaznamenali jsme nějaký čurbes (buď už to nevnímame, nebo tam opravdu žádný není.) V okolí se pohybují psí tuláci, lidem jsou neškodní, videli jsme je brzo ráno a pozdě večer i v hotelu, ale to je personál vždy zahnal. Ale jak říkám lidem neublíží a utečou před nima.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nám se v hotelu moc líbilo, nemáme co vytknout, to že už plánujeme další dovču, opět do tohoto hotelu, asi mluví za vše

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Takytambyl: Reklama CK - 3. 9. 2017 10:16

Hezká recenze pracovníka Cestovní kanceláře. Chladit se nemusí,bakšiš není třeba,močovina mu voní a je od 8 hod. do 18 hod. u moře. Koupe se v bazénu s 20 zahalenýma muslimkama a je spokojen.Potom si dá v plast.kelímku naředěné pití,jelikož láhve prodávájí barmani za 5 USD. reagovat

Holubicka: Re: Reklama CK - 14. 1. 2018 7:45

Po delší době jsem zjistila, že tu mám komentář. Takže upřesním, rozhodně nejsem a nikdy jsem nebyla zástupce jakékoliv cestovní kanceláře. A nikdy jsem nepracovala v oblasti cestovního ruchu. Jsem úplně obyčejná zenska a máma. V hotelu jsme byli poněkolikáté a vždy se nám líbil. Pro nás není důležité mít na výběr z 15 druhů jídel, když pak z jídelny odcházíme hladový, nám stačí 2 druhý chutného jídla. Za ty peníze co nás hotel stal ( po odečtení letenek, parkovného w míst v letadle jsme za 12 dní v hotelu zaplatili ve 4 lidech cca 12 tisíc) neporidim ani týdenní dovolenou v tuzemsku. Tady je navíc jako bonus nádherné moře a jistota počasí. Kdoeta do Egypta ví, že hodnocení hotelů se nedá srovnávat s Evropou. Nase 4 hvězdičky odpovídají v Egyptě tak 3. Pokud jedete na dovolenou hledat chyby, najdete je i v tech 5+. My si jedeme užívat a relaxovat a to nám tento hotel splňuje lepe, než ty 5* které jsme navštěvovali před tím, než jsme objevili kouzlo Pensee. Vy se svým přístupem to kouzlo neobjevíte a to ani v těch daleko lepších hotelech. reagovat

Takytambyl: Re: Re: Reklama CK - 17. 1. 2018 13:22

Děkuji za odpověď.V Egyptě jsem byl již 10x a nepovažuji se za nespokojence.Bydlel jsem tam v bungalovech a každý druhý toto ubytování reklamoval, ale já ne. Jen jsem chtěl mít zapnutou klimatizaci.Arogantní manažer nám řekl,že se o tom nehodlá bavit.Koupající se arabské rodiny mají rostomilé děti,které ale hulákají od 6 ráno u bazénu a odhodí na zem(ne do košů)vše co rozbalí.Plavčík Abdul byl z toho nešťastný,že jich tam je tolik.Přítelkyně měla alergickou reakci na koření v jídle a jak asi myslíte,že jí bylo na pokoji bez klimatizace? Jistě, mohla být venku.Že tam není něco v pořádku svědčí i 15 % vrácených Kč z ceny zájezdu od CK. Stále však trvám na tom,že bych tam znovu nejel! Do UTOPIE vedle ale ANO!0Qw4 reagovat

Holubička: Ještě dodám - 14. 1. 2018 7:54

Ještě dodám, že s místními jsme se tu setkali také, nekoupili se oblečené, jen v burkinach, což je veliký rozdíl. Ó malých kelímcích se píše všude, pokud máte problém, stačí si vzít termohrnek a je po problémů. Co se týče prodávání alkoholu nemůžu posoudit nám ho nikdy nikdo tímto způsobem nenabízel, nechlastame doma a nemáme potřebu ani tam. Stačí nám pivko, které je stejně jako jiných hotelech. Letame do Eg dost dlouho a máme co porovnat, ono kritizovat se dá všude. Já pravdivé popsala jak to v hotelu je, pokud umíte číst, popsala jsem i negativa. Takže si vyprosuju narážky že jsem za.estnanec CK reagovat

takytambyl: Re: Ještě dodám - 8. 2. 2018 12:50

Viděla jste je v burkinách před vstupem do bazenu se někdy osprchovat? Já tedy ne! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání