Napsat recenzi

Novotel Marsa Alam

Recenze hotelu Novotel Resort Marsa Alam ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 493x
Recenze se líbila: 328 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Odpovídá 4 hv. Sužby poměrně dobré. Špatný přístup do moře.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje luxusní...

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava ušla... Zažil jsem , ale v jiných 5ti hv. již lepší. Stále dokola. Bez inovace.... poslední 3 dny jsem jedl již jen špagety s jejich omáčkou

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Služby dobré, vybavení také, personál O.K. Pouze barman u bazénu byl dosti přidrzlý... Čekal za každou cenu na bakšiš.... se zákazníky si vyloženě hrál... dost lidí si na něj stěžovalo.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Velká slabota.... do moře přístup pouze přes molo... vstup nebezpečný... nedoporučuji starším lidem a dětem

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

klasika jako všude jinde

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Hotel není špatný....Moc pěkné pokoje...,které bych si možná i odpustil a vyměnil za dobrý přístup do moře.. Jídlo lehký nadprůměr i když od 5 ti hv. bych čekal více.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mr: muzete se jen modlit k ALAHOVI - 2. 6. 2018 8:07

fotky vam neukazi smrad kterym zalevaji zahrady,teplou vodu ktera netece,tvrde hovezi navic studene,Tak jak se pripravit na dovolenou-cist recenze nema smysl- jsou zakoupene od mazanych hotelieru.Nedovolim si ani znamym doporucit Hotel nebot behem pul roku zmeni kuchare i manazera a jde vse do kopru.Pripravte se na cestu jiz Doma- leky ERCEFURYN na prujem od lekare v CZ -tolik vychvalovany Antinal za 2 eura je zastarala smes antibiotik a acylpyrinu z 50 let .Repelend proti komarum,alergie na viry = otoky oci CEZERA a dolary aby vas neokradli 25$ je vizum koupite v bance na letisti ,ne od delegata !!Fakultativni vylety v dane oblasti si kupte v Praze pi.G***** LM***** napr 15$ stoji zelvy vylet v dahab a v hotelu 3x tolik Nenechte se za 2tisice kc od tri rana do 23h mlatit v autobuse do Luxoru opravdu Silene,delegati va nereknou nic,protoze ty hnusne stresy by neprodali nikomu.Na lodich na Giftun 10$ !udete sedet nasoleni cely den jedna se o stejny ostrov TV vysilac v Hurgade,ktery ma zastavky pod ruznymi jmeny i cenami !! orange ,Mahdia ,Paradiese az 60$ ;fotky videa z lode vam prodaji za dva tisice,vylety max na pul dne a bez obeda .Uklizec vam bude klepat denne na dvere a s vami "kamaradit" -nejlepe dat ceduli nerusit na dvere Nejlepsi je ridit se cenou jak stoji Hotel 4* AI tisic na den je to OK ,nejlepe do 30km od letiste ,vzrostle stromy a park, napr Mercure Hurgada,SIVA v Port ghalib Marsa Alam ,Panorama Bungalovy v EL gOUNA a more na snorchl je dobre jen od cervna od zari, jinak v neoprenu, ledovy vitr chamsin ,skoda penez Udelejte si vylety s pruvodcem po Hurgade, ci EL gOUNA = benatky Egypta ,Piskove sochy , Mini EGYPT ale pozor na smejdy at vas nezatahnou ke kamaradum vonavkarum na dve hodiny atd.I kdyz budete davat pozor tak Arab vzdy zvitezi proto s taxi do Kleopatra Arabia v Hurgade za 5 eur mate cestu tam i zpet i s cekanim a fix ceny 5 pater obchodak reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání