Napsat recenzi

Novotel

Recenze hotelu Novotel Resort Marsa Alam ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 552x
Recenze se líbila: 93 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Předně chci napsat,že rozhodně toto není 5☆ hotel,ale max 4☆. Hned při příjezdu nás překvapil zaměstnanec tím, že ať mu prodám svůj IQOS, s tím, že oni si ho nemají kde koupit, jako co to je?? Jak si to vůbec může dovolit.

Dobré bylo, že pokoj nám byl předán už v 9 ráno. Bylo vidět ale,že pokoje uklízí chlapi a ne ženy, bylo to vidět i všude jinde. Ale hlavně co mně vadilo jak celý den někdo za vámi chodí a nutí vám drahé jednodenní zájezdy,masáže atd.,toto se dělo každý den třeba i desetkrát,člověk jim řekne hezky že nemáme zájem a oni pořád vás nutí. Jídlo bylo dobré, co ale bylo hrozný tak alkoholické nápoje, všechno bylo egyptské, opravdu se to nedalo pít,ani když si člověk dal rum s colou, tak jsem to musela vylít do keře, ani víno se nedalo pít, takže celou dovolenou jen limonády a pivo,to se celkem dalo. Koupat v moři se nedalo,protože pořád byla červená vlajka, jen někdy odpoledne až kolem 15 hodiny byla žlutá,tak to se dalo vykoupat,ale za to zaměstnanci nemůžou, to prostě tak je. Takže jestli se těšíte jak budete celou dovolenou se potápět tak se netěšte, protože takhle je to tam prý pořád.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje celkem v pohodě, za bakšiš vám udělají i labuť z ručníků.když nebyl pro ně dolar, nebo euro tak nebylo nic. Štětka na

záchod jim nic neříká,byla nám dodána až po žádosti druhý den. A koš v koupelně hrůza, byl na něm přilepený prach nejmíň za 2 roky.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo chutné, snídaně pořád dokola,ale já se najedla, dcera už měla problém. Ale byla jsem překvapená, že je celkově málo ovoce. První tři dny aspoň hrozny, pak už jen žlutý meloun a

sušené meruňky namočené v něčem,jablka v celku a fíky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Zaměstnanci jídelny super,pořád se ptali jestli chceme nalít pití, uklizeli hned. U bazénu dávají pití do tenkých kelímků 1 dcl,dokonce i pivo. Jeden barman byl super, ten nám dával

pivo do skla i limonády do větších kelímků. Ale jinak máte smůlu. Bohužel i večer, když si chcete sednout dostanete pití do kelímku, ale to je jedno,protože se to stejně nedá pít.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Jak už jsem psala,moře sice nádherný, krásné korály, rybičky,ale málo kdy si zaplavete, protože pořád je červená vlajka.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

V okolí hotelu není nic, jen písek. Takže jste pořád jen v areálu ubytování.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Normální dovolená strávená u bazénu s limonádou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání