Napsat recenzi

naprostá spokojenost

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 848x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi hezký, čistý a moderní hotelový resort s množstvím bazénů, pěknou písčitou pláží s pohodlným vstupem do moře, vhodné i pro děti, nedaleko od břehu překrásné korálové útesy s nepřeberným množstvím ryb a živočichů - ideální pro šnorchlování.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Prostorný hezky vybavený pokoj s terasou, stejně jako i sociální zařízení, denně dokonalý úklid, výměna ručníků, ložního prádla aj. Dobře fungující klimatizace, trezor, TV. Na večer doporučuji repelent a příp. i nějaký odpuzovač komárů do zásuvky, prý lze koupit i v hotelové lékárně.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Výborné, vybere si určitě každý, snídaně a večeře jsou v hotelové restauraci, obědy v plážové, tedy si jen odskočíte z pláže, na rozdíl od mnoha i ***** hotelů denně na oběd i večeři se grilují různé dobroty BBQ na klasickém dřevěném uhlí. V pool baru celé odpoledne dostanete kromě pití hranolky, sladké i slané pečivo aj. Pivo - výborná čepovaná Stella, víno, vodka, gin, rum, brandy, whisky slušné kvality a samozřejmě dobrý výběr nealko nápojů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál je velmi příjemný, usměvavý, nevynucují si bakšiš, ale sami ho rádi dáte, za to jak jsou příjemní a jak se o vaši spokojenost starají. Jedinou kaňkou je snad šejdíř prodávající v shopu u hotelových bazénů, jenž vám s úsměvem prodá podřadné zboží s životností max 2 dny a reklamace u něj neexistují. S internetem moc nepočítejte - 2 EUR/15 min :-D , nepracujte, odpočívejte !!! Ale pokud si vyjedete např. do přístavu Port Ghalib, wi-fi je v každé restauraci pro hosty free. Na hotelu je lékař i lékárna, se směnárnou nepočítejte, jen směňovací bankomat (lépe mít USD než EUR), ale myslím, že výměnu na eg.libry ani potřebovat nebudete, doporučuji bankovky nižší nomin.hodnoty, v obchodě vám stěží vydají na 20 USD bankovku !

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je čistá, upravená, slunečníky, lehátka a osušky zdarma, pozvolný vstup do moře, po cca 40m ( dle přílivu) začínají nádherné korálové útesy, pod vodou je opravdu co vidět. Doporučuji i šnorchlovací výlet do Marsa Mubarak ( 45 USD) lze koupit na pláži v Aqua Centru - podstatně levněji než od delegáta CK

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

S večerními vycházkami do okolí nepočítejte, jedná se o resort dvou hotelů + nějaká street s pár shopy a v okolí jen poušť a poušť. Resort je ale dokonale hlídán security, při vjezdu a výjezdu si budete připadat jak v Rozvadově v r. 1980, ale to je jen dobře.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkově velmi dobrý dojem, ničím nerušená dovolená. V našem termínu bylo v hotelu cca 70% Čechů, zbytek Italové, Němci a pár Slováků, hlavně asi jen 5ks "nepřizpůsobivých Rusáků" - v tomto počtu jsou "neškodní" a dovolenou vám nepokazí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání