Napsat recenzi

Recenze hotelu Onatti Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Recenze hotelu Onatti Beach Resort (ex Otium Senses) **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2022
Přečteno: 273x
Recenze se líbila: 105 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Krásné a veké korály na pláži Krásné a veké korály na pláži
  • Sympatický chlapec a super velbloud Oskar Sympatický chlapec a super velbloud Oskar
  • Jeden z pohledů z věžičky Jeden z pohledů z věžičky
  • Krásná labuť - byla původně na posteli Krásná labuť - byla původně na posteli
  • Večerní foto Večerní foto

100% spokojenost a budu se sem vždy ráda vracet.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Denně perfektně uklizeno. Čisté ručníky a osušky, toaletní papír a balená voda dodaná každý den. Pan pokojský je milý, vstřícný člověk a komunikace s ním byla vždy na 1*. Překvapoval svými ručníkovými dekoracemi, ponechanými na posteli, např. kobra, labuť nebo kytka,a byly vždy ozdobené sytě růžovými květy. Nádhera ! Pokoj má klimatizaci a trezor. Postele pohodlné.100% spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Velký výběr jednotlivých jídel,a skutečně bylo výborné. Ovoce, zelenina, zákusky - super. Talíře,skleničky i příbory v naprosté čistotě. Kuchař vám na požádání a na počkání při snídani připraví omeletu se zeleninou, volské oko. Obědy byly podávány přímo na pláži, kde je pohodlné posezení ve stínu a večeře venku na terase. Dostatečný výběr nápojů nejenom u snídaně, oběda,večeře, ale i u bazénů a na pláži. U recepce je velice šikovný a úžasný barman Sameh, který namíchá skvělé drinky. 100% spokojenost s kuchaři, číšníky,barmanem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Plážový volejbal,večerní diskotéka s možností volby hudby, super animátor na strečing na pláži, personál uctivý,úžasný a vždy připravený pomoci lidem s omezenou pohyblivostí. Pro děti je zde hrací koutek a u bazénu skluzavka. Doporučuji nechat si udělat příjemnou relaxační masáž celého těla ve wellness centru,kde je i tělocvična,vířivka a jiné.WIFI připojení dostupné v recepční hale. S delegátem lze sjednat i výlety např. do starobylého města Al Qusair - je vzdálené asi 15 km. Příjemně klimatizovaný mini autobus,slovensky a česky mluvící průvodce. Zde je prohlídka určitých částí města, mešity, kostela, obchůdku s možností nákupu suvenýrů , a mnoho dalšího. Na recepci je usměvavý muž, co se snaží vám okamžitě vyhovět. 100% spokojenost.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž každý den vždy čistá, písečná- krásné mušle +korály, voda v moři má příjemnou teplotu, vstup do moře po schůdcích přes molo- plavání mezi rybkami / doporučuji si vzít šnorchnovací vybavení a foťák na focení pod vodou / ,možnost plavání v menších lagunách. Nezapomenout na boty do vody. Lehátka s matrací, slunečníky a zábrany zajišťující soukromí - super. Zde vám vydají na kartu i osušky, které vymění za čisté. Možnost svézt se na velbloudovi, na koni přímo na pláži, obsluhující kluci jsou komunikativní a super. Diskžokej pouštěl na pláži hudbu, a na požádání pustil jakoukoliv písníčku. Super Plavčík Said hlídal jak na pláži, tak u bazénu.

100% spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Hned za recepcí vedou schody na vyhlídkovou věž, ze které je nádherný pohled na celé okolí.Přímo v hotelovém areálu se nachází obchůdek s čistě přírodními produkty: bylinkami, kořením, čaji, kávou, kosmetikou, parfémy, olejíčky atd. Sympatický Marco vám dá přivonět k parfémům, uvaří vám čaj.....,domluvíte se anglicky nebo přes překladač vět. Dá se u něj platit kartou.Celý areál je čistý, upravený, o květiny a bazény se stará usměvavý personál. Večer jsou kolem upravených chodníčků rozsvícené lampičky. A mnoho dalších věcí, co vás příjemně překvapí .

100% spokojenost

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Byla jsem nadšená, krásné, klidné místo. Nechtělo se mi odjíždět a vím, že se tam chci zase vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání