Napsat recenzi

Doporučujeme :)

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 738x
Recenze se líbila: 582 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Sice je vidět, že hotel je zaběhnutý a věci používané, ale nic to nebrání tomu si dovolenou užít! Jeli jsme hlavně kvůli podmořskému světu a ten byl parádní. Ujdete 5 metrů do moře a šnorchl s brýlemi už nesundáte :-) Ovšem pokud je někdo vášnivý plavec, musí odejít kus dál na vedlejší pláž, kde je větší hloubka, protože bez brýlý jinak hrozí odření o korály. Bez bot do vody vstup nedoporučuji, protože se občas vyskytuje např. i perutýn a na toho opravdu šlápnout nechcete. Ohledně výletů - hotel má svoje a na pláži Vám nabízí místní prodejci taky svoje - levnější. S přítelem jsme zkusili obě varianty a zjistili jsme, že to dělají stejní lidé a mají i úplně stejnou loď a vybavení. Jen ušetříte za peníze které jinak dostane delegát a hotel. Konkrétně místní Aquacenter a chlapík Tito vám výlet zajistí a nemusíte se bát :-) Měli jsme trochu strach, že platíme předem a pak už ho neuvidíme, ale to se nestalo! Naopak bychom řekli, že výlet byl lepší, než od hotelu. U Tita nám dali i skvělý oběd, kdežto když jsme jeli přes cestovku, bylo to dražší a bez oběda (připomínám, že to byla opravdu stejná loď, stejní lidé a stejné korálové místo).

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Naprosto v pořádku. Kompletní vybavený pokoj a nic potřebného nechybělo. První den nám jen chyběla balená voda na pokoji, ale když se ozvete, vše se napraví. Přijeli jsme v 7 hodin ráno, dali nám náramky a hned jsme šli na snídani - po snídani jsme dostali klíče od pokoje a šli vybalovat.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Myslím, že úplně ok. Výběr relativně veliký a jídlo dobré. Denně se částečně měnilo. Vždy nějaké kuře, hovězí a ryba. Obsluha Vám vyjde ráda vstříc i když si něco vymyslíte. Jen mytí nádobí občas pokulhávalo. Talíře a skleničky někdy opatlané. Standardně jste dostávali pití do pidi kelímků, které měli snad 0,1 l. Ale když si dovezete vlastní, obsluha Vám bez problémů natočí i půlitrovky :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení v pořádku, služby fungují. Překvapilo mě, že na pláž dostáváte osušky a měkké podušky zdarma. Takže více místa v kufru :-) Jen některé osušky už byly trošku jeté :-D Nic méně, každý den jste si je mohli vyměnit.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Šnorchlování úžasné! Mnoho barevných ryb, trnuchy, fugu, perutýn, dokonce i přes metr a půl muréna. Barevné korály, mělká, teplá voda. Ovšem bez bot nedoporučuji a pokud chcete v moři plavat, lepší je jít na pláž asi 200 m vedle, jinak se odřete. Pokud pojedete na výlet podmořského života uvidíte víc. Například Nema, nádherné karety obrovské se kterými si zaplavete a kouknete se jim tváří v tvář. Dále mořské krávy - dugongy a když budete mít štěstí i delfíny. Místní prodejci jsou na pláži často, ale nejsou nijak extra otravní. Když jim řeknete, že nemáte zájem, tak vám poděkují a odejdou.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jak už to v Egyptě bývá všude jen písek a nepořádek. Ale jakmile se blížíte k hotelovému komplexu život začíná a nádherné zahrady jsou vidět z dálky. Hlavní silnice z letiště v pořádku, možná lepší než kdejaká v ČR.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Pro šnorchlaře určitě doporučuji. Ohledně potápění s bombou nic moc - byly jsme a půl korálů bylo víceméně mrtvých a neviděli jsme skoro nic nového než předtím se šnorchlem. Přítel, který se potápěl několikrát v Hurgádě byl velmi zklamaný.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání