Napsat recenzi

Špína a mravenci

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 65x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Humus!! Humus!!
  • Vybavení pokoje Vybavení pokoje
  • Vybavení pokoje Vybavení pokoje
  • Okolí hotelu Okolí hotelu

Po příjezdu do hotelu cca 7:00 Ráno nás poslali na snídani stím, že po snídani bude probíhat check-in. Po návratu ze snídaně mi bylo řečeno že pokoj dostanu až 14:00. Po dlouhé diskuzi s recepci mi bylo řečeno, že pokoj dostanu teda dřív ale musím si připlatit $20 a vlastně mi pán řekl ze dostanu velmi dobrý pokoj. Krom špinavých ručníků a rezavé baterie na umyvadel bylo poměrně všechno v pohodě. Dva dny nato se mi v pokoji objevili mravenci!! Poprosíl jsem na recepci zda stím jde něco udělat, tak mi pán řekl, že to nechá vystříkat přípravkem proti hmyzu nakonec se tak i stalo a pokoj byl vystřikán. Druhy den večer se opět ukázali mravenci opět jsem šel na recepci to už mi pán říkal že dostanu nový pokoj, jenže v novým pokoji, který jsem dostal bylo úplně to samé, mravenci. Po svém vlastním uvážení jsem se rozhodl změnit hotel. Když to shrnu, tak jsem z 9 dni které jsem měl prožít v klidu tak 5 dni jsem lital na recepci a stěhoval věci z pokoje do pokoje?!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Mravenci a špína, staré opotřebováne vybavení.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Housenky v salátu, velké fronty na snídani. Teplé nápoje, špinavé talířky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personal hotelu: pokud jste nedali každému aspoň malý bakšiš tak si vás ani nevšimli.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Údržba. To slovo tam neznají!

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Na první dojem docela příjemné prostředí.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Děsivá dovolená!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petra : Odpověď autor Radek - 28. 9. 2023 19:56

Dobrý den, od pána je 10 fotografií z hotelu, kde se provádí rekonstrukce a neubytavaji se tam turisté. Jak jednoduché si dát osušku pod rozbitý slunečník. Proč foto jen tohoto slunečníku a né všech? Hotel má něco za sebou, ale zaměstnanci usměvaví, obsluha v pořádku. Je mi z pána zle. Proč tam vydržel tak dlouho. Mravence jsme nezažili nikdy a vrátili jsme se 17.9.Po 15 denní dovolené. Za rok ahoj na hotelu. reagovat

Pavla: Podobné zkušenosti jako Radek - 29. 9. 2023 7:13

Jezdím 3x do roka do Egypta a mám hodně podobné zkušenosti jako Radek. Nebýt perfektní party Čechů, tak jsem byla také zklamaná z tohoto hotelu. Byla jsem tam duben 2023. Delegát Ibrahim nejhorší přístup co jsem zažila. Když jsem chtěla vyměnit hotel, bylo jisté, že se tím nechtěl zabývat. Řekl, že nic není v Marsa Alam volného. U nás zkušenost, špinavé ručníky, které nikdo neměnil, jeden den nešel kávovar druhý den došlo pivo a spa, které tam mělo být nebylo, že prý mě budou vozit 20 minut do jiného hotelu a dvacet zpět. Tak to by byla dovolená, abych 40 minut trávila někde v autě je vidět, že si nechtějí vydělat, jsem zvyklá chodit na dovolené každý den na masáž. Jídlo bylo průměrné. Plážový bar katastrofa, když jsem chtěla kafe, že musím na hlavní recepci, kde je bar. Když asi 5ty den jsem jim poradila, že ať udělají třeba do termosky, tak zase nikdo nepřinesl mléko, prostě mentalita a vstřícnost žádná. Architektura pokojů a jak to tam fungovalo, když majitelem byla italská společnost tak to tam muselo být super, ale teď když to vlastní místní Egypťané hrůza. Ano lidé se tam vrací, protože zažili právě tu dobu kdy vše fungovalo a nechtějí měnit lokalitu a jsou konzervy. Až to někomu dojde a opravdu tam začne probíhat rekonstrukce, tak to snad bude zase krásný hotel s perfektní servisem pro klienty. Za mě letos úplně orrfektni služby Pickalbatros potrofino. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání