Napsat recenzi

Hotel Pensee

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 368x
Recenze se líbila: 238 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Stravování + ubytování - nenadchne, slabší průměr. Ale jely jsme za mořem a to bylo perfektní.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Rozlehlý areál, upravovaný, zeleň. 4* to mělo tak před 15 lety. Ale vše relativně čisté, v rámci možností.Byly jsme ubytované v bungalovech - 2. řada od moře, výhoda - pláž 1 minuta chůze. Ale! žádný balkón nebo terasa (jak se uvádí v popisku).Terasou zřejmě myslí společný chodník, jakýsi vyvýšený ochoz, který je kolem celé budovy. Takže žádné soukromí, žádné pohodlí, je to jak kdyby jste si vytáhli židli na ulici před dům. Jedno malé okno, buď vám tam koukal ten, kdo šel okolo, nebo jste měli zatažený něco jako závěs (přirovnala bych to ke koberci) a v pokoji tma jako v pytli.I když jsme rozsvítily všechny lampičky co tam byly, světla tak mizerně svítí, v pokoji je stále šero. Klima fungovala, ale u nás bez možnosti nastavení regulace, takže v noci x krát vzhůru a zapnout nebo vypnout klimu.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava - nejslabší bod celé dovolené. Nejsme žádní jedlíci a nároční, ale ... Dle recenzí jsme tušily do čeho jdeme a recenze nelhaly. Hlady člověk neumře, ale žádná hitparáda to není. Pominu-li nápoje - v decových kelímcích a ještě si musíte vystát frontu, protože sami si načepovat můžete jen vodu nebo jakousi ochucenou sladkou vodu. (alko-tak pro děti, jemně ochucené, ředěné, alko v tom téměř necítíte, klidně si můžete dát 10 kalíšků a jste v pohodě). Jídlo - katastrofa! Maso je na příděl, dá vám obsluha 2 plátky, přes které vidíte pyramidy, ale dlouho vám na talíři vydrží. Protože je to jen atrapa masa - nejde ani pokrájet, ani pokousat, nepoživatelné, jakási guma. A nebo je na výběr kuře= "kuře bez masa" - opět vám obsluha dá dva prťavé kousíčky (3x3 cm) libovolně "nakrájeného" kuřete a na něm byla jen kost, kost a zase kost. Ryby - o tom si můžete tady jen zdát. 1x byla jakási smažená obalená ryba, opět na příděl 2 pidi kousky, a jak to bylo osmažené, necítili jste stejně vůbec nic. Mohl to být klidně obalený velbloud :-) Takže celý týden jsme byly na rýži a zelenině - fakt super all inclusive. Ale pozitivum - nemáte šanci zde ztloustnout. Sladké? - opět na příděl, takové mini kousíčky, jednohubky a žádný výkřik. Jídlo si nezaslouží ani jednu hvězdu. Ve školní jídelně v 80 letech si člověk pošmákl více. Snídaně a večeře v hl. budově, obědy na pláži. Vše stejné, k večeři to, co bylo na oběd, člověk se neměl na co těšit, 2x denně vás čeká ta samá katastrofa. Restaurace není klimatizovaná, takže pokud se odvážíte si dát něco teplého (mají tam i polévky - prý dobré, nezkoušela jsem, nejsem polévková), poteče z vás jako z vola :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál příjemný, ochotný, na vše "no problem" ...ale pozor, pokud za něco chcete zaplatit, mějte drobné - nevrací a to ani na recepci! I když chcete zaplatit za 1 nápoj u snídaně 1 euro a máte jen 5 eurovku, vůbec je nenapadne vám vrátit nebo se zeptat. A ani při tom nemrknou okem. Sbalí prachy a hotovo. Bazén jsme využily jen 1x při příjezdu než nás ubytovaly, tak nemohu hodnotit. Měly jsme jej na opačné straně od ubytování, takže jsme kolem něj jen procházely do hl, budovy na snídaně a večeře.Kulturní vyžití v celém komplexu téměř žádné, animátoři se tedy snažili něco vytvořit, vždy po večeři, každý večer to samé, ty samé písničky, ta samá zábava - nechodily jsme tam. Vždy půl hodinový blok pro děti, kde tančili v kroužku a pak něco pro dospělé, ale nic moc. Amfiteátr v zahradě nevyužitý, ani jednou za týden tam neprobíhal nějaký program.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Na pláži aqua aerobic, jóga, volejbal, nohejbal. Pořád chodí nějací "naháněči" a chtějí vám vnutit nějaké služby - kosmetika, masáže, tetování henou, výlety apod. Nesmíte ani slušně odpovědět na pozdrav, jinak se jich nezbavíte - pokud nic nechcete, doporučuji ignorovat. Dcera si nechala udělat účes - copánky 30 EUR, hena 10 EUR. Lehátek a slunečníků dostatek, není potřeba chodit hned po snídani. Moře úžasné, bohatý mořský svět, plno ryb mnoha tvarů, barev - to nemělo chybu a jen kvůli tomu se vyplatí tam jet. Co se týče výletů - nedoporučuji výlet za delfíny, hlavně ne s malými dětmi. Delegát řekl, že se pojede 2 hodiny busem - nejdřív jsme ale 2 hodiny sbírali lidi z ostatních hotelů, takže 4 hodiny v buse + 2 hodiny na lodi, to samé zpět, s delfíny tak 30 minut - bylo jich hodně, hezký zážitek, ale za cenu té cesty nikdy více. Druhá zastávka byla na šnorchlování u korálu - korál obrovský, ale ryby žádné, u hotelu to bylo 1000x lepší. Takže za ty peníze obrovské zklamání, 2 dny jsme se z toho vzpamatovávaly.Jízda na 4-kolkách taky žádná sláva. Hodinu jedete pouští, prach máte všude, v ceně není šátek, který si musíte povinně koupit za 8 EUR - delegát neřekl.Líbila se nám projížďka na velbloudech (objednaly jsme si na pláži, 1 hodina 20 dolarů/osoba). Doporučuji k večeru při západu slunce, nádhera, nejlepší zážitek za nejméně peněz.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí pěkné, udržované, zeleň, chodníčky, ve 3 hodiny ráno zahradník zametal chodník od jemného prachu. Areál hotelu se nám moc líbil, nízké budovy, max 2 patra, žádné paneláky. Procházet se můžete volně po areálu spletitými uličkami kolem jednotlivých bungalovů, večer je to osvětlené, ale nic tam není. Možnost nákupů téměř nulová, na recepci 2 obchůdky - jeden s kabelkami, druhý s upomínkovými drobnostmi. Před hotelem něco jako malá "tržnice" - pár obchůdků, kde vás lapí a už nepustí. Nemám to ráda, byly jsme tam jednou koupit suvenýry. Počítaly jsme s tím, že tu nejsou žádné promenády s obchůdky, ani nám to nechybělo. Pokud chcete, můžete cca za 11 EUR do města za nákupy (zařídí vám i delegát). Na pláži je 1 "obchůdek" s přívěsky a korálky (předražený) a 1 obchůdek, kde mají trochu plážového oblečení.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem - záleží proč sem člověk jede. Pokud chce dobré ubytování a jídlo - tady moc nepochodí a bude z toho přinejmenším rozčarovaný. Pokud chce dobré moře a jede za šnorchlováním tak jako my, doporučuji na 100%. Takže něco mezi...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání