Napsat recenzi

ŽÁDNÝ HIT

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na resortu je vidět že nejlepší léta má již za sebou pomalu se rozpadá a malé opravy které jsou viditelné tomu moc nepřidají. Pro koho ten hotel je pro nenáročné klienty co chtějí po celou dobu odpočívat u moře a nebo bazénu jinak pomalu žádné jiné aktivity nebyli.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj prostorný s výhledem a přístupem k bazénu ale ostatní katastrofa, sprcha nefunkční, záchod protékal a nešlo spláchnout, voda s kohoutku protékala a po otevření vždy překvapení, TV na pokoji zbytečnost nic nešlo pořádně naladit a když tak se na to nedalo koukat. klimatizace funkční ale každý den překvapení zda bude i dál fungovat a když ano tekla na chodbu voda

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Každou snídani fronta na vaječné omelety jediný obsluhující jinak nabídka každý den stejná. Obědy a večeře s menšími obměnami taktéž stejné. Nápoje nabídka stále stejná občas nebylo pivo, džusy míchané s prášku, cola na večer teplá a alko nápoje domácí výroba samotné raději ne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení hotelu v dřívějších dobách zřejmě standart v dnešní době dalo by se co napravovat. Bazény a bary taktéž vidět že jsou již zastaralé a udržované aby byli funkční, sportovní vyžití taktéž již vše zastaralé, animační programy neustále se opakující bez nápadů, personál slušný snaží se ale v případě že jej oslovíte vždy čekají za službu bakšiš

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž součást hotelového resortu kde jsou umístěné lehátka a slunečníky taktéž je vidět že již mají nějaký rok za sebou, osušky se vyzvedávají každý den rádoby čisté u obsluhy za kupóny dodané při ubytování, vstup do moře hodně pozvolný doporučeno boty do vody, voda čistá teplá místa kde jsou malé korále a jde tam šnorchlovat ale to je jediné s možných vodních sportů

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu se lze pohybovat busem vše daleko a uzavřené nebo rozestavěné resorty

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Nenáročný resort jak na pobyt tak i finance

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání