Napsat recenzi

Hotelux Oriental Coast ****

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2020
Přečteno: 1 557x
Recenze se líbila: 242 čtenářům
Fotografie: 22
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel změnil síť a také název, což má zajistit lepší služby. V hotelu jsme nocovali v rámci infocesty v Egyptě 4 noci.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje vcelku útulné, ale poměrně chladné. V únoru nebylo počasí ještě zcela ideální, takže si někteří i na pokoj nechali donést přímotopy. Ve sprše netekla moc teplá voda, nefungovala rychlovarná konvice, ale tyto nedostatky jsme s recepcí neřešili. Jinak bylo ubytování v pořádku, každý den úklid a výměna ručníků.Minibar na poplatek, jedna lahev vody na osobu denně zdarma. Pokoje v budovách o dvou patrech s terasou a nebo velkým balkonem. Pokoje před renovací mají vanu, po renovaci sprchu.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo se poměrně opakovalo, ale dalo se vybrat. V době našeho pobytu probíhala rekonstrukce jídelny, ale byla za pár dní dokončena. Dvě á la carte restaurace (italská a rybí), bar na pláži, u bazénu další 3 bary.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Wifi zdarma v celém areálu, i na pláži. Bankomat na recepci, vedle hotelu obchůdky. 2 ze 3 bazénů vyhřívané v zimním období. Personál milý a poměrně všímavý. Služby zdarma: animace, večerní programy, fotbal, aerobic, zumba, kurzy tance, 30 min. úvod do potápění. Za poplatek SPA, centrum krásy, vodní sporty na pláži v době přílivu.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Velký odliv, určitě je lepší mít boty do vody. Šnorchlování dle ohlasů hezké (sama jsem v tomto hotelu nešnorchlovala, moře bylo studené), k lagunám s korálovými útesy se dostanete po korálovém podloží podél bójek. Pláž jinak písčitá s hrubým pískem, lehátka a slunečníky včetně clon proti větru zdarma. Občas klid naruší prodejci služeb jako masáže, výlety apod.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu se nic nenachází, jen poušť a špína. Před hotelem se nachází také supermarket.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkově bychom si hotel pro naši dovolenou nevybraly, určitě jsou v Marse hotely kvalitnější, ale vzhledem k poměru cena/kvalita jsme byly spokojené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání