Napsat recenzi

klid a pěkné moře

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 386x
Recenze se líbila: 551 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla v průměru, hotel nemohu vychválit ani pohanit.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Krásný, velký pokoj s ledničkou, denní úklid v pořádku, doplňování vody v minibaru pravidelné. Za pobyt jsme v pokoji (1. patro v horní části - dlouhý blok) zabili dva šváby. Za to jdou tedy 2 hvězdičky dolů!

Nedávejte žádný bakšiš do pasu při příjezdu - jen vyhozené peníze. Šetřete si pro personál, který si to zaslouží, např. číšníky.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo je asi největší slabinou tohoto hotelu. Vše bylo bez chuti, bez vůně, jen v mletém hovězím byla vždy skořice :-( Grilované maso a ryby byly vždy vysušené do konzistence podrážky, kalamáry naopak gumové. O holoubatech ani nemluvím :-) Hlady jsme sice netrpěli, ale žádná hitparáda to není.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení hotelu bylo naprosto vyhovující, služby v pořádku, personál se snažil. Krásné jsou 3 bazény a dětské brouzdaliště, kaskádovitě poskládané v pěkné zahradě.

Pak musím také vyzdvihnout už v recenzích mnohokrát zmiňovanou ukrajinskou "zpěvačku" karaoke (pracovně jsme ji pokřtili na Ruslanu). Ta paní asi něco umí dost dobře, ale zpěv to opravdu není. Její "čivava" je legendární :-D Naštěstí kníká tak potichu, že nijak zásadně neruší.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Nádherné moře se spoustou ryb. Jeli jsme do Egypta kvůli moři a šnorchlování a to se nám splnilo. Přímo u hotelové pláže je mělko, ale je tam k vidění neskutečné množství ryb - lovící trnuchy, podloci, ploskozubci, ostenci, klipky, celé rodinky akilolů, komorníci, ježíci a dokonce i muréna. Pokud půjdete od vedlejšího hotelu Utopia, dostanete se k korálovému útesu zvenčí a můžete pozorovat i perutýny a celá hejna malých, barevných rybek.

Vstup do vody je pozvolný, boty nejsou nutností, ale kamínky jsou celkem ostré. Kdo nešnorchluje, tak doporučuji nechodit do větší hloubky než po pás - ty trnuchy, ježíci a čtvrzubci nejsou příjemní na došlap :-)

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Nehodnotím - jednak okolí hotel nemá (jen poušť) a v době našeho pobytu se ani nesmělo z hotelů vycházet. Každopádně na procházky zapomeňte, nejdál se dá dojít na molo u sousedního hotelu. Za světla reflektoru můžete pozorovat kraby, kteří si dělají v písku domečky.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Díky slunci, moři, rybám, šnorchlování a příjemnénu personálu. Nedoporučuji pro lidi s pohybovými problémy, hotel je poměrně rozlehlý a je nutné občas sejít pár schodů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání