Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 2 323x
Recenze se líbila: 148 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Ahoj v hotelu Péense Royal Garden jsme byly 23.7.do 1.8.3021, můžu vám říct že jsem zažil hodně ale tohle byla totalka, dovolená nás vyšla na 100 tisíc na rodinu, pokoje docela dobrý ale co se týče celkového hotelu a servis hotelu je katastrofa furt chtěli bakšiš i za jídlo, jídla bylo málo strašně moc člověk si nemohl ani vybrat protože tam skoro nic nebylo,, kuchaři nám dávali jako maso kosti a maso dávaly lidem co jim daly bakšiš a zbytek schovávaly asi domu. Pití nám dávaly do. Plastových kelímků do štamprlat takže člověk se ani nenapil zákusky dorty nebo hranolky brambory zelenina ovoce nanuky poháry voda čistá balená neexistovalo jen rýže lilek směs a nějaký omáčky v okolo hotelu smrad no hrůza pokud vám můžu doporučit nejezděte tam nestojí to za to. Byly jsme na snorchlovat byly tam s mámy Čeští turisti a když jsme jim to vyprávěli řekli že to u nich na hotelu není že Maj jídla. Dost a i vody takže za mě hrůza děs a nikdy víc zbytečný 100 tisíc do luftu. NEJEZDĚTE TAM JE TO DĚS.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Docela dobře ale zastaralé pokoje mají klima jediné +

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Nikdy vzivote bych tam už nejel. Jen skrze jídlo protože jídlo tam nebylo žádné hrůza

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Zluzby hrůza

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře bylo nádherně akorad pláž staré rozpadl lehátka a slunečníky ale jjnak moře krásně.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolo hotelu bordel smrad

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dojem hotelu 0

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 160
z 272 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jiří: Jeden z nejlevnějších resortů v Masa alam - 19. 9. 2021 11:10

..trochu mě zaráží dovolená pro rodinu za 100 000,- V tomto resortu to není možné utratit a pokud se i v textu dočtete,že bakšiš rodina nedávala je to nemožné. Jedině v případě, že rodina má tak 7 dospělých členů. Cena pobytu se běžně pohybuje cca 15 tis os/ 9dni. Bakšiš je velmi důležité v Egyptě dávat. Utvoří zo potom celkový zážitek z dovolené. Lidem neznalým a lakomým nedoporučuji jezdit do Arabských zemí. Nikde se jim tam pak líbit nebude. reagovat

Jarda : Odpovědi - 19. 9. 2021 12:45

V rezortu jsme byly jako rodina a dovolená nás opravdu stala 100 tisíc co se týče mého hodnocení za hotel a servis tak dávám - 1z 10 ti do egypta jezdíme často a po konzultaci z jinými lidma mimo hotel služby v Pénnse Real Garden jsou opravdu hrozné a nejhorší co se týče Bakšiše pokud mám dát někomu bakšiš tak jedině za servis a služby ne že někomu budu cpát peníze jen kvůli tomu že žije chuďe a mám ho litovat, bakšiš se dává z toho důvodu aby o vás bylo postaráno a ne tě když přijdete na pokoj a nebude tam čistá voda a ani pořádně uklizeno a čisté ručníky každý samozřejmě má jiné přectavy o dovolené a nároky. Je hrozné když se k vám chovají lépe z jiného hotelu zaměstnanci než vlastní lidé z hotelu kde jste ubytován prostě Pénnse Real Garden nikdy v životě pokud se tam někomu líbí ať si tam jezdí jeho volba za mě nikdy. reagovat

Jiří: Re: Odpovědi - 19. 9. 2021 21:37

souhlasím. Pokud jste nebyl v Egyptě poprvé mohl jste to prostě očekávat. Já se tam měl hezky za pouhých cca 50 $ denně rozdaných jako bakšiš jsem měl všechno. Hezky uklizeno na posteli figurky z ručníků. Manželka postel posetou kvítky, ob den na pokoji čerstvé ovoce, láhev vody. K večeři jsem měl rezervovaný stůl pro mě (už mě vyhlíželi) grilované krevety a i jiné věci které nebyli v nabídce. Neměli jsme se špatně. Pensee v žádném případě není žádný luxus a ani vedlejší Hotel Utopia nikterak neoplývá luxusem. Jsou to nejlevnější destinace v Marsa alam. V čem se musí shodnou všichni je to , že místní plaž má skutečně okouzlující korálový útes. Pro jindy doporučuji Fantazia Resort , Albatros Sea World , Gordona Beach resort nebo okouzlující Hotel Sunrise Romance Sahl Hashesh v letovisku Sahl Hasheesh v Hurghadě. S jejich službami musíte být spokojen. V Egyptě jsem byl 26x Nejdražší byla v roce 2006, 2 dospělý 2 děti all inclusive, 10 dni, 105 000,- hotel Sunrise Royal Makadi. Rok před tím tam měli české miss jakési soustředění. Dnes už se myslím jmenuje jinak. Jak píšete na konci....pokud se tam někomu líbí ať si tam jezdí jeho volba...Pro ostatní. Špatná recenze značí, že není vše ok. Svou vlastní návštěvou to jistě nezměníte. Lze očekávat to co zde čtete reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání