Napsat recenzi

Klidna dovča

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 597x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 8
  • u hotelu u hotelu
  • Marsa Mubarak Marsa Mubarak
  • U hotelu U hotelu
  • U hotelu U hotelu
  • Terasa Terasa
  • U hotelu U hotelu
  • u hotelu u hotelu
  • U hotelu U hotelu

Poklidna dovolené s parádním šnorchlováním, ale nudným jídlem. Hotel se už jsmenuje Pensee Royal garden.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Při příjezdu se na nás na recepci ptali, kam chceme ubytovat, jestli bungalov a nebo hlavní budova, ale asi to bylo i tím, že zrovna bylo méně lidí v hotelu, takže volba byla jasná, i když bungalovi nevypadají patně z venku :). Jinak pokoj velký, oddělené postele, stále čisto.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

První tři dny to bylo v pohodě, ale potom lověk zjistí, že se stále opakuje 5 jídel pořád dokola. Snídaně - úplně v pohodě, palačinky, dělali čerstvé omelety s čím si vyberete, marmeláda, med, maslo, sýry a šunky - i když jejich, takže chuť s našima se nedá srovnat. Vajíčka na tvrdo. Jediné co trochu sklamalo, ta meli spoustu sladkého pečiva, ale nic nebylo plněné, jen suche, ale to je detail. Oběd na pláži a poslední tři dny i večeře - což dost omezilo i výběr, protože v restauraci byl vetší prostor, asi šetřili kvůli klimatizaci nebo nevím. Jinak pořád dokola dušené hovězí, pečené kuře, akorat jendou bylo suchy a jendou ve šťávě, asi 2x žabí stehýnka. Fazole, ryže, brambory. Dokud byli večeře v restauraci, tak byli i hranolky skoro každý den. Dělají i těstoviny a pizzu, ale doba čekaní jak na těstoviny, tak na pizzu je okolo 15 minut, i když se dá vychytat i třeba jen 5 minut. Ale hlady jsme neumřeli. Zákusky dobré. Je pravda že pití čepují na plast. kelímků o objemu 1dcl, takže jsme jich brali většinou víc, ale vždy byli vychlazené, možná jendou jsem žažil vlažnou colu, v baru v hotelu do sklenic, ze záčatku neolko do 1dcl a pivo do 2 dcl, ale ke konci už i do nealko do větích když jste s řekli, takže to nás taky nerozházelo. A po pravdě, kdyby si to měl natočit do půllitru a jít se lehnout na pláž, tak by to mělo za deset mnut tak třicet stupňů a stejně bych to vylil :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Na pokoji trezor a fen, televize starší - ale to mě je úplně jedno, jel jsem tam kvůli moři ne sledovat telku. Klímu vypínali pře snídaně a večeře a občas i přes den, ale pokoj zůstane vychlazeny i po dobu vypnutí, ale i tak to je blbý přístup hotelu,a le nějak nás to neomezovalo. Na druhou stranu, elektrika je na kartu od klíče, takž epo vytažení nefunguje, ale přitom klimatizace funguje na jiný okruh, takže jsme přišli do vychlazeného pokoje a tam ji vypli :) Takže tohle pro nás problém nebyl, ale věřím že to může někomu třeba z principu vadit.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Já jsem chodil na lehátka v 6 ráno, protože jsem chtěl v levé části vepředu, těžko říct, jak na tom byli lehátka v pravo v 8 hodin, kde je zátoka a není přístup do vody a musí se chodt právě víc doleva :) A moře super, ale byli jsme poprvé v Egyptě, takže nemohu srovnávat, ale mě to stačilo, ryb plno, viděl jsem dvě murény přímo před hotelem a stovky dalšich ryb. Byli jsme na výletu v marsa mubarak a tam viděli želvy a i dugonga, perutýna, klauny, paradní výlet a všem doporučuji! Kupte na páži u Tita - pohodovej týpek. Na výletu se hodně snažili a dal bych mu více jak stoprocent!!! Stojí tp 50 dolaru, což za teměř celodení výlet a s obědem na jachtě, dobře utracené peníze.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Všude poušť, ale to jsem věděl, tak nebudu kvůli tomu srážet hodnocení.... Jendo dopoledne vedle hotelu štěkala smečka asi 5ti psů, alek hotelu se nepříblížili a občas zaštěkali i večer :)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nejvíc mě vadili obědy a večeře, kdy už po třech dnech jsem neměl na nic chuť a zachraňovali to dezerty :) Ale věřím, že náročnější lidi by si našli spoustu věci, my si jeli odpočinout a vypnout mozek a zašnorchlovat si a to se nám splnilo :) Sice to bylo za celkem dost peněz, ale pořád je to jeden z nejlevnějších hotel od cestovky ** v této oblasti. Do hotelu bych se nevrátil, nebyl až takový luxus, ale i kvůli mé povaze, že radši zkouším nové a nové. Ale dovolenou jsme s užili, to každopádně. A ten kdo tam jede a má strach z posledních né moc pozitivních recenzí a není moc náročný, jede si hlavně odpočinout, vypnout a zašnorchlovat si, tak v klidu, byla to fajn dovča, ale ti naročnější budou zklamaní, chyby určitě najdou ;) Ps.: ještě jsem zapoměl, my jsme neviděli ani jendoho komára, na obědě na mě občas sedla mucha a v pokoji jsmě měli max ješterku, ale hmyz opravdu ne, takže moc nechapu lidi, co jeodu k moři (do přirody) a breči, že na ně selda mucha a nebo že našli ještěrku v pokoji, to se musím nejvíc smát. :D Brečel bych ze švábu,a le z ještěrky nebo že na mě venku selda mucha? :DD

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

tanula: super - 17. 8. 2014 12:34

Děkuji za recenzi letíme v úterý a už se moc těšíme jedeme taky hlavně za mořem a odpočinout si ;) reagovat

scaniboy: Plný souhlas - 17. 8. 2014 12:55

Včera jsme se též vrátili a plně souhlasíme s touto recenzí ještě by jsme doporučili výlet na čtyřkolkách v Extrem safari u tzv.Jamajky byl to super zážitek za dobré peníze.Pokud tuto recenzi psali známí z Vrchlabí s kterými jsme v tomto hotelu byli tak je tímto zdravíme.Všem normálním a nenáročným lidem přejeme hezkou dovolenou. reagovat

Dyksn: Re: Plný souhlas - 17. 8. 2014 13:36

Zdravím, ne ne, jsme z Brna ;) reagovat

Dyksn: Re: Plný souhlas - 17. 8. 2014 19:29

Zdravím, nene, jsme z Brna :) reagovat

Zdenka: Klidná dovča - 19. 8. 2014 6:18

Dobrý den, stale tam je balená voda zdarma? A vydává se v lobby baru nebo na pokoji? reagovat

Dyksn: Re: Klidná dovča - 19. 8. 2014 21:19

My jsme dostali vzdy dve vody, obsah asi pul litru... Da se docepovat z barelu, nekdo pise ze smrdi, nam neprislo a nic nam nebylo, takze pohoda. reagovat

scaniboy: Plny souhlas - 19. 8. 2014 20:39

Zdravím poté co jsem si znova přečetl vaši recenzi mi to došlo že jste někdo jiný tak to nevadí ale napsali jste to dobře ty známý měli stejný názor jak vy a my a byli taky na tom výletě.Voda se dává na pokoji podle toho jak vycházíte s uklízečem vám dá vody kolik chcete reagovat

Zdenka: Klidná dovča - 20. 8. 2014 5:26

Díky za info ohledně vody. Byli jsme tam před 3 lety, tak jsem chtěla vědět, jestli se pořád voda fasuje v lobby baru jako tehdy. Tak to si musíme uklízeče předcházet. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání